Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 13:12:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Republika Srpska će u budućnosti biti?

Glasanje završeno: 17. Feb 2011, 21:46:44

Samostalna
39.2%  (20)
Pripojena Srbiji
35.3%  (18)
U sastavu BiH
25.5%  (13)
Ukupno glasova: 51
Idi dole
Stranice:
1 ... 405 406 408 409 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska će u budućnosti biti?  (Pročitano 1007138 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
LG Nexus 5
Bosanci postoje jer da ne postoje vi ne bi živjeli na teritoriju BiH.Bosna ima piramide,što pokazuje da su stara i naprednija civilizacija.  Smile  Kad ostali narodi budu imali piramide,e onda se javite,do tada... Smiley 1

Ako je ovo tvoja historija, onda si ti debelo promasio forum. Forum "Bajke~Basne~Dozivljaji Toma Sojera" je u pripremi. Wink

Mada, iskreno, ja verujem da su egipcani potomci bosanaca, pardon, "bosnjaka". Onaj Tvrtko, kada se prevede na arapski, ispadne Tutmes. Tako da je bosanski faraon bio Tutmes Prvi, a posle su egipcani poceli da vas kopiraju...Tutmes Treci, Tutankamon, Tutkalo, Turban, Tulipan, Tobogan, itd...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
Bosna je bila i za vrijeme Otomansko Carstva,Bosanske kraljevine,Austro-ugarske i danas postoji i u budućnosti će postojati.Reći da ne postoji je nepostojanje onog tko tako piše,tj. GLUPOST. Bosna ima historiju i svi na području granica BiH žive na historijskoj zemlji.

Vidim,mnogi imaju manjak inteligencije pa se time i sukladno ponašaju; priijete.Takvi će nestati,historija će ih izbrisati,a ljudi zaboraviti jer BOSNA JE VJEČNA !

Mislio sam da je ova tema veoma zanimljiva.Da tu ljudi raspravljaju sa historijskim,geografskim,ekonomskim,etnografskim i drugim znanjima,činjenicama.No, 99.9% ocrtava prijeratno i za vrijeme rata stanje svijesti.Samo žele uništavat i demantirat tuđe pravo na život.

Ovo nije "geopolitička tema", nego tema  u kojoj određeni ljudi ispoljavaju svoje trenutačne frustracije koje dolaze iz njihove okoline i njihovog života koji nije onakav kakvim bi oni htjeli da bude.Za to vam nije kriva Bosna,nego vaše "vođe".
Takvi uvijek bivaju "bijeni". Jer svijet ne ostaje na takvima ...

Bosna je opjevana i prikazana u svim umjetničkim sferama,a to je priznanje njezinim stanovnicima. Malo uživajte:
http://www.youtube.com/watch?v=Fk3pNgy1aLg

Dok ima Bosanaca ima i Bosne!
Jbg Moki , već si preterao. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Bosanci postoje jer da ne postoje vi ne bi živjeli na teritoriju BiH.Bosna ima piramide,što pokazuje da su stara i naprednija civilizacija.  Smile  Kad ostali narodi budu imali piramide,e onda se javite,do tada... Smiley 1

Ako je ovo tvoja historija, onda si ti debelo promasio forum. Forum "Bajke~Basne~Dozivljaji Toma Sojera" je u pripremi. Wink

Mada, iskreno, ja verujem da su egipcani potomci bosanaca, pardon, "bosnjaka". Onaj Tvrtko, kada se prevede na arapski, ispadne Tutmes. Tako da je bosanski faraon bio Tutmes Prvi, a posle su egipcani poceli da vas kopiraju...Tutmes Treci, Tutankamon, Tutkalo, Turban, Tulipan, Tobogan, itd...

Tom Sawyer nije bajka,nego lik iz romana.
Hahaha... imaš smisla za humor.  Smile
« Poslednja izmena: 26. Okt 2010, 20:00:38 od Đemo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Samsung 
RS ce biti drzava
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 38
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
RS ce biti drzava

Nešto će bit,ali država ne može bit jer bi to značilo da stanovnici sadašnje RS su napredniji od zapadnih stanovnika, što nije moguće.
« Poslednja izmena: 26. Okt 2010, 20:02:49 od Đemo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
dje s'baa,@mok'ce!  Smile  Smile Smile

koji ti je ovo nick po redu,bona?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
Citat
Dok ima Bosanaca ima i Bosne!
Bosne nema nikada je nije ni bilo a nite ce je biti,Bosna nikada nije bila samostalna to ni danas nije,pametan ce lako sabrati da je to imaginarna država!Dok je Srba i Hrvata i dok su vecina pojam Bosanac je manjina,  manjna se pita al oko mog! Smile
« Poslednja izmena: 26. Okt 2010, 21:05:35 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.14

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 423
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
U međuvremenu, na jednom od srpsko-ruskih sajtova ovih se dana pojavilo još jedno pismo bivšeg ruskog borca za genocidnu Šumsku.

