Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 08:37:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Buducnost RS je ?
Samostalna
22.8%  (97)
Pripojena Srbiji
36.7%  (156)
U sastavu BiH
40.5%  (172)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska ce u buducnosti biti ?  (Pročitano 650398 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Dobro nam došao , što se tice postavljenih pitanja suvisli odgovor neceš dobiti , vec su im ta pitanja postavljena po ko zna koliko puta ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
LG Frizider
Citat
И?

Ma pusti senilnog profesora vidis da lupeta ko 16 maksima po diviziji. Jugoslavija se raspala jer su Srbi bili u povlascenom polozaju a ni slucajno zbog hrvatskih slovenackih i povampirenih bosansko-turskih teznji za visevekovnom samostalnom drzavom.  Smile

On u stvari oce da kaze da smo se raspali jer Jugoslavija nije imala kune nego dinar  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold
Pozdrav svima.     .     .     
Evo.     .     .     registrovao sam se zbog ove teme i priče na njoj.      Pročitao sam svih 80+ strana.     .     .     
1 pitanje :
Dejtonski sporazum je osnov današnje BiH.      Osnovni princip u njemu je ravnopravnost sva 3 konstitutivna naroda.     
Međutim, da li je taj princip o ravnopravnosti sva 3 konstitutivna naroda izmišljen u Dejtonu, ili je i ranije postojao u BiH dok je ona bila jedna od 6 republika ? Da li je princip ravnopravnosti sva 3 naroda bio proklamovan i u tadašnjem pravnom uređenju BiH kao jedne od Yu republika ?
Mislim da bi pre svega na ovo trebali da mi odgvore ''inzko'', BoraBorasS and co.     

p. s.  I, zašto mi ne rade smajliji. . .   Smile

zato sto su muslimani imali stav koji pripisuju samo srbima kroz frazu "velikosrpska hegemonija", odnosno "bosnjacka hegemonija", pa su mislili da su oni jedini konstutivni narod, dok nacionalne manjine imaju svoje maticne drzave pa ako im se ne dopada neka idu tamo.
uostalom, alija je pokazao da je njegovo misljenje da bih treba da kroz rat ostvari svoj maksimalisticki zahtev.
sve bi bilo dobro za njih, da su oni pobedili, ali.... jedno je planirati, drugo je ostvariti!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy II
a koliko vas muslimana j eizginulo dok ste branili srbe od ekstremista i zlocinaca u svom narodu?   Smile
kitis se tudjim perjem  Smile

Ovo samo bolestan um, moze pomisliti da sam se hvalio tudjim cinom, primjer sam naveo samo, jer me ljudskost ovog momka dodirnula. I vjeruj mi bilo ih je na sve strane, moj dajdja/ vi kazete ujak mislim, je licno spasio dvojicu Srba komsija na pocetku rata, par mjeseci kasnije, je poginuo od granate ispaljene iz Srbije s planine Tare tacnije, gdje se sakrio od granatiranja u jednu skolu.
pa ne vidim tvom dadajku da ste podigli spomenik  Smile  slava mu,ali uvek ce ga se secati ko pomocnika srbocetnika a ne ko humaniste  Smile  e u tome se razlikujemo.mi vidimo gde smo,priznamo gresku,izvinimo se i idemo dalje a vi? samo ste vi u pravu,samo ste vi za jedinstvenu bosnu,samo su muslimani ginuli,bla bla bla bla
ma vazi,srbi su ubili 30.000 muslimana i 25.000 srba i usput 15.000 hrvata  Smile  a nasta ste vi pucali? na ulicnu rasvetu?  Smile
sto niko ne kaze ajmo srbi da sednemo da vidimo gde je problem? niko! seo pet minuta tihic pa ga razapeste i sad jadan se iz sve snage sad dokazuje kako je pravi bosnjak,samo da mu baki ne uzme vlast  Smile
a sto se ovog kvazi profesora ``historije`` tice,gledaj u svoju avliju,vama su balije blize od nas.  Smile

klitorise,jel ti to lecis komplexe na ovoj temi od kada si saznao da su ukimuli sve vaznije odredbe statuta vojvodine?
pa sazaljevam slucaj autonomasu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Jeste li živjeli u tri Jugoslavije-jeste
Je li bio glavni grad Beograd u sve tri -je
Jeste li bili najbrojniji-jeste
Jesu li se Crnogorci odvojili od vas a ne vi od njih-jesu
Jesu li se Slovenci,Hrvati,Albanci,Bošnjaci odvojili od vas a ne vi od njih-jesu
Je ji ekavski bija jezik u cjeloj zajedničkoj JNA-je
Je li vaš kralj bija na čelu shs-je
Je li vaš dinar bija novac-je

Јесмо,па? Не видим предност.Имало нас више,па сте сви ви заједно имали довољно будала да зајебавате!

Формално јесте Београд био главни град и то је све.Камо среће да се развијао као Загреб или Љубљања,да је гледао своје дупе а не све што Србин има даде и предаде вама,словенци однесоше све што стигоше,црногорци добијаше од Срба преко 20 година помоћ због земљотреса,помоћ јадним и сиромашним шиптарима,помоћ македонцима,музли сте Србију у тој усраној југославији како сте хтели и на крају је докрајчисте...јеб** ти овај луд народ!

Најбројнији али увек јеб*** странка.

Одвојили се под сепаратистичким утицајем својих идиота,као и по,што је било примарно,одавно скројеном плану западне политичке елите појединих држава ...као и ви и шипци и македонци и муслимани.

Екавски у ЈНА? Ниси ти баш читав. Баш те је неко терао да причаш екавским дијалектом и да пишеш ћирилицом и то још у ЈНА! Пре бих рекао да је Србија на сваком нивоу,на пример,окупирана латиницом и то одавно.

