Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 23:09:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Buducnost RS je ?
Samostalna
22.8%  (97)
Pripojena Srbiji
36.7%  (156)
U sastavu BiH
40.5%  (172)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska ce u buducnosti biti ?  (Pročitano 650344 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Jebes zemlju koja Bosne nema

Zodijak
Pol
Poruke 115
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
a koliko vas muslimana j eizginulo dok ste branili srbe od ekstremista i zlocinaca u svom narodu?   Smile
kitis se tudjim perjem  Smile

Ovo samo bolestan um, moze pomisliti da sam se hvalio tudjim cinom, primjer sam naveo samo, jer me ljudskost ovog momka dodirnula. I vjeruj mi bilo ih je na sve strane, moj dajdja/ vi kazete ujak mislim, je licno spasio dvojicu Srba komsija na pocetku rata, par mjeseci kasnije, je poginuo od granate ispaljene iz Srbije s planine Tare tacnije, gdje se sakrio od granatiranja u jednu skolu.
pa ne vidim tvom dadajku da ste podigli spomenik  Smile  slava mu,ali uvek ce ga se secati ko pomocnika srbocetnika a ne ko humaniste  Smile  e u tome se razlikujemo.mi vidimo gde smo,priznamo gresku,izvinimo se i idemo dalje a vi? samo ste vi u pravu,samo ste vi za jedinstvenu bosnu,samo su muslimani ginuli,bla bla bla bla
ma vazi,srbi su ubili 30.000 muslimana i 25.000 srba i usput 15.000 hrvata  Smile  a nasta ste vi pucali? na ulicnu rasvetu?  Smile
sto niko ne kaze ajmo srbi da sednemo da vidimo gde je problem? niko! seo pet minuta tihic pa ga razapeste i sad jadan se iz sve snage sad dokazuje kako je pravi bosnjak,samo da mu baki ne uzme vlast  Smile
a sto se ovog kvazi profesora ``historije`` tice,gledaj u svoju avliju,vama su balije blize od nas.  Smile

klitorise,jel ti to lecis komplexe na ovoj temi od kada si saznao da su ukimuli sve vaznije odredbe statuta vojvodine?
pa sazaljevam slucaj autonomasu  Smile

Kako se muslimani pokopavaju, je posebna prica, ako se malo informises saznaces i zasto se ne dizu kojekavi spomenici, a drugo to je prihvaceno od vecine kao sasvim normalna pojava, da je pomogao toj dvojici ljudi, ako smatras da je izmisljotina, mogu ti dati imena tih Srba pa se obrati njima, da ti potvrde pricu. Cinjenica je da se ljudskost kod vas svela na mali minimum, i da je prica o pokojnom Srdjanu zacudjujuca, cak sam negdje citao kako Srbi ne mogu vjerovati, da je jedan Srbin pomogao Bosnjaku, prosto ljudi nisu vjerovali ovoj prici, dok nije na youtube pusten rts snimak, onda se nisu ni javljali vise.  Volio bi vas samo na sekundu u dusu pogledati, da vidim kako mislite o Srdjanu, vjerujem da jedno 90% Srba misli da je izdajica svog naroda. Jer kod vas je tako, ne gleda se prvenstveno ko je covjek ko ne, nego dal je on ustasa, balija, siptar, pa u skorije crnogorac (radi priznavanja kosova) dosta vas ih mrzi, vi ste generalno ti ljudi koji imaju kompleks nize vrijednosti, da ste misljenja da je svaki boziji stvor losiji od vas.
IP sačuvana
social share
Ko da cujem zveket sablje, starih ratnika,opet jeci sa planine vrisak sokola, nikad ovo biti nece zemlja dusmanska, odgojila majka Bosna prsa junacka.    .    .    Dizite se Husein Kapetane i Ban Kulineeeeeeeeee da vidite kakve Bosnaaa ima sinoveeeeee.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
Kako se muslimani pokopavaju, je posebna prica
Tek vehabije , nih zabijaju kao bandere !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Jebes zemlju koja Bosne nema

Zodijak
Pol
Poruke 115
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
Kako se muslimani pokopavaju, je posebna prica
Tek vehabije , nih zabijaju kao bandere !  Smile
Ti nekad stvarno znas biti stoka, pa normalno je da si onda ovde glavni zagovornik za odcjepljenje, ocigledno se nemozes drugacije istaknuti nego, s takvim vrijedjanjem.
IP sačuvana
social share
Ko da cujem zveket sablje, starih ratnika,opet jeci sa planine vrisak sokola, nikad ovo biti nece zemlja dusmanska, odgojila majka Bosna prsa junacka.    .    .    Dizite se Husein Kapetane i Ban Kulineeeeeeeeee da vidite kakve Bosnaaa ima sinoveeeeee.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Jesam li šta slagao , jel ih ne zabijaju uspravno kao bandere ?
Što se stoke tice , to je pored tebe nemoguce biti !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
Ti nekad stvarno znas biti stoka, pa normalno je da si onda ovde glavni zagovornik za odcjepljenje, ocigledno se nemozes drugacije istaknuti nego, s takvim vrijedjanjem.

ja uopste ne mislim da rinaka zagovara ocepljenje iz nekih navodnih saznanja o tome da je nemoguc zajednicki zivot. prvo, em je to netacno da je takav zivot nemoguc, a jos vaznije ne bi to bio razlog zbog kojeg bi on do te mere bio zagrizen za ocepljenje

bice da je nesto drugo u pitanju...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
bice da je nesto drugo u pitanju...
U pitanju je da si ti majmun a mi Srbi ne volimo majmune i zbog toga hocemo da se oslobodimo majmuna !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11,
Мало званичних података против којих можете само историји да се жалите.

Стефан Твртко I Котроманић (рођен 1338, бан од 1353, краљ од 1377, умро 1391. године) био је један од најзначајнијих владара средњовековне Босне.

Успео је да постане краљ (тада је себи додао име Стефан, династичко име свих Немањића) Срба, Босне, Приморја и Западних страна и крунисао се на гробу светог Саве у манастиру Милешеви, како би подвукао своју припадност српској и немањићкој државној идеји.
Удруженим снагама Твртко и кнез Лазар поразили су Николу Алтомановића и уништили његову власт 1373. године.

E, издали сте свог краља.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
U pitanju je da si ti majmun a mi Srbi ne volimo majmune i zbog toga hocemo da se oslobodimo majmuna !  Smile

ovo mora da je neki dodikov fazon  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ne , to ce ti svako na forumu potvrditi , ti si majmun i samo za sprdacinu služiš !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1182
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

Потврђујем !  Smile  клића је форумска луда   Smile
IP sačuvana
social share
Нека од данас зна,ко није знао
да Србија није ћилим из Ушака,
да Косово није свилени јастук из Бруса,
да Срби знају за нешто скупље од главе
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 23:09:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.