BIO SAM ČETNIČKI BELI VUK, IMAO ŠUMSKO DRŽAVLJANSTVO, A DANAS NE PRIMAM NI PENZIJU ZA DOBRO OBAVLJEN GENOCID

Zdravo svim forumašima! Ja sam Jurij, moj ratni nadimak je Đurić. Ja sam takođe kao i Sergej, daleke krvave 1994. godine, prijavio se kao dobrovoljac u vojsku bosanskih Srba, ili kako mi kažemo – Vojsku Republike Srpske. Godinu i po dana sam se borio u slavnom odredu „Beli Vukovi“. To su bile specijalne jedinice Sarajevsko-Romanijskog korpusa VRS, protivdiverzantski odred toga korpusa vojna pošta 7313. Sergej zna da smo uvek bili u jeku borbe, i da smo mi krpilii sve rupe i pukotine.

Bio sam dva puta ranjen u borbi, prvi put u glavu, ozbiljna povreda uz delimičan gubitak sluha. Drugi put sam ranjen još ozbiljnije, četiri metka u stomak, grudi, vrat i ruku. Čudnom voljom više sile, preživeo sam dve kliničke smrti. Leva ruka ne funkcioniše, metak je prekinuo nerv i arterija u ruci nema pulsa. U jetri je još ostao metak, ne postoji jedna trećina desnog plućnog krila, a tamo oko creva i dijafragme nema smisla ni govoriti. Jedan metak je prošao prema srcu, i što je još gore, sada je izrastao šiljak u srčanom mišiću i plućima. Potrebna je komplikovana operacija.

Čak i nakon takvih ranjavanja, ne zalečivši se u potpunosti pobegao sam iz sanatorijuma, i vratio sam se u jedinicu i nastavio da se borim. Bio sam u borbi do poslednjeg dana rata. Meni je priznat invaliditet 2. grupe , radna sposobnost 100% onemogućena. Posle rata, nagrađen sam “Zlatnom medaljom za hrabrost “. Stekao sam državljanstvo Republike Srpske. To je bilo odmah posle rata. Ako želite mogu da skeniram sva dokumenta, koja potvrđuju moje reči. Šta ja imam danas. Penziju ne isplaćuju od 2005, bez objašnjenja. Pre dve godine, lišen sam državljanstva, bez ikakvog obrazloženja i bez prava na žalbu. Vizu za to, da se dođe na to mesto gde se mogu razabrati svi ti bezobrazluci, ne daju. Na moje pismo – zahtev premijeru Miloradu Dodiku, nikakav odgovor nisam dobio. Sve u svemu, nemam ništa više da kažem, odlučite sami ko je u pravu a ko u krivu?

Ja ne krivim srpski narod, ja sam krivim Vladu Republike Srpske. Ali, i narod kojeg smo branili, ne štedeći sebe, sada bi mogao i nas da zaštiti! A koliko teritorija pod srpskom kontrolom je tajno prebacila Vlada Republike Srpske Muslimanima? Ako je po Dejtonskom sporazumu teritorija Republike Srpske 49% od ukupne teritorije Bosne i Hercegovine, Republika Srpska se sada proteže na svojih mizernih 37% od ukupne teritorije (Bosne i Hercegovine). Zar to nije nacionalna izdaja?!   Smile   Smile

I ostaci naših mrtvih, po mom skromnom mišljenju, treba da se vrate u Rusiju, kući! Ako je u početku ožalošćenim porodicama plaćan put u Republici Srpskoj do tamo da bi mogli da posete grobove svojih dragih, sada često ne daju vizu u Ambasadi Bosne i Hercegovine, a i putovanje se više ne plaća. U ovo naše zversko vreme, nisu svi u stanju da izdvoje velike sume novca za to. Ipak hvala vam što su grobovi održavani i zaštićeni. Šta još možemo da očekujemo – skrnavljenje grobova i izrugivanje našim herojima?! Heroji treba da leže u herojskoj zemlji. Tako da je vreme za početak opšte kampanje za vraćanje naših momaka!

Ali ovakav odnos nije samo prema nama, Rusima! Hoćete li primere? Molimo vas, iz Bugarske, takođe su bili dobrovoljci, od kojih su dvojica poginuli. Jedan od njih je bio u „Belim Vukovima“, Jordan Kucarov. Poginuo je u bici na planini Treskavici 4. jula 1995. godine. Drugi Bugar Sašo Ljubenov je ranjen, pa zarobljen i zverski ubijen 10. septembra iste godine od strane mudžahedina iz odreda “El Mudžahid“ kod Vozuće. Porodicama poginulih Bugara već mnogo godina ne misle da daju penziju! Zato oba heroja počivaju u svojoj zemlji.

* Pisma Sergeja i Jurija objavljujemo bez dobrovoljačkih ispravki

http://www.e-novine.com/region/region-tema/41717-Rusi-narod-drugog-reda-umskoj.html

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.14
Pripremile:: e-Novine

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 405 406 408 409 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 13:12:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.