Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 08:43:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Buducnost RS je ?
Samostalna
22.8%  (97)
Pripojena Srbiji
36.7%  (156)
U sastavu BiH
40.5%  (172)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika Srpska ce u buducnosti biti ?  (Pročitano 642895 puta)
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Pa nemoze jedan covjek sam otjerati vojsku, naravno da ih nije sam tjerao nego je organizovao otpor... A sto se tice pobijenih Srba, Muslimana i Hrvata, to su bili oni koji su se priklonili neprijatelju, dakle nit su bili civili, nit djeca, nit nemocni, nego bogme dobro sposobni i pri zdravoj svjesti kada su mu okrenuli ledja i borili se protiv njega a na strani Hitlera. Sta je trebao, mozda u znak zahvalnosti da svakom po jednu kucu sagradi, ipak nije bilo lahko biti Hitlerov sluga, dobro su se umorili Smile Ili ih je trebao nagraditi bez obzira na to sta su radili samo zato sto su bili Jugosloveni a ne Svabe?? Pa upravo po tome se covjek razlikovao od danasnjih politicara, nije ga bilo briga jesil Srbin, Hrvat, Musliman, Makedonac ili bilo koji drugi Jugosloven, sve dok si na strani Njemaca ti si protivnik kojeg treba likvidirati. Dokad ce se vise o VOJNIM zrtvama drugog svjetskog rata govoriti kao o nekim jadnim i nevinim naivcinama koji su ubijeni samo zato sto je Tito mrzio njihov narod. Halo, to su bili naoruzani ljudi koji su ubijali svoje komsije i zemljake, pa kako oni mogu biti u istom nivou zaljenja i zlocina kao nenaoruzani civili??
Ali dobro, lahko je sada pjan i sit govoriti kako nije valjalo, ja jos jednom kazem, da smo se kao drzava  prepustili Njemcima kao sto su se pojedinci prepustali, nebi danas postojala ni Srbija, ni Bosna, ni Hrvatska, nit bi iko hvalio cetnike, domobrane, handzarbalije, Drazu Mihajlovica itd., vec bi ih proklinjali do sudnjeg dana sto nas nagovorise da se podredimo gorim od sebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 
Tema  Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Pa nemoze jedan covjek sam otjerati vojsku, naravno da ih nije sam tjerao nego je organizovao otpor...
Оне форе пошаље Мирка и Славка да баце бомбу а онда Шваба у Крагујевцу стреља 100 ђака за једног свог војника. Искењам се ја на тај отпор Smile Дакле зликовац!

A sto se tice pobijenih Srba, Muslimana i Hrvata, to su bili oni koji su se priklonili neprijatelju, dakle nit su bili civili, nit djeca, nit nemocni, nego bogme dobro sposobni i pri zdravoj svjesti kada su mu okrenuli ledja i borili se protiv njega a na strani Hitlera. Sta je trebao, mozda u znak zahvalnosti da svakom po jednu kucu sagradi, ipak nije bilo lahko biti Hitlerov sluga, dobro su se umorili Smile Ili ih je trebao nagraditi bez obzira na to sta su radili samo zato sto su bili Jugosloveni a ne Svabe?? Pa upravo po tome se covjek razlikovao od danasnjih politicara, nije ga bilo briga jesil Srbin, Hrvat, Musliman, Makedonac ili bilo koji drugi Jugosloven, sve dok si na strani Njemaca ti si protivnik kojeg treba likvidirati. Dokad ce se vise o VOJNIM zrtvama drugog svjetskog rata govoriti kao o nekim jadnim i nevinim naivcinama koji su ubijeni samo zato sto je Tito mrzio njihov narod. Halo, to su bili naoruzani ljudi koji su ubijali svoje komsije i zemljake, pa kako oni mogu biti u istom nivou zaljenja i zlocina kao nenaoruzani civili??
Знаш ли колико је људи у Војводини убијено? Знаш ли зашто су убијани? Ево ја ћу да ти кажем да је један од разлога због којег су убијани тај да нису хтели да пристану на отимање земље и стоке, па су онда на кућном прагу стрељани. Дакле зликовац!
Знаш ли да је православна црква у Србији трпела терор, а рецимо у православној Македонији није? Имаш ли објашњење за то? Ја имам - зликовац!

