Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 17:32:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Republika Srpska će u budućnosti biti?

Glasanje završeno: 17. Feb 2011, 21:46:44

Samostalna
39.2%  (20)
Pripojena Srbiji
35.3%  (18)
U sastavu BiH
25.5%  (13)
Ukupno glasova: 51
Idi dole
Stranice:
1 ... 267 268 270 271 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska će u budućnosti biti?  (Pročitano 1007503 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Zasto i zbog cega bih se obeljezavalo stradanja jna vojske na dobrovoljackoj ulici,to je bila samodbrana sa bosanske strane,jna vojska je dosla da zauzme grad i da ubije sve zivo u gradu,
to je isto kad bih ja nekome otisao u kucu i npr,hocu da ga ubijem a covjek koji tu zivi ubije mene sto znaci samodbrana,i na samodbranu svaki covjek ima pravo,i prema tome ja sam protiv toga.
Napali ste dogovorenu evakuaciju i pokazali kakav je jedino moguc dogovor s vama , to je jedan od razloga zašto necemo da živimo sa vama , osim što ste zabijali Srbima i to kroz istoriju nož u ledja vi ste cak i ubijali sopstveni narod za rad da se Srbi optuže . Da ne dužim najblaže receno , fuj ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Hipotetički,kad RS proglasi nezavisnost da mi napadnemo muslimanski ups bošnjački garnizon ka se bude povlačio iz Banja Luke! Smile
Јебига не може ни хипотетички ни у стварности.
Муслимани се не налазе у Бања Луци.
У Бања Луци,односно у Републици Српској се налази српски дио тзв. оружаних снага тзв.БиХ. Smile

Napali ste dogovorenu evakuaciju i pokazali kakav je jedino moguc dogovor s vama , to je jedan od razloga zašto necemo da živimo sa vama , osim što ste zabijali Srbima i to kroz istoriju nož u ledja vi ste cak i ubijali sopstveni narod za rad da se Srbi optuže . Da ne dužim najblaže receno , fuj ...
И ти то њему желиш да објасниш.
Ринака па они су у стању да "дигну свој" народ "у зрак!" а ти мислиш да га интересује шта је било са побијеним србима.
Хехехе....па они двадесет година трубе како смо агресори јер им нико није рекао да потурица није
за војника већ генетски модификована побјегуља од борбе и да им је 500.000 побјегло у европу
умјесто на територију под њиховом контролом............ Smile.............јес да их не може толико стати
на тој "сили" од територије што су самостално "ослободили"
Smile од србо-четника тј.нас али су ипак побјегли да им се не појаве фаце на рахметли постеру. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
sto bre maradicu u zadnje vreme kenjas pa to je za medalju  Smile ajd sto lupetas na ostalim politickim temama, ali sto turas nos gde nemas pojma? hoces sliku kako kukanjac prima uveravanja vodja muslimana da slobodno moze da izadje?  ti stariji, koje pominjes su rezervisti koje su poslali da smire decu i da ako mogu da ih izvuku, pre svega iz skole za podoficire, koja je stalno tucena snajperima.
 za tvoju informaciju 90% pobijenih i zarobljenih je imalo 18-19 godina, zato  Smile a ta deca su sluzila u Jugoslaviji kd su otisla u vojsku, a obrela se preko noci u BiH. Bila su otisla u svoju drzavu a dozivela da budu ubijana i maltretirana od onih koji su do juce se kleli najvise u jugoslovenstvo.
Zato molim te, spamuj neku drugu temu, lupetas i pokopavas se

