Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 22:29:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Republika Srpska će u budućnosti biti?

Glasanje završeno: 17. Feb 2011, 21:46:44

Samostalna
39.2%  (20)
Pripojena Srbiji
35.3%  (18)
U sastavu BiH
25.5%  (13)
Ukupno glasova: 51
Idi dole
Stranice:
1 ... 266 267 269 270 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska će u budućnosti biti?  (Pročitano 1007544 puta)
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy II
sad bi ti slinastomaslinasti objasnio da je uvek veci zlocin ako ga pocini Srbin od zlocina ako ga pocini neko drugi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
sad bi ti slinastomaslinasti objasnio da je uvek veci zlocin ako ga pocini Srbin od zlocina ako ga pocini neko drugi  Smile
Обавезно потенцира на све злочине,додуше према србима не спомиње... Smile
Е зато је маслина зелена Smile

IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50016
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Muslimani imaju potpuno iskrivljenu sliku o ratu. Oni uopste ne obrazlazu cinjenicu da je jedan dio rata 55+% stanovnistva njihove drzave ratovalo protiv armije BiH. Sve se svodi na pricu da je ratovala BiH protiv Srbije na teritoriji BiH. Samim tim, zlocini nad Srbima su ravni zlocinima koje je Karadjordje pocinio nad Turcima. Eto, u tome je problem. Sto ne vide na jedno oko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Republika Bosna i Hercegovina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 251
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Zasto i zbog cega bih se obeljezavalo stradanja jna vojske na dobrovoljackoj ulici,to je bila samodbrana sa bosanske strane,jna vojska je dosla da zauzme grad i da ubije sve zivo u gradu,
to je isto kad bih ja nekome otisao u kucu i npr,hocu da ga ubijem a covjek koji tu zivi ubije mene sto znaci samodbrana,i na samodbranu svaki covjek ima pravo,i prema tome ja sam protiv toga.
IP sačuvana
social share
Republika Bosna i Hercegovina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ти си имбецил...кратко и јасно Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy II
 Smile opet patriota si jeo nedozrele pecurke? deca od 18 godina koja su sluzila vojsku u svojoj drzavi, koja su htela samo da izadju iz tog smrdljivog zelenog grada, poslati su da pokolju i siluju sve zivo?  Smile
pa ako su osvajali, sto su odlazili iz tog pisljivog grada? kakve vi bajke sami sebi pricate,pa to je neverovatno.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ukratko receno, ta kasarna je gledala da se probije iz Sarajeva i da izvuce zivu glavu. BiH TO je naravno hteo da se domogne tog oruzja i opreme, glavonje u vrhu JNA su debelo zahebale Kukanjca koji je to ipak na vreme primetio pa je oteo Aliju da bi spasio vojnike i sebe. Radi se tu o klasicnom proboju kroz urbano podrucje. A sad, nema tu mesta nekoj prici o nekakvoj "deci" koja su izginula. To su bili vojnici JNA pod oruzjem. Sada sto su izginuli, najveca krivica je komandnog kadra. Inace isto niko ne kuka kako su "deca" od 18 godina masovno ginula na Vukovaru. Jasno, ne treba ih zaboraviti ali ni one guzonje sto su ih "zaboravili" i otpisali a nisu ranije izvukli dok je bilo vreme nego drzali u kasarni dok nije bilo prekasno.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Zasto i zbog cega bih se obeljezavalo stradanja jna vojske na dobrovoljackoj ulici,to je bila samodbrana sa bosanske strane,jna vojska je dosla da zauzme grad i da ubije sve zivo u gradu,
to je isto kad bih ja nekome otisao u kucu i npr,hocu da ga ubijem a covjek koji tu zivi ubije mene sto znaci samodbrana,i na samodbranu svaki covjek ima pravo,i prema tome ja sam protiv toga.
Dečko,tvoj problem je u tome što su te tvoje vođe,tvoji političari,tvoji mediji i tvoji roditelji prevarili!Teško je sad poslije dvadeset godina da ti neko kaže šuplja nam je priča bila lagali smo,ja to znam ali bolje da se ikad suočite sa istinom nego nikad!

Ti vojnici u Sarajevo nisu došli kad je rat počeo,već su mnogo ranije došli na služenje vojnog roka!To je prva stvar,jer ako si zaboravio BiH je bila Republika u SFRJ!
Ako jedna vojska napravi dogovor da se u konvoju povuce iz opkoljene teritorije a suprotna na to pristane pa onda napravi zasjedu i pobije je ti to nazivaš samoodbranom,pa ako je to samoodbrana onda je hvatanje vojnika koji se nisu htjeli predati po sumama oko Srebrenice LEGITIMNA VOJNA AKCIJA!

Ali necu ja da pravdam greske Srba samo ću izraziti zaljenje prema osobi koja zločin svoje vojske smatra vojnom pobjedom,iskreno iskreno zaljenje i uzgred mislim da taj problem zahtijeva uključivanje stanoviti doktora medicine.KAKVA VAM JE TA VOJNA POBJEDA TAKVA VAM JE SAD MULTIETNIČKA BOSNA.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy II
sto bre maradicu u zadnje vreme kenjas pa to je za medalju  Smile ajd sto lupetas na ostalim politickim temama, ali sto turas nos gde nemas pojma? hoces sliku kako kukanjac prima uveravanja vodja muslimana da slobodno moze da izadje?  ti stariji, koje pominjes su rezervisti koje su poslali da smire decu i da ako mogu da ih izvuku, pre svega iz skole za podoficire, koja je stalno tucena snajperima.
za tvoju informaciju 90% pobijenih i zarobljenih je imalo 18-19 godina, zato  Smile a ta deca su sluzila u Jugoslaviji kd su otisla u vojsku, a obrela se preko noci u BiH. Bila su otisla u svoju drzavu a dozivela da budu ubijana i maltretirana od onih koji su do juce se kleli najvise u jugoslovenstvo.
Zato molim te, spamuj neku drugu temu, lupetas i pokopavas se
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Hipotetički,kad RS proglasi nezavisnost da mi napadnemo muslimanski ups bošnjački garnizon ka se bude povlačio iz Banja Luke! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 266 267 269 270 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 22:29:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.