Ali dobro, lahko je sada pjan i sit govoriti kako nije valjalo, ja jos jednom kazem, da smo se kao drzava  prepustili Njemcima kao sto su se pojedinci prepustali, nebi danas postojala ni Srbija, ni Bosna, ni Hrvatska, nit bi iko hvalio cetnike, domobrane, handzarbalije, Drazu Mihajlovica itd., vec bi ih proklinjali do sudnjeg dana sto nas nagovorise da se podredimo gorim od sebe.
Да смо се препустили Немцима (у смислу да нисмо џабе убијали Швабе по Србији већ да смо се концентрисали на одбрану од усташа и ханџарлија) могли смо комотно да сачекамо савезнике да отерају Немце (што се и на крају десило) са далеко мање жртава. Али јок, твој идол је успео да то зачини српском крвљу беспотребно убијајући Швабе и после рата дајући опрост усташинама. Дакле зликовац!

Зликовац!

едит: Мис написах већ цео пост, сори..
« Poslednja izmena: 01. Feb 2010, 12:30:43 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
A jel ti imas neke argumente za to, posto sam ja poznat da ne ucestvujem u birtijaskim rekla-kazala raspravama?? Iznio si milion cinjenica, a nigdje argumenta. Otkud ja da znam jel to istina i jel vrijedi da ja sad svoje argumente koristim da to pobijem Smile Moze svako doci na forum i napisati sta zeli, ali to ne mijenja viziju ljudi o covjeku kojeg je cijela planeta postovala. A ko je postovao Drazu Mihajlovica? Danas se cak i Svabe ismijavaju sa njim. Bas je neka velicina od covjeka, svaka mu cast Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ко је спомињао Дражу? Smile   И какве везе са било чиме има то што је ћопавог свет поштовао? Па и Буша је поштовао цео свет па је злочинац без премца..

А ти ако не знаш ништа о овоме што сам ја причао онда не знаш доста тога о твом идолу. Узми распитај се мало о послератним годинама у Војводини, распитај се мало о положају православне цркве у Србији и Македонији. Ако те то не интересује онда буди свестан да доста ствари не знаш и да ти је став о Титу развијен непотпуним информацијама. Размисли мало ко је имао користи од тога што су Мирко и Славко у Крагујевцу убили 3 Немца. Користи сигурно нису имале породице 300 ђака који су стрељани због та 3 Немца. Заинтересуј се мало, прикупи чињенице, а не да ти ћопави буде бог јер су га волели црнци и зато што си могао у Солуну да купиш кафу, у Сегедину саламу а у Трсту фармерке Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Cujes, momak, nije ovdje uopste bitno dali JA nesto znam ili neznam... Ako izneses neku cinjenicu u javnost i ako si dovoljno zrela osoba da stanes iza toga sto si rekao ili napisao, onda moras imati i argumente za to da bi ti javnost vjerovala. Dakle, ja nisam javnost, ja sam pojedinac i ja mogu znati ili neznati, ali da bi vise ljudi prihvatilo to sto ti mislis da je istina moras im dati dokaze. A sto se Draze tice, ocigledno je da nisi zadovoljan Titovim djelovanjem u 2. sv. ratu, pa si onda vjerovatno za Njemce, nema tu trece opcije, ili si za jedne ili si za druge. Neka si, to je tvoj izbor, zaboli me, ali onda se potrudi da osvjetlas obraz strane kojoj si se priklonio, da ne vrijedjas druge i da ne lupas neke sumnjive cinjenice samo da bi napravio situaciju koja ide tebi u prilog u raspravi. Svakako se u Njemackoj vec odavno igra pikado sa Hitlerovom slikom, u Italiji sa Musolinijevom, samo jos Drazine slike vise po zidovima kao ukras Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Bosch pumpa
http://pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/98770/Bosanci+i+Turci+ho%C4%87e+da+postanu+Srbi!.html

