Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Dec 2024, 12:49:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Buducnost RS je ?
Samostalna
22.8%  (97)
Pripojena Srbiji
36.7%  (156)
U sastavu BiH
40.5%  (172)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska ce u buducnosti biti ?  (Pročitano 570712 puta)
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Pa i nije bas tako. Ja provjereno znam da ove generacije mladje od mene (recimo omladina u srednjim skolama sada), bas i ne boli pretjerano za vjerom i nacijom. Ustvari, mislim da su najgori nacionalisti oni moje generacije, a ovi mladji su operisani od toga. Ne kazem ja sada da ce oni jednog dana provoditi socijalisticki rezim, jer nece sigurno, vec jednostavno da nisu sretni zbog tih ograda medju nacijama koje su im stariji ostavili i da u tome ne vide nikakav smisao. Sto je po meni i regularno, nacionalizam vise nije u modi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Није, зато ће гомила нација и изумрети. Богу хвала Срби у РС се не дају том сулудом тренду па ће и бити нешто од њих. Ми с ове стране Дрине каскамо за њима, тј. идемо у погрешном смеру.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Nisu Srbi, a hvala Bogu ni Pravoslavci, samo u RS. Jesi ti mozda upoznat sa odnosima Rusije i Irana? Ako nisi, upoznaj se malo bolje, samo pazi da ne zamrzis Ruse Smile
Ja ustvari mislim da je nacionalisticka cestica na Balkanu ostala samo u nekim dijelovima RS i u Sandzaku. Onoliko koliko sam ja vidio, a i koliko pratim drustveno-politicka zbivanja, to su dva centra nacionalizma, koji su poprilicno usamljeni i mali spram ostalih prostora koji nisu pretjerano zagrijani za svrstavanje u nacionalne torove. I to me raduje naravno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Не чуди ме да те радује, ти си након распада југословенске нације морао да се сврсташ негде, па си одабрао да будеш грађанин света и шта ти ја знам, да са својим суграђанима из Европе садиш цвеће и певаш песмице.. Само мало је то зајеб пошто је Европи преко курца од глобализма арапа и муслимана, полако се покреће национализам..
А заборавио си да поменеш и Сарајево и Зеницу као центре национализма. Додуше то није никакав национализам, то је исламски фундаментализам. Национализма немаш нигде. Ти који се претстављају као националисти су били у истој ситуацији као ти кад је нестала југословенска нација. Неки као ти одоше у европејце и пацифисте, а неки решили да се врате својој нацији ал Броз затровао па нису знали како. Зато је рецимо код нас Шешељ био учитељ српског национализма, а човек комуниста. Па како он да те научи да будеш националиста кад ни сам не зна шта је то. Зато и имап толико погубљених срба који лутају измељу национализма и европеизма. Највећа је фора што нит су европејци нит су националисти, већ су марва којој политичари долазе у позицију да згрћу лову.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Pa ja ne bih bas rekao da su pacifisti marva kojima politicari uzimaju lovu. Vidis, pacifisti se povezuju sa gradjanko-liberalanim politickim opcijama, a kao sto je dobro poznato takvi nisu bili odavno na vlasti. Ja bih prije rekao da vlasti pod alibijem spasavanja nacionalnih interesa uzimaju pare od nacionalisticki nastrojenih koji za njih glasaju. Pogrijesio si malo u toj procjeni, al dobro.
Daj bud posten pa priznaj- ko to uopste pita tebe, mene, ili bilo kojeg drugog pojedinca kako ce se ponasati? Pa covjece, danas djeca ne slusaju svoje roditelje, a kamoli nekog drugog, vec se prilagodjavaju situaciji u kojoj zive i traze svoje mjesto pod suncem... E upravo zato su vidjeli da ce slabo dobiti to mjesto ako se povuku u nacionalni tor i pljujuj po svemu izvan te ograde. Skontala omladina razliku izmedju 15 vijeka (nacionalizam) i 21 (liberalizam)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Nisu Srbi, a hvala Bogu ni Pravoslavci, samo u RS. Jesi ti mozda upoznat sa odnosima Rusije i Irana? Ako nisi, upoznaj se malo bolje, samo pazi da ne zamrzis Ruse Smile
Ja ustvari mislim da je nacionalisticka cestica na Balkanu ostala samo u nekim dijelovima RS i u Sandzaku. Onoliko koliko sam ja vidio, a i koliko pratim drustveno-politicka zbivanja, to su dva centra nacionalizma, koji su poprilicno usamljeni i mali spram ostalih prostora koji nisu pretjerano zagrijani za svrstavanje u nacionalne torove. I to me raduje naravno

