Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 17:44:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Repromarket prevara!!!  (Pročitano 10586 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Samsung SGH-E590
Ja sam preko omladinske lepio deklaracije na neke francuske putere. Fazon najbolji posao. Radim sa drustvom, dnevnica 1200din radno vreme 8h, ali opusteno mozes da kasnis i da odes ranije, pravis pauze kad hoces i koliko hoces, tako da ispadne mozda 4h stvarnog rada. Jedino negativno je to sto se radilo u hladnjaci i sto je u jebenim Simanovcima. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia 6220
Pa mater mu jebem, je l si procitao temu? Prvi post?
Smiri zivce. Jel si procitao moj prvi post ? Razumem da neko radi probni rad u nekoj struci, ali da nosis kutije za probu mi apsolutno nema veze s mozgom, izvinjavam se svima koje ovo mozda vredja. Bas hteoh da kazem sto i Roki, radio sam dosta fizickih poslova preko studentske, i uvek je svaki poslodavac imao poverenje da umem da podignem stvar, i da je spustim na odredjeno mesto, kao i da sam kvalifikovan da zalepim nalepnicu.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7280
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
mob
Nokia 
Cesto mrcendajzeri iz Repromarketa dolaze kod mene na posao, moram ih pitati da li je to istina sto se radi kod njih u firmi.  Smile Mada, sve je moguce danas, nije prvi put da sam cuo da je neko ostao bez dnevnice ili plate, to je danas cesta pojava.Al'  jbg sad je kasno i nemas kome ni da se zalis  Smile da si znao da ce biti tako pa da maznes nesto i sam sebi nadohnadis stetu, ovako ....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34618
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Pa mater mu jebem, je l si procitao temu? Prvi post?
Smiri zivce. Jel si procitao moj prvi post ? Razumem da neko radi probni rad u nekoj struci, ali da nosis kutije za probu mi apsolutno nema veze s mozgom, izvinjavam se svima koje ovo mozda vredja. Bas hteoh da kazem sto i Roki, radio sam dosta fizickih poslova preko studentske, i uvek je svaki poslodavac imao poverenje da umem da podignem stvar, i da je spustim na odredjeno mesto, kao i da sam kvalifikovan da zalepim nalepnicu.

Nema sta da ih smirujem, ladan sam kao spricer, samo ne mogu da uzmem za relevantno tu studentsku "na maminoj sisi" varijantu koju si ti iskusio u odnosu na zivotnu gde ljudi zaista rade da bi sebe izdrzavali. I eventualno svoju poordicu.

Koja struka? One kojima je struka kurac ili su po nekim tvojim strucnim merilima nekvalifikovani i kojima je jedini izbor da lepe nalepnice treba dakle jebati mater jer su glupi? Da im se smejemo sto ih jebe svaka bagra koja nema dva razreda osnovne skole, da ih zajebavamo jer se u raspalom sistemu njihov izbor svodi na besomucan probni rad od firme do firme za dz ili kopanja po kontejnerima?

Ja ti navedem 20 ljudi strucnijih i od tebe i od mene koji su ovu nesrecnu otimacinu zvanu tranzicija proveli na probnom lepljenju slicica i etiketa. Da plate sebi svetlo i vodu da ne smrde po ulici.

Tako da sam ekstremno alergican na te jadne pokusaje odgumljene aristokratije cije dupe rad i zaradu i muku za posao nije videlo.

Salili se mi ili ne. I tebe ce to jednom da savata.

Ako kojim slucajem spadas u vecinu bez dogovorenom "mama nasla" posla i karijere.
« Poslednja izmena: 30. Maj 2013, 00:10:03 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia 6220
Opste je poznato da rad za dzabe puni stomak i placa racune ...
Inace, hvala postavljacu teme na upozorenju, ocigledno je nekima potrebno.
« Poslednja izmena: 30. Maj 2013, 00:25:47 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Prostakluci i vredjanje ce biti obrisano...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 17:44:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.