Па чији ће? Што,да нису можда твоји су ратовали за ослобођење Хрватске? Дражи би ти био Фердинандов потомак,пошто своје немате,него краљ оног народа који је теби и твојима спасао гузицу од аустроугарског фирцања...море...

Назив валуте је веома битан и од пресудног је значаја за опстанак земље,зар не? Пглу си,море,и то талентовано си пглу!  Smile
« Poslednja izmena: 23. Jun 2009, 20:32:27 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k850i
Bajić: "Prevrtljivost g. Dodik Milorada čisto je prostituisanje zarad glasova, novca, slave i drugih sebičnih beneficija"

24SI - Predsjednik Naše stranke Bojan Bajić upitan da prokomentarišete poništavanje zaključaka Narodne skupštine (NS) Republike Srpske (RS) od strane visokog predstavnika, dao je zaista zanimljiv odgovor u kome su svoje mjesto našli Dodik, Martić, Inzko, Tihić, Međunarodna zajednica, SAD...

"Radije se ne bih kačio za udicu u vidu zaključaka NSRS-a, u smislu taktičkih analiziranja, već bih probao da kažem nešto "pametno", a u ovom trenutku mi jedino pada na pamet da kažem da su ti zaključci kolektivna suicidalna glupost narodnih poslanika, te visokog doma u cjelini. Naravno, pod okriljem instiktivno-intuitivne, te refleksno-udaračke "strategije" g. Dodik Milorada", navodi Bajić za "Svevijesti", te dodaje:

Dodik je čovjek prevrtljivog karaktera, a to znači da je na jednoj beogradskoj televiziji, ne tako davno, izjavljivao: "Ja znam da će mnogi u Srbiji smatrati da sam ja izdajnik kada kažem da je moja država Bosna i Hercegovina, ali to je istina i drugačije ne može biti". Prevrtljivi premijer danas BiH ne smatra svojom državom i za nju navija samo kad igra "lopte" protiv Turske. Mi znamo da se u najstarijem zanatu na svijetu neke osobe "prevrću" zbog novca, pa zbog toga u narodu postoji efektan naziv za takve karaktere: "kurva, tj. kurvaluk, tj. kurvanje". Po istom principu je prevrtljivost g. Dodik Milorada čisto prostituisanje zarad glasova, novca, slave i drugih sebičnih beneficija, pa u tom svjetlu ne treba nasjedati na trikove te političke prostitutke. Narodu će se desiti sudbina nesretnog neiskusnog momčića koji se zaljubio u jednu gospodju iz najstarijeg zanata, pa je sve raskućio vjerujući da ga ona voli, jer ako narod nastavi da uzvraća ljubav političkoj prostitutci g. Dodik Miloradu, to će se okončati u najtežem obliku raskućavanja samog naroda.

Prevrtljivi premijer je ubacio u igru neke budalaste zaključke, koji nemaju veze ni sa čim normalnim i važnim za običnog čovjeka u Republici Srpskoj, kao što ogromna većina običnih ljudi ne zna šta li Bože piše u tim zaključcima, sa samo jednim ciljem, a to je skretanje pažnje javnosti sa sve ozbiljnijih ekonomskih problema u RS-u, te snaženje pregovaračke pozicije u vezi približavajućih sudskih procesa za korupciju unutar Vlade RS-a. Ta politička prostitutka je toliko bezobzirna prema narodu radi svojih kratkoročnih interesa, da je sa predmetnim zaključcima postigao sljedeće:

- Prekršio je odredbe Dejtonskog sporazuma, čime je svijetu dao ključni argument da se RS ne bori za svoja prava, već da želi urušiti dejtonsku BiH;
- Slično je uradio Milan Martić, kada je odbio plan Z4, jasno pokazujući svijetu da se ne bori za ravnopravnost Srba, već za secesiju, pa je kazna brzo stigla;
- Vijeće sigurnosti i ključne svjetske sile koje su relevantne za BiH, a to su isključivo zapadne sile, su sada nakon Inzkovog poništavanja zaključaka ubjeđene da RS planira da razgradi BiH;
- Sada OHR ne da neće otići iz zemlje, nego će čak pojačati svoje dejstvo, a to je isključiva zasluga g. Dodik Milorada;

Međunarodna zajednica ponovo ima problem na Balkanu, a sa kim? Opet s nekim bandoglavim srpskim rukovodstvom! Ko će izvući deblji kraj? Vjerovatno Srbi, makar su do sada svaki put izvlačili deblji kraj u sukobima sa zapadom!

Tako da pitanje zaključaka posmatram isključivo kao srpsko pitanje, jer ako Srbi ne shvate da podržavaju čovjeka sa Miloševićevim manirima, te ako što prije ne odustanu od takve politike, onda će doći do pucanja prenapregnutog konopca, kao mnogo puta u bližoj srpskoj istoriji, a zna se po čijoj glavi. Po narodnoj, naravno.

Sve ostalo, Inzko, Tihić, Međunarodna zajednica, SAD, itd., sve to zavisi isključivo od reakcije srpskog naroda na prostituisanje g. Dodik Milorada.

(24sata.info)

to Boki, popravljas se Smile...malo da se pohvalim, cesto komuniciram sa doticnim gospodinom na facebooku Wink
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50199
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy S24

I sad se neko pita zasto Bosnjaci napadaju Dodika.   Smile

EDIT: 0,2
« Poslednja izmena: 23. Jun 2009, 23:06:27 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Šta ti bi ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
ма пусти га ... 'ватају га неки преноси с времена на време  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
I ti si primetio , kao da ih je više u jednom ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 82 83 85 86 ... 773
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 08:37:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.