Није истина Индијана.У 99% РС је та појава која није својствена за бошњаке заступљена, Smile
Твоји текстови ме поприлично подсјећају на Бакирове поготово на дио који је везан за бошњаке,а
односи се на њихов милитаризам.Имам осјећај да понекад желите заборавити свијетле тренутке
у одбрани БиХ као што су Сијековац од 26.03.92 (гле чуда срби нису напали).
Ти се немој на мене љутити јер ја стварно од срца теби не желим зло ни у једној сфери твога
живота али ти морам рећи да си зајебан лик у постављану постова.
Тако перфидно постављаш ствар као да су срби растурали СФРЈ,а не бошњаци.
Да сте били паметни у својој невољи могли сте са санџаком имати једну компактност коју вам
нико неби могао оспорити а рата у БиХ неби било.Овако сте хтјели мене одвојити од осталих
срба,а одвојили сте санџак од себе.Додуше истина је да вам санџаклије држе 50% политике у
федерацији али то није мјерило братске сарадње коју сте требали имати у заједници коју су вам
срби (читај Милошевић) нудили.Лијепа ти је формулација коју си упратио својим праћењем
политичких збивања у региону али је неискрена нажалост.Мислим да шиптаре и њихову "слободу"
не можеш поистовјећивати са србима или санџаклије (борили се у АБиХ) са србима из Републике
Српске јер ми смо домициони свим својим наслијеђем,својом историјом,својом вјером,својом
културом,адетима и обичајима (како вам воља)али морате знати да је национализам нешта корисно,а
не нешта што ви представљате као дивљаштво.Питај енглеза да га прозовеш другим именом уколико
мени не вјерујеш.Није босна од бога дана па да је то мјерило вриједности о људству или карактеру
једног народа којем ти пришиваш да је један од два центра национализма.
1.500.000 разлога имам ради чега тврдим да за вас историја почиње од 1992 године,а за мене давно прије тог времена.
Ти размисли што је то тако.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
Pa ja ne bih bas rekao da su pacifisti marva kojima politicari uzimaju lovu. Vidis, pacifisti se povezuju sa gradjanko-liberalanim politickim opcijama, a kao sto je dobro poznato takvi nisu bili odavno na vlasti. Ja bih prije rekao da vlasti pod alibijem spasavanja nacionalnih interesa uzimaju pare od nacionalisticki nastrojenih koji za njih glasaju. Pogrijesio si malo u toj procjeni, al dobro.
Daj bud posten pa priznaj- ko to uopste pita tebe, mene, ili bilo kojeg drugog pojedinca kako ce se ponasati? Pa covjece, danas djeca ne slusaju svoje roditelje, a kamoli nekog drugog, vec se prilagodjavaju situaciji u kojoj zive i traze svoje mjesto pod suncem... E upravo zato su vidjeli da ce slabo dobiti to mjesto ako se povuku u nacionalni tor i pljujuj po svemu izvan te ograde. Skontala omladina razliku izmedju 15 vijeka (nacionalizam) i 21 (liberalizam)

Političari glume po potrebi nacionaliste , ili pacifiste, a zna se jedini je cilj pare, vlast, moć....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17

Političari glume po potrebi nacionaliste , ili pacifiste, a zna se jedini je cilj pare, vlast, moć....

Не сви.Караџић није никада имао паре.Моћнији је био Младић,а власт му је преузела "међународна
заједница" (читај америка). SmileИма још свијетлих тренутака као што је био Никола Поплашен иначе
политички опредјељен члан СРС али људски опредјељен као ЧОВЈЕК. Smile
Има Република Српска чиме да се курчи бар што се тиче људи којима су паре,власт и моћ на
првом мјесту. Smile
Уопштено је твоја тврдња тачна. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Zakasnio si sa tim liberalizmom dvadesetak godina!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Нисам ја рекао да су само европејци мара, већ и једни и други. Типичан пример Србија. Једни продају национализам иако немају појма о томе, а други продају европеизам и антинационализам причајући како је то тако у Европи, а Европа фура национални кључ, а Америка посебно. Не дају своје и ако оћеш код њих мораш се прикључиш њиховом корпусу. Нема да бираш дал ћеш бити њихов, Србин или анационалан. То има само овде, зато и кажем да су људи који верују политичарима марва која служи за згртање лове.
Национализам влада у најразвијенијим земљама, мада не у народу, већ у врху државе. Фрка им је што су им се накотили арапи и црнци па се сад и народ национално размрдава. Биће фрке у Европи видећеш, биће све више сцена као када је горео део Париза пре пар година. То је неминовност, јер су националне државе једино одрживе. Тренутно стање на западу то показује, а ко то не види је напуцам квазиевропеизмом.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Dec 2024, 12:49:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.