Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 10:48:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Buducnost RS je ?
Samostalna
22.8%  (97)
Pripojena Srbiji
36.7%  (156)
U sastavu BiH
40.5%  (172)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 448 449 451 452 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska ce u buducnosti biti ?  (Pročitano 647058 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Jebes zemlju koja Bosne nema

Zodijak
Pol
Poruke 96
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Bez veze pricaš , juga je bila izmišljena zemlja i za vas i za asve narode na ovom prostoru , u Bosni niko nije gledao ko je ko , pozdravi starog i reci mu da laže a ako ima obraza docicu pa neka mi to kaže u lice !

Istina je ziva, stari se osamostalio rano, pa i nije to osjecao pretjerano, al bogami jesu drugi. Nemoj mi ba sad nabrajati bogati nikakva imena, pricamo generalno. A opet skontaj ko je posljednji proglasio nezavisnost od bivsih republika, opet smo trpili sve dok nije vrag odnjeo salu.

Evo navescu ti jedan mali primjer, pricao sam nedavno s jednim makedoncom (pravoslavac) i pitam ga kakvo je njegovo misljenje prema srbima, kaze covjek, oni su nas samo krali, sve je islo u njihov djep, mi smo samo minimalno nesto dobijali, navede primjer s paradajzom, kao u makedoniji se najvise paradajz uzgajao kao i ostalo povrce, a nijednu valjda fabriku recimo za pravljenje kecapa niej bilo, nego je to radjeno u srbiji, i oni su klepali pare. Tako crpljenje je isto radjeno i sa Bosnom, zemlja koja je toliko bogata s prirodnim resursima, bila je jdna od najsiromasnijih jugoslovenskih republika, pa ti kontaj gdje su te pare, nasi ce svi reci u Beogradu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
to su stara vremena, dosta nas ne pamti bivsu ju, bila je jako dobro oranizovana kao drzava i sistem
Zato i lupetate bez veze , volio bih da se nadjemo i popijemo pice i da ti opišem kako je nekada bilo !  Smile
Citat
pricamo generalno
Generalno ste bili povlašteni a mi Srbi koceni i to od strane Tita na uštrb Hrvata ,Slovenaca i vas Muslimana , iako smo bili vecina !
Citat
kaze covjek, oni su nas samo krali, sve je islo u njihov djep, mi smo samo minimalno nesto dobijali, navede primjer s paradajzom, kao u makedoniji se najvise paradajz uzgajao kao i ostalo povrce, a nijednu valjda fabriku recimo za pravljenje
Jako glup i pristrasan Makedonac , lako se može videti ko je i koliko dobijao i izgradio se , pocevši od Slovenije Hrvatske pa zavšavajuci sa Makedonijom !
« Poslednja izmena: 10. Nov 2009, 22:42:49 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Bez veze pricaš , juga je bila izmišljena zemlja i za vas i za asve narode na ovom prostoru , u Bosni niko nije gledao ko je ko , pozdravi starog i reci mu da laže a ako ima obraza docicu pa neka mi to kaže u lice !

Istina je ziva, stari se osamostalio rano, pa i nije to osjecao pretjerano, al bogami jesu drugi. Nemoj mi ba sad nabrajati bogati nikakva imena, pricamo generalno. A opet skontaj ko je posljednji proglasio nezavisnost od bivsih republika, opet smo trpili sve dok nije vrag odnjeo salu.