Ti nemas pojma o cemu pricas. Kakva te bre deca spopala. Ko da nisi bio u vojsci. Kad polozis zakletvu i zaduzis pusku kakvo si dete? Ajde malo okrivi onda Adzica sto je slao "decu" da ginu na Vukovaru, sto nije slao neke starije neko eto mladice od 18-19 godina. Tu ne trubis nista jer znas da nije tacno.
I ne citas ti nista sta ja pisem il ne znas da citas. Rekao sam ko je kriv za tu katastrofu. One glavonje sto nisu ranije evakuisali kasarnu kad je bilo vreme. Znalo se u kakvom su okruzenju i sta ce da bude ali su ih i dalje ostavili tamo. Da Kukanjac nije zarobio Aliju i krenuo iz kasarne sve bi ih pobili. Nego kad je Kukanjac javno rekao da je zarobio Aliju ovima u Beogradu su pocele da se tresu gace, slusalica im ispala iz ruku. A Kukanjac je znao sta se sprema, nije dzabe uzeo Aliju za garanciju.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Hipotetički,kad RS proglasi nezavisnost da mi napadnemo muslimanski ups bošnjački garnizon ka se bude povlačio iz Banja Luke! Smile
Јебига не може ни хипотетички ни у стварности.
Муслимани се не налазе у Бања Луци.
У Бања Луци,односно у Републици Српској се налази српски дио тзв. оружаних снага тзв.БиХ. Smile

И ти то њему желиш да објасниш.
Ринака па они су у стању да "дигну свој" народ "у зрак!" а ти мислиш да га интересује шта је било са побијеним србима.
Хехехе....па они двадесет година трубе како смо агресори јер им нико није рекао да потурица није
за војника већ генетски модификована побјегуља од борбе и да им је 500.000 побјегло у европу
умјесто на територију под њиховом контролом............ Smile.............јес да их не може толико стати
на тој "сили" од територије што су самостално "ослободили"
Smile од србо-четника тј.нас али су ипак побјегли да им се не појаве фаце на рахметли постеру. Smile
Ma zna ja da nema muslija u BL,mislim organizovano ceta,bataljon,ali ima ih,nekada dodju, naravno u manjim kolicinama(sto se podrazumjeva) eto skoro je bila neka vojna vjezba gdje su oni na svom satoru na manjaci stavili onu multi-kulti zastavu zelenu sa polumjesecom i zvijezdom,pa sam se sjetio toga i palo mi na pamet da ovom burek bosnji pokusam nekako utuviti u glavu da su se ti mladici u dobrovoljackoj nasli jer su im roditelji bili posteni i rekli "ako si dobio poziv ides u vojsku,ja drzavu necu varati"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
sto bre maradicu u zadnje vreme kenjas pa to je za medalju  Smile ajd sto lupetas na ostalim politickim temama, ali sto turas nos gde nemas pojma? hoces sliku kako kukanjac prima uveravanja vodja muslimana da slobodno moze da izadje?  ti stariji, koje pominjes su rezervisti koje su poslali da smire decu i da ako mogu da ih izvuku, pre svega iz skole za podoficire, koja je stalno tucena snajperima.
 za tvoju informaciju 90% pobijenih i zarobljenih je imalo 18-19 godina, zato  Smile a ta deca su sluzila u Jugoslaviji kd su otisla u vojsku, a obrela se preko noci u BiH. Bila su otisla u svoju drzavu a dozivela da budu ubijana i maltretirana od onih koji su do juce se kleli najvise u jugoslovenstvo.
Zato molim te, spamuj neku drugu temu, lupetas i pokopavas se

Ti nemas pojma o cemu pricas. Kakva te bre deca spopala. Ko da nisi bio u vojsci. Kad polozis zakletvu i zaduzis pusku kakvo si dete? Ajde malo okrivi onda Adzica sto je slao "decu" da ginu na Vukovaru, sto nije slao neke starije neko eto mladice od 18-19 godina. Tu ne trubis nista jer znas da nije tacno.
I ne citas ti nista sta ja pisem il ne znas da citas. Rekao sam ko je kriv za tu katastrofu. One glavonje sto nisu ranije evakuisali kasarnu kad je bilo vreme. Znalo se u kakvom su okruzenju i sta ce da bude ali su ih i dalje ostavili tamo. Da Kukanjac nije zarobio Aliju i krenuo iz kasarne sve bi ih pobili. Nego kad je Kukanjac javno rekao da je zarobio Aliju ovima u Beogradu su pocele da se tresu gace, slusalica im ispala iz ruku. A Kukanjac je znao sta se sprema, nije dzabe uzeo Aliju za garanciju.
Јел' то би: "са лица мјеста Милка Бабовић".
Има ту доста истине али Кукањац и јесте један од главних криваца пошто прво није обезбједио сигурност
"својих" војника а друго изашао на крају колоне.
Можда напад не би био спријечен јер би Ганић и Кљујић највјероватније убили и Алију како би
оптужили Србију за атентат на предсједника "њиха" државе иако је легални био Фикрет Абдић.