Bosanci i Turci hoće da postanu Srbi!
Smile Smile Smile

Veliki broj državljana Bosne i Hercegovine, ali i Turaka koji su poreklom iz Raške oblasti zatražio je dobijanje srpskog državljanstva, kaže za Press ministar u Vladi Srbije za dijasporu Srđan Srećković
ministar u Vladi Srbije za dijasporu Srđan Srećković

On dodaje da sve veći broj građana iz regiona traži državljanstvo Srbije zato što je naš Zakon o državljanstvu vrlo liberalan, ali i zbog toga što se sada sa pasošem Srbije može bez viza putovati u EU.

- Najveći broj zahteva iz BiH stigao je iz Republike Srpske, ali i iz drugih delova te zemlje. Inače, liberalan Zakon o državljanstvu je želja Srbije da se svima koji gravitiraju ka Srbiji, bilo da su Srbi ili su njihovi preci bili srpski državljani, omogući da dobiju naše državljanstvo. Ljudi iz dijaspore i regiona tako praktično samo sa izjavom da prihvataju naše državljanstvo kao matično, a imaju neke veze sa Srbijom, dobijaju državljanstvo. Naravno, pri tom prolaze kroz bezbednosnu proveru i kroz sve druge redovne procedure - napominje Srećković.

Srećković dodaje da povećan broj zahteva iz BiH i turskih državljana poreklom iz Raške ima veze i sa činjenicom da je Srbija postavljena na belu šengen listu, zahvaljujući čemu, na primer, neko ko je iz BiH i ima srpsko državljanstvo, može da putuje u zemlje EU bez vize, što inače ne bi mogao.

- Ima to veze i sa vizama, ali i na primer, sa činjenicom da je Srbija u dobrim odnosima sa Republikom Srpskom - kaže Srećković.

Na osnovu Izmena i dopuna Zakona o državljanstvu, koje su usvojene 24. septembra 2007. godine svi pripadnici srpskog naroda (iseljenici i njihovi potomci) koji nemaju prebivalište u Srbiji mogu da dobiju srpsko državljanstvo, pod uslovom da su stariji od 18 godina i da im nije oduzeta poslovna sposobnost.

Ja tebi reko ionako, da će biti samo jedna država i državljanstvo-Srbije ( u okviru nje i RS ), a ako budete dobri možda i vas primimo! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
TA PRALELA I TAJ ZNAK JEDNAKOSTI IZMEDJU HITLERA , MUSOLINIJA I DRAZE JE TIPICNA KOMUNISTICKA PODVALA .... Nema tu slicnosti .. ne pripadaju istojideoloskoj matrici - dzaba se trudis  Smile...... Jedina zajednicka tacka je da su izgubili rat , pa sad pobednici mogu da pisu istoriju kako im cefne ....
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Ja ne vidim nista lose, cak mislim da je to cin solidarnosti. I ja bih, da vec odavno nemam dvojno drzavljanstvo jedne evropske drzave, aplicirao za Srbijanski pasos, pogotovo ako bi mi trebao za posao i sl. Isto bi bilo i da je obratna situacija, da je Bosna dobila sengen prije Srbije (mada znam da se sada mnogi nece sloziti), i mislim da je cak bolje i lakse dobiti Srbijanski pasos nego Njemacki, Svicarski itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Лепо, види се да си Југословен.. што је ћопави дао да матори уче на ТВу а деца у школи је закон. Нека, ал изумрећете ускоро, па нећемо морати да се бакћемо са вама из земље дембелије. Лакше је тако пустити вас низ воду него вам тако отупелим објашњавати нешто што сте научени да не схватите.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 08:43:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.