Evo navescu ti jedan mali primjer, pricao sam nedavno s jednim makedoncom (pravoslavac) i pitam ga kakvo je njegovo misljenje prema srbima, kaze covjek, oni su nas samo krali, sve je islo u njihov djep, mi smo samo minimalno nesto dobijali, navede primjer s paradajzom, kao u makedoniji se najvise paradajz uzgajao kao i ostalo povrce, a nijednu valjda fabriku recimo za pravljenje kecapa niej bilo, nego je to radjeno u srbiji, i oni su klepali pare. Tako crpljenje je isto radjeno i sa Bosnom, zemlja koja je toliko bogata s prirodnim resursima, bila je jdna od najsiromasnijih jugoslovenskih republika, pa ti kontaj gdje su te pare, nasi ce svi reci u Beogradu.

to je ta imperijalisticka politika, kupujes ili otimas sirovine, a onda im prodajes otov proizvod, a nedas im tenoloiju da i oni sami mou da proizvedu otov proizvod i cine te zavisnim od nji... Smile
« Poslednja izmena: 10. Nov 2009, 22:44:02 od inzko80 »
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ocigledno je da ste licemeri i slepi od ociju kada ne vidite da su se u Jugi svi osim Srba okoristili !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 96
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Jebiga rinaka, covjek je u tvojim ocima glup, a ja znam da je pedagog, solidno obrazovan, neprimjetnog karaktera, al ipak znao ko ga kara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Uz to lažov , upitaj ga ko mu je izgradio Skoplje posle zemljotresa , kako se sve zaboravlja !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 96
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ocigledno je da ste licemeri i slepi od ociju kada ne vidite da su se u Jugi svi osim Srba okoristili !  Smile
Upravo tako, bas je tako bilo Smile Smile

Idi bolan, koliko si nadojen mrznjom prema nesrbima, da cak ni sustu istinu nemozes prihvatiti. Tu je ta razlika izmedju nas koju vi nepodnosite, evo ja recimo sam misljenja, mozda neces vjerovati, al je i nevazno, nebih trunku razocarenja, mrznje ili sta ti ja znam osjetio da sad dodje Srbin za predsjednika BiH, da upravlja njom ko seljo u traktoru, al sto posije da uzraste, da ima cilj i svrhu za narod. Mi ti rinaka nismo nadojeni mrznjom prema vama, koliko vi prema nama, navescu ti jedan primjer navijaca (jer ih je neko maloprije koristio), Nemanja Supic golman repke, je i kaze malte ne dozivljavo orgazme kad su mu na drugoj tekmi u dresu BiH skandirali ime, i tako u svakoj, a covjek srbin cak neki vele i ceto pravi. Al je covjek odradjivao posao kako treba, i zato je vrlo brzo zaradio postovanje i simpatiju. Drugo smrt pokojnog Vedrana Puljica je ekstremno potresla Bosance, a najvecim djelom Bosnjake,  samo jedna grupa na fejsu ima preko 60 000 clanova, svih nacionalnosti da navedem, koji odaju posljednju pocast. A Bosnje 90% haman, toliko mrzimo Srbe da ih nemozemo ocima vidjeti, jel tako.
« Poslednja izmena: 10. Nov 2009, 22:57:40 od BosnaponosnA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
šta si ti sada napisao , kada si video da lupetaš u vezi druga ti Makedonca odmah si se prelavantao na patetiku , ej moj sinak tako nikoga na suživot necete privuci pa cak ni malo dete jer vam je prica šuplja i bez pokrioca , gde god kreneš čorsokak , tako je to kada se nema argumenata !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
šta si ti sada napisao , kada si video da lupetaš u vezi druga ti Makedonca odmah si se prelavantao na patetiku , ej moj sinak tako nikoga na suživot necete privuci pa cak ni malo dete jer vam je prica šuplja i bez pokrioca , gde god kreneš čorsokak , tako je to kada se nema argumenata !  Smile

ne znam sta da ti kazem, prozirno i maliciozno tvoje prozivanje neko za ideju suzivota a prvi si koji podrzavas velikosrspku fasisticku ideologiju...mi srbima nista ne zelimo sto i sebi ne zelimo...
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
a prvi si koji podrzavas velikosrspku fasisticku ideologiju
Znaš dobro da nisam fašista i da ne mrzim nikoga !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 448 449 451 452 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 10:48:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.