Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 09:25:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li srbija treba da bude republika ili monarhija?
Republika
42.9%  (81)
Monarhija
57.1%  (108)
Ukupno glasova: 189
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Republika ili monarhija  (Pročitano 56566 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Монархија у Србији нема везе с везом. Фино звучи и Република Србија. Уосталом, што се не бисмо одмах прогласили за Царевину? Само патријарх да благослови.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
A možda bi najbolje bilo Rinaka Srbija !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Фино звучи и Република Србија.
Smile Smile Smile  Smile

ne zvuci mi loše Kraljevina Srbija ...

то ти причам  Smile Smile Smile

Citat
Само патријарх да благослови.
Сарказам и цинизам кад им време није ... мислим ајд не спомињи патријарха без неког ваљаног разлога  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
ne mogu nikako biti za monarhiju...djed mi bio partizan...ubijao svabe,nosilac spomenice i tako to Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
добро де ... нико није савршен  Smile

Сада је на теби да осветлаш образ фамелији  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
 Smile

bez zajebancije...nek se raspise referendum i da vidimo rezultat... za monarhiju plafon 10%...stavljam stotku Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Немам ја ништа против патријарха. Али сам циничан према монархији.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

šta to beše mozak, šta to beše mozak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Siemens c 75
Монархија у Србији нема везе с везом. Фино звучи и Република Србија. Уосталом, што се не бисмо одмах прогласили за Царевину? Само патријарх да благослови.
Panini nerazumem odakle ovaj i sarkazam i nemoj da diraš bolesnog čoveka, čijeg imena niko od nas nije dostojan, slava mu i milost, već sad živom svecu.

Potpuno si u pravu da monarhija u Srbiji nema " veze s vezom ", e baš zbog toga i mora da bude uvedena, jer s uništavanjem Srbije koje traje od 1946 pa do dana današnjeg morada se stane a tu prekratnicu može da napravi samo monarhija.

Pročitaj u postu ja sam po opredeljenju republikanac i monarhija mi je odurna jer ne želim biti ničiji podanik ali to više nije stvar izbora, jer ovakvo stanje postalo više ne po dno šlji vo.

Nemožemo o tome više da pričamo na nivou- svidjami se, ne svidja mi se, moramo hladne glave da analiziramo društveno-ekonomsklu situaciju u zemlji koja je alarmantna i za najdalje par godina sledi totalni raspad sistema, a onda će krv teći potocima.

Svi mogući oblici krize u kojima se država odavno nalazi su eskalirali do tragičnih srazmera i to zaslugom države koja je potpuno krumpirana, trula i nesposobna da se uhvati u koštac i sa najjminornijim problemima npr. da školi koja ima 600 učenika obezbedi taletpapir, nemamo hemiju za čišćenje školskih prostorija, zoger smo napravili tako što smo odlomili drvo i na kraj zakucali letvu oko koje omotamo krpu i tako ribamo učionice, a direktori javnh preduzeća mlate milione, poslanici spavaju, čitaju novine i za to dobijaju ne znam više ni sam kolko, a gde je vlada, gde su upravni odbori, ministarstva pa sve puta putni troškovi, dnevnice, smeštaj, hrana, prezentacije i dok dojemo do radnika neostanu ni mrvice ili npr. toalet papir koji ne samo što nemamo za djake već nemao ni za nas nastavničko osoblje, već kupujemo od sopstvene plate.

Dok nam na delu teritorije ubijaju narod, narodno predstavništvo neće da radi jer nema direktnih prenosa njihovog izležavanja u ustom, znači govnjiva motka, a kako da ih isteraš kad kposle svakih izbora jedni te isti u pralamenti sa nekim manjim promenama jer su voje pipke pustili svuda, razradili mehanizme i sad ta govna možeš samo govnjivom motkom isterati.

Dakle bratiću moj nema druge nego r e f e r e  n d u m, da sirotinja raja koja globa davati ne može odluči šta dalje a i sve ranije ankete ako ih se sećate pa i ova anketa na forumu idu u pravcu monarhije.

Moraš da skontaš bratiću moj ljudima je dozlogrdilo, vole oni cirkus ali vide da je vrag odneo šalu, mnogo ih taj cirkus košta u svakom smislu.

Živela nam Srbijica ili Rusija sve jedno!!! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Rekao je lepo covek !
Citat
Немам ја ништа против патријарха. Али сам циничан према монархији.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
тја ... не знам ја шта је он хтео да каже ... знам шта је рекао  Smile ... без неке потребе прави циничне алузије ...

Монархија је сада као створена за цинизам и подхебавање ... ал ајде будите мало креативни па реците нешто ново ... нема неке поенте изнова и изнова шутирати човека који лежи ... ако контате шта хоћу да кажем.

Питање монархије у Србаља  Smile је апсолвирано ... нема адекватног и харизматичног претендента на престо (један од принчева је имао шансу да тако нешто постане ... Ђорђе некада питомац војне академије а сада неам појма  Smile)и што је још битније нема интересних група које би стале иза идеје Србије као монархије ... и тиме се прича завршава. Ја јесам за Србију као краљевину али сам и реалан. Сада а ни у некој ближој будућности нема теорије  Smile

али док је људи који су ЗА краљевину и док је краљевске династије шансе постоје ...  Smile

поздравиће једног дана краљ војску са ''помоз' Бог јунаци'' а војска њега са ''Бог ти помог'о'' 
Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 22. Feb 2009, 00:19:19 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 09:25:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.