Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 15:49:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Republika Srpska će u budućnosti biti?

Glasanje završeno: 17. Feb 2011, 21:46:44

Samostalna
39.2%  (20)
Pripojena Srbiji
35.3%  (18)
U sastavu BiH
25.5%  (13)
Ukupno glasova: 51
Idi dole
Stranice:
1 ... 570 571 573 574 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska će u budućnosti biti?  (Pročitano 1009878 puta)
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
jgjg....,
ajd zabole me za tvoj deo bosne.....
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Meni se cini da stvari prilicno idu na nasu vodenicu Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1435
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung Galaxy A52s 5G
jgjg....,
ajd zabole me za tvoj deo bosne.....

Nisam ja iz Bosne i Hercegovine, ja sam Srbin iz Republike Srpske, krstim se sa tri prsta, ne klečim u džamijama, nego idem u crkvu, moj Bog je Isus, a ne alah...

I ja bih volio da se Repubilika Srpska što prije odvoji od Bosne, al napisao sam svoje mišljenje da od toga nema ništa, jer nas vode političari kao što su Milorad Dodik i njegova kompanija iz SNSD stranke. I Milorad mrzi BiH, stalno priča da ih ne voli i da žele da se raspadnu, a ovamo stalno sa čelnicima stranaka iz BiH sklapa dogovore a sve u cilju stabilnosti BiH. Pa koga oni više lažu, pi*ka im materina, evo baš danas čitam u Blic-u, Nikola Špirić kao ministar finansija i trezora BiH, pozdravio je sporazum između SNSD i SDP BiH, ističući da je riječ o dokumentu koji predstavlja početak pregovora o pitanjima koja su važna za sve u BiH, a posebno o ubrzanju evropskog puta i očuvanju stabilnosti BiH.

Eto to je čist dokaz da Milorad jedno priča, a drugo radi, i dok nam je njega, biće samo obećanja. Sve je manje zaposlenih, firme se zatvaraju, samo se kriminal i korupcija razvijaju, rasprodaše sve Rusima............................... Sve je negativno  Smile iznervirao sam se pisajući u kakvoj državi živim, sve je gore i gore, i ako nastavim da pišem polupaću i ovu tastaruru i monitor i miš.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50064
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S24
Slažem se sa većim dijelom napisanog. Dodo je krimos. Sa Rusima je sklopio dil po kome oni neće plaćati poreze, al' će zato dijeliti zaradu sa našim krimosima. I epilog toga je uništenje domaćih firmi. Mnogo štete čini ova vlast Srpskoj.
« Poslednja izmena: 06. Nov 2012, 18:05:14 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1435
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung Galaxy A52s 5G
Magic Master, ne znam u kom gradu u Republici Srpskoj živiš, ako si u Semberiji, oko Bijeljine iil Ugljevika, znaš dobro da je Dodik sklopio dogovor sa Rašidom Serdarovom. Inače RiTE Ugljevik je državna firma, a Dodik je ovom glavonji dozvolio da gradi novu elektranu, odmah uz ovu postojeću, tri puta jaču od ove što sada radi, i naravno Dodik će da ima veliku korist od svega toga jer Rašid ulaže 700 miliona evra i imaće vlasništvo 90% a država će da učestvuje samo sa 10%, a da stvar bude još gora Vlasnik TE Ugljevik 3 nema obavezu isporuke struje RS.

Trenutna elektrana i Rudnik koji su državni, ostaju državni, ali mislim da će se za nekoliko godina ili ugasiti njihov rad, ili će i njih kupiti ovaj multimilijarder i onda ima da nastane pometnja, cijeli Ugljevik radi u toj firmi, i još plus radnici iz okolnih mjesta, ljudi će ostajati bez posla, a Rašid će da zapošljava svoje ljude, muslimane, turčine...

kako se ovo moze nekome svidjati kad ce se neko drugi bogatiti nasim prirodnim bogatstvom srpski narod ucenjivati sa 10 procenata vlasništva, gdje to ima jos u svijetu, nema nigdje, nemisli se koje posledice stoje iza toga...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Nexus 5
Ne moze ni taj Dodik vecno da vlada, docice novi, samo ne vidim ni jednog koji je za bilo kakvo otcepljenje od federacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Војници Еуфора претукли девојку и младића

Двојица припитих војника Еуфора претукла девојку и младића у центру Бањалуке. Полиција их ухапсила, а касније и пустила јер су се позивали на имунитет.

Припадници Еуфора рано јутрос у центру Бањалуке су претукли девојку и младића, јавили су бањалучки медији.

Вести
Политика Регион Свет Србија данас Хроника Друштво Економија Култура Мерила времена Видео дана Сервисне вести Викиликс открива Архива рубрика

недеља, 11. нов 2012, 14:35 -> 19:05
Војници Еуфора претукли девојку и младића

Двојица припитих војника Еуфора претукла девојку и младића у центру Бањалуке. Полиција их ухапсила, а касније и пустила јер су се позивали на имунитет.

Припадници Еуфора рано јутрос у центру Бањалуке су претукли девојку и младића, јавили су бањалучки медији.
Eufor.jpg

Како се наводи, двојица припадника Еуфора из ЛОТ (Тима за везу и посматрање) стационираног у Тузли пришли су јутрос око 4.15 девојци на Булевару цара Душана и нешто је питали на њој неразумљивом језику, после чега су је, према полицијским изворима, ухватили за нос и почели физички да је малтретирају.

Потом су је оборили на бетон и наставили да је туку рукама и ногама.

Видевши шта се дешава са девојком, њен колега, који је био у непосредној близини, притрчао је да јој помогне, али су припадници Еуфора почели и њега да туку.

