Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 15:42:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Republika Srpska će u budućnosti biti?

Glasanje završeno: 17. Feb 2011, 21:46:44

Samostalna
39.2%  (20)
Pripojena Srbiji
35.3%  (18)
U sastavu BiH
25.5%  (13)
Ukupno glasova: 51
Idi dole
Stranice:
1 ... 897 898 900 901 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska će u budućnosti biti?  (Pročitano 1010381 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Njihov eventualni entitet ne zahvata ništa srpsko...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
.zahvata mnogo vise...nego sto ti mislis...zahvata dejton...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 190
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 36.0
ti meni preporucujes...  Smile

pa vas dva nekrstena...sumnjiva lica... Smile
hocete da legalizujete drogu  Smile  i pravite poligon nuklearni...u srpskoj republici  Smile
ajde dodjite... Smile

kurcite se vi opet....iako vam vasu federaciju... nikad ne diram... ni ja niti bilo ko...  Smile
dodjete tu pa serete... Smile

jebo li vas internet....jeedva cekam kad ce se na net i forume...morati pristupati sa licnim dokumentima..  Smile
pa da vas onda vidim koliko ste hrabri... Smile

Smile
ti meni preporucujes...  Smile

pa vas dva nekrstena...sumnjiva lica... Smile
hocete da legalizujete drogu  Smile  i pravite poligon nuklearni...u srpskoj republici  Smile
ajde dodjite... Smile

kurcite se vi opet....iako vam vasu federaciju... nikad ne diram... ni ja niti bilo ko...  Smile
dodjete tu pa serete... Smile

jebo li vas internet....jeedva cekam kad ce se na net i forume...morati pristupati sa licnim dokumentima..  Smile
pa da vas onda vidim koliko ste hrabri... Smile

Smile

Nisam ja to nista ozbiljno
Znaci ako pratis dakle clan @Alex616 jednom je u jednoj noci postavio taj post i ja mislim da je to duhovita bezazlena dosjetka
Naime on je tada bio geopol forumu vise na temi srpskohrvatski odnosi i onda je postavio taj post kazem vise kao duhovitu dosjetku u smislu besmislja koje je zahvatilo ove predjele ponaosob za svaku drzavu
A ako si to shvatio licno to je totalno van tog konteksta sto si ti shvatio
@sergioramos to sto HNS ili HDZ trazi to su 4 federalne jedinice
Pa ne znam to nije dato precizno to moze da bude distrikt Sarajevo plus tri nacionalno obojene teritorije-- tada bi se prekrajala RS ali u tom rejonu
Druga opcija predstavlja totalno preustroj kroz 4 ekonom regije Tuzla Bandjaluka SArajevo i Mostar
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Ja govorim o eventualno trećem entitetu,naravno nema govora o bilo kakve četiri federalne jedinice i slične gluposti,federacija tri republike i možemo sutra da potpisemo Dejton 2,ovo ostalo su gluposti....

Evo odgovorio sam i bobaku,a to je ujedno i tebi šofi,to on može da mašta o tome,srpsku može podršku imati ako hoće treći entitet u federaciji i ništa drugo....
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 190
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Ma ne znam ja to nisam skontao tako
Ima cak i mogucnost da je mislio tj da su mislili na 2 izborne jedinice
No jos uz to on je tu izjavio kako je BiH i suverenost BiH osnovni princip kako je to domovina Hrvata i slicno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Nema tu šta da se konta gledao sam ja Čovića i na fejs tv i u teleringu,on hoće treći entitet,i govorio je isključivo o problemima na nivou federacije,medjutim pošto ne sme da ga traži,setio se solomonskog rešenja eto kao tražićemo četiri federalne jedinice pa tako će pridobiti muslimane jer dira i RS,to mu je uzaludna priča,Dodik i SDS jesu mnogo toga možda,ali nisu ludi da se igraju sa takvim eksperimentima koji zadiru u teritoriju RS,ako hoće da se bori da ne bude majoriziran u federaciji,to je nešto o čemu se može pričati,a ovako bolje da ništa nije ni govorio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 190
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Ne kontam zasto ne bi isli u nove pregovore i dogovore i rjesenja sa srpskom stranom kao i sa bosnjackom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Ne kontam zasto ne bi isli u nove pregovore i dogovore i rjesenja sa srpskom stranom kao i sa bosnjackom

немој зајебавати да не конташ  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Zato što on nema problem sa Srbima nego sa vama,on kaže da je majoriziran,on pita zašto bi muslimani birali hrvatskog člana predsedništva itd...dao je primer ministarstva odbrane gde navodi kako ga vode trojica ljudi(dakle iz tri entiteta) i da nema nikakvih problema tu,jer su svi zastupljeni,i pita zašto tako nije u svim organima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Zato što on nema problem sa Srbima nego sa vama,on kaže da je majoriziran,on pita zašto bi muslimani birali hrvatskog člana predsedništva itd...dao je primer ministarstva odbrane gde navodi kako ga vode trojica ljudi(dakle iz tri entiteta) i da nema nikakvih problema tu,jer su svi zastupljeni,i pita zašto tako nije u svim organima...

јели ово нешто на мој рачун  Smile
« Poslednja izmena: 03. Mar 2015, 21:08:13 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 897 898 900 901 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 15:42:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.