али као главни официр морао је своје масно дупе задње да извлачи из усташко-фесарошког окружења.

Е сада:пошто је тема Република Српска а не Кукањац и погрешна процјена масних генералисимуса из
врха ЈНА у масакру у Добровољачкој ја ћу све ово копирати и поставити на теми о Ганићу,односно теми
која је отворена.

П.С
Не знам да је ЈНА слала војнике чим напуне 18 година у борбу јер је технички не изводљиво.

Ma zna ja da nema muslija u BL,mislim organizovano ceta,bataljon,ali ima ih,nekada dodju, naravno u manjim kolicinama(sto se podrazumjeva) eto skoro je bila neka vojna vjezba gdje su oni na svom satoru na manjaci stavili onu multi-kulti zastavu zelenu sa polumjesecom i zvijezdom,pa sam se sjetio toga i palo mi na pamet da ovom burek bosnji pokusam nekako utuviti u glavu da su se ti mladici u dobrovoljackoj nasli jer su im roditelji bili posteni i rekli "ako si dobio poziv ides u vojsku,ja drzavu necu varati"
Ма џафери ко' џафери,односно муслимани ко' муслимани и њихов опште познати образ и част. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Има ту доста истине али Кукањац и јесте један од главних криваца пошто прво није обезбједио сигурност
"својих" војника а друго изашао на крају колоне.

Jeste, kriv je, trebao je da slusa one iz Beograda i da sedi jos koji dan u kasarni dok su mu obecavali pomoc  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Novi nindža kolo vodi.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 872
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Значи, тема је Република Српска, о Ганићу и Добровољачкој имате тему, ко што рече џетју.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Pozdrav "internet separatisti"
Sta mislite o ovim zahtjevima za ulazak u NATO-o,neidu vam
bas u korist  Smile

Bas nesto pratim,sto se vise budemo priblizavali EU I NATO Paktu
vi iz RS ce te morati vise truditi da gazite svoje stavove  Smile

Samo polako,netreba zuriti  Smile
« Poslednja izmena: 03. Maj 2010, 02:06:15 od Uragan »
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Pozdrav "internet separatisti"
Sta misliste o ovim zahtjevima za ulazak u NATO-o,neidu vam
bas u korist  Smile

Bas nesto pratim,sto se vise budemo priblizavali EU I NATO Paktu
vi iz RS ce te morati vise truditi da gazite svoje stavove  Smile

Samo polako,netreba zuriti  Smile

поздрав за ликове који гле чуда не завршише пост са ''поздрав из главног града БиХ''  Smile

шта мислите о најављеном скором измештању ОХР-а у Брисел и смањењу овлашћења? А кад једног дана будемо сви у ЕУ људе ће у принципу болети уво за границе тако да је то једна препрека мање за нормално функционисање РС као засебне државе ... Мисли мало и о томе  Smile

А НАТО ... хехехе ... ако НАТО прими у своје редове државу која ти је отприлике као неки мученик кога лекари одржавају на апаратима ... то им је најава сваког губитка критеријума и скорог краја ... Тако да не знам чему више да се радујем ... томе што хоће да вас приме или томе што вас не примају  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 964
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Molim Bošnjake, sačuvajte dostojanstvo, a vremenom će otići i Vojvodina, pa će Srbi shvatiti zašto niko ne želi njihovu opciju demokratije.

IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 267 268 270 271 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 17:32:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.