Када је наишла полицијска патрола, младића су бацили на полицијски аутомобил на којем је од удара разбијен ретровизор и улубљена каросерија.

Девојка је потом отишла у Службу Хитне помоћи, где јој је указана помоћ и констатована контузија левог кука. Још није познато да ли је лекарску помоћ тражио и младић.

Полицијска патрола ухапсила је припаднике Еуфора и спровела их у зграду полиције, где су они, како се наводи, видно пијани псовали и провоцирали полицајце, показивали идентификационе картице Еуфора и тражили да буду пуштени, позивајући се на имунитет.

Они су, после краћег задржавања у полицији, пуштени на слободу. Начелник полицијске станице Жељко Стојинић рекао је новинарима да је овај случај у надлежности Еуфора.

Комадант турског батаљона при снагама Еуфора у БиХ, бригадни генерал Фатих Илхан демантовао је наводе бањалучких медија да је реч о припадницима турских снага. 
"Приведена двојица војника немају везе са турским батаљоном. Они су припадници аустријске војске", рекао је Илхан агенцији Анадолија.

извор : ртс

искрено се надам да ће неко и аустријској деци ломити кости Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
trebali su ih opleviti od batina pa nek se pozivaju našta god oće
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
БиХ: Сефер Халиловић јавно претио Додику и Српској            
понедељак, 12. новембар 2012.

Ратни командант такозване армије БиХ Сефер Халиловић запретио је вечерас Републици Српској и њеном председнику Милораду Додику који, како је рекао, треба да "престане да провоцира и понижава" јер, у противном, за такве "провокације има одговор".

Халиловић је гостујући на сарајевској ТВ1 рекао да Додик покушава инцидентима да поправи своју популарност, да воли да прича о отцепљењу, а да је то немогућа мисија, пренела је РТРС.

"Ако нас буде наљутио (Додик) ми ћемо са њим завршити по кратком поступку", рекао је Халиловић.

Овакве претње су, како се наводи, наишле на осуду јавности у Републици Српској и сматрају се поткопавањем напора нормалних људи који теже да живе у миру и стабилности.

Халиловићеве претње су осудили председник Савеза логораша Српске Бранислав Дукић и министер рада Петар Ђокић.

Иначе, Халиловић је одговарао за ратне злочине у Хашком трибуналу.Он је био оптужен за злочин над 33 хрватска цивила у Грабовици код Мостара, али га је трибунал у Хагу ослободио оптужбе 2007. године.

Халиловић је био аутор концепта одбране Сарајева од такозваних агресора који је одобрио ратни председник БиХ Алија Изетбеговић и иницијативе да све касарне у БиХ буду нападнуте у исто време.

(Блиц, 10. 11. 2012)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Милорад Додик: Халиловић је маргиналац, миноран и мизерни политичар            
понедељак, 12. новембар 2012.

Председник Републике Српске Милорад Додик оценио је да су претње ратног команданта тзв. армије БиХ и члана ратног педседништва БиХ Сефера Халиловића њему и Српској, "претње маргиналца, минорног и мизерног политичара" који, како је рекао, жели на тај начин да добије на значају.

Додик је гостујући на БН телевизији рекао да Српској није проблем Дејтонски споразум онако како је написан, али Дејтонски споразум који је промењен насиљем међународне заједнице, сталним јадиковањем, плачем и притисцима страних и домаћих политичара, за нас је неприхватљив.

"Ја сам легитимно изабран председник Републике Српске... легитимни представник српског националног мишљења и грађана Српске у којој Бошњаци и Хрвати желе да живе у миру", рекао је Додик.

Он је признао да је био затечен позивом БН ТВ јер, каже, није знао за Халоловићеве претње и да на њих одговара само зато што поштује ту телевизију.

"Политички се не обрачунавам са бошњачким народом нити се бојим млитаваца какав је Халиловић", рекао је Додик додавши да се таквих претњи не плаши.

Он је, међутим, рекао да добија и претње које нису једноставне и да их апсолутно није несвестан.

Халиловић је гостујући на сарајевској ТВ, коментаришући Додикове изјаве о референдуму о независности, председнику Српске поручио да престане са претњама БиХ и понижавањем бошњачког народа јер ће, како је рекао, у противном "брзо са њим (Додиком) завршити".

"Додик то не може урадити јер ми то нећемо допустити. Он мора знати да ако крене тим путем он мора имати у виду резултате референдума 1992. године о независној и недељивој БиХ, он мора знати да на територији БиХ више нема Југословенске народне армије", рекао је Халиловић.

Додик мора знати, казао је Халиловић, и да му Србија и Црна гора не могу помоћи као што су му помагале.

"Он мора знати да у БиХ више нема ни хрватске војске ни Туђмана у Загребу, ни Милошевића у Београду... он мора знати да је наше стрпљење при крају када су његове глупости у питању", рекао је Халиловић и додао да Додику поручује да "престане да нас провоцира".

"Врло сам озбиљан, ако не престане да нас понижава... јер ако нас буде наљутио ми ћемо с њим завршити посао за кратко време", рекао је Халиловић.

Додик је казао да је Халиловић доказани противник Срба, командант армаде која је ратовала против Срба, армаде злочинаца који су правили логоре по Сарајеву, који су, како је рекао, овде довели муџахедине који сада имају прећутну подршку радикалног ислама. "Срби неће живети у заједници где ће доминирати радикални ислам или политички ислам који заговара Халиловић, већ ће бранити и одбрани своје легитимне позиције и право на свој политички живот", поручио је Додик.

(Танјуг, 11. 11. 2012)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 570 571 573 574 ... 928
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 15:49:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.