Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 23:55:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Buducnost RS je ?
Samostalna
22.8%  (97)
Pripojena Srbiji
36.7%  (156)
U sastavu BiH
40.5%  (172)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 447 448 450 451 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska ce u buducnosti biti ?  (Pročitano 647016 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Jebes zemlju koja Bosne nema

Zodijak
Pol
Poruke 96
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Osamostalicemo se kada dodje povoljan trenutak , Hrvati su ga cekali 45 godina neki i više , kad tad cemo se osamostaliti i to ne sumnjaj !
Pa sta pricas bolan, vi i Hrvati ste i predstavljali kraljevine, jugoslavije vi ste bili glavni, ostali narodi su bili diskriminirani. Sta je to falilo Hrvatima recimo, jedino da nije niko mogao biti ustasa, da smo mi imali tolike slobode u komunizmu, kao vi i hrvati, danas bi juga bila znacajan faktor u svijetu a kamoli u evropi. Iako ste sve imali, stekao sam osjecaj kroz ove godine da se ta Jugoslavija jedino u Bosni voljela.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Pogrešno tumaciš , nece vas niko takve kakvi ste !  Smile

ne, ozbiljan sam, isto tako ako uzmemo u obzir da se vojvodina krece prema nezavisnosti, ne bi skodilo da se odredjen broj ovi bosanski srba naseli u vojvodinu da se to pokusa spreciti...
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
a sta pricas bolan, vi i Hrvati ste i predstavljali kraljevine, jugoslavije vi ste bili glavni, ostali narodi su bili diskriminirani. Sta je to falilo Hrvatima recimo, jedino da nije niko mogao biti ustasa, da smo mi imali tolike slobode u komunizmu, kao vi i hrvati, danas bi juga bila znacajan faktor u svijetu a kamoli u evropi. Iako ste sve imali, stekao sam osjecaj kroz ove godine da se ta Jugoslavija jedino u Bosni voljela.

A šta je vama falilo recimo u Jugoslaviji pa ste tražili samostalnost , ono što tražiš za sebe ne brani drugima !  Smile
Citat
ne bi skodilo da se odredjen broj ovi bosanski srba naseli u vojvodinu da se to pokusa spreciti...
Da li ti znaš koliko ima Srba u Vojvodini ?
« Poslednja izmena: 10. Nov 2009, 22:09:46 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Citat
a sta pricas bolan, vi i Hrvati ste i predstavljali kraljevine, jugoslavije vi ste bili glavni, ostali narodi su bili diskriminirani. Sta je to falilo Hrvatima recimo, jedino da nije niko mogao biti ustasa, da smo mi imali tolike slobode u komunizmu, kao vi i hrvati, danas bi juga bila znacajan faktor u svijetu a kamoli u evropi. Iako ste sve imali, stekao sam osjecaj kroz ove godine da se ta Jugoslavija jedino u Bosni voljela.

A šta je vama falilo recimo u Jugoslaviji pa ste tražili samostalnost , ono što tražiš za sebe ne brani drugima !  Smile
Citat
ne bi skodilo da se odredjen broj ovi bosanski srba naseli u vojvodinu da se to pokusa spreciti...

ne znam, ali uvidjam ovdje na forumu da je veliki broj radjana vojvodine nezadovoljno polazojem koji imaju u sklopu srbije, izuzetak je samo perudji...
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Čini ti se  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Jebes zemlju koja Bosne nema

Zodijak
Pol
Poruke 96
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat

Citat

Sta je falilo, pa krenimo ajde ovako, nisam iz tih generacija al moji starci jesu, znaci ako si musliman/Musliman(prvo ovo) nema posla, moras biti komunista, dok ste vi mogli da budete i Srbi a ne pravoslavci i komunisti, srbska dominancija, nepotkrepljena niscim, samo sto je Srbin neko, recimo u mom gradu je mogao direktor rudnika da bude Srbin s 8 razreda skole, dok su fakultetski obrazovani Bosnjaci trljali muda (politcki nepovolji, ili kako se govorilo). Na pocetku raspada juge, islo se samo s jednim ciljom razbiti i zadnju trunku komunizma, al se onda srbi preracunase i u hr i bih, nemogodose podnijeti da na vlast dodjose skolovaniji ljudi, jer tako to biva, kad se pocne igrati demokratije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Bez veze pricaš , juga je bila izmišljena zemlja i za vas i za asve narode na ovom prostoru , u Bosni niko nije gledao ko je ko , pozdravi starog i reci mu da laže a ako ima obraza docicu pa neka mi to kaže u lice !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Citat

Citat

Sta je falilo, pa krenimo ajde ovako, nisam iz tih generacija al moji starci jesu, znaci ako si musliman/Musliman(prvo ovo) nema posla, moras biti komunista, dok ste vi mogli da budete i Srbi a ne pravoslavci i komunisti, srbska dominancija, nepotkrepljena niscim, samo sto je Srbin neko, recimo u mom gradu je mogao direktor rudnika da bude Srbin s 8 razreda skole, dok su fakultetski obrazovani Bosnjaci trljali muda (politcki nepovolji, ili kako se govorilo). Na pocetku raspada juge, islo se samo s jednim ciljom razbiti i zadnju trunku komunizma, al se onda srbi preracunase i u hr i bih, nemogodose podnijeti da na vlast dodjose skolovaniji ljudi, jer tako to biva, kad se pocne igrati demokratije.

i meni su pricali isto, masa neki srba koji su dosli iz WWII , pozavrsavali nekakve partijeske skole i odma sjeli u fotelje jbt...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Djemal Bijedić , Pašaga Mandjić itd u sportu da i ne govorim , od envera Marića pa do Šabanadjovića , koji ste vi licemeri !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Djemal Bijedić , Pašaga Mandjić itd u sportu da i ne govorim , od envera Marića pa do Šabanadjovića , koji ste vi licemeri !  Smile

to su stara vremena, dosta nas ne pamti bivsu ju, bila je jako dobro oranizovana kao drzava i sistem,  moji se ne zale na ta vremena , dobro su zivjeli, pozavrsavali skole, imali solidan status u drustvu itd...to je bilo titovo vrijeme, posle njea se sve pocelo samo da rusi ko kula od karata...dosli su ljudi koji su poceli da favorizuju samo jedan narod itd...mislim na milosevica koji ju je i srusio svojim eemonizmom i velikosrbizmom umotanim u celofan juoslavenstva...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 447 448 450 451 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 23:55:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.