Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koliki je domet Srbije na Svetskom prvenstvu?
Obrukaćemo se i vratiti kući posle tri utakmice
26.5%  (78)
Nećemo proći grupe, ali se nećemo ni obrukati
14.6%  (43)
(Lagano) prolazimo u sledeći krug
13.6%  (40)
Osmina finala
11.9%  (35)
Četvrt finale
17.3%  (51)
Polufinale
4.8%  (14)
Finale
2.4%  (7)
Ma, uzimamo titulu!
8.8%  (26)
Ukupno glasova: 294
Idi dole
Stranice:
1 ... 350 351 353 354 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu ~ 'Ajmo Orlovi!  (Pročitano 389755 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
А ти мислиш да је Антић крив за овај наш пласман?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Apple iPhone 4
Ђе питаш то човјече?
Видиш да се задњих 10 страна сере по њему  Smile
« Poslednja izmena: 01. Jul 2010, 13:16:03 od DraskoSix »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Kriv ili zaslužan trener je prvi kome se cestita ili koji se kudi , ja još nijednog strucnjaka nisam cuo da je rekao da je ovo uspeh , osim par "strucnjaka"na ovoj temi , brkate neke osnovne pojmove iza sve koji misle da je ovo neuspeh amputirate pljuvanje i teranje Antica , ko god od vas strucnjaka nadje gde sam ja licno rekao i jednu lošu protiv Antica ja na temi o fudbalu necu otvoriti usta. Da se pravim blesav i zadovoljan poslednjim mestom mi ne pada ni na kraj pameti , na basketu da sam od 4 ekipe najgori ja bih propao u zemlju , ponavljam onu Žigicevu " ko je došao na SP a misli da ne možemo biti prvi nije trebao ni dolaziti" ! 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Ma da.Sad cu da ti objasnim.Taj Agire je ono sto je Bekvalac u Vojvodini.Sad ce da dovedu nekog skupog (kao sto je Erikson) on ce da ispusi a Agire da vadi. Smile

Da.Lijepo.Daj mi da smijenimo Antica pa onda da angazujemo Kosanovica?ma ne,Zivadinovica..ili Sanstraca...da ...njega... Smile Smile Smile

Koji ste vi bolidi od ljudi.

heheheh, vidi sad, sta si ti zapeo za bata djoru i kosana, jel ih tol'ko volis? pa imamo mi i drugih trenera... zasto se ne bi prilika ukazala recimo  Radovanu Curcicu iz javora, on bi sigurno radio i za 100.000 eura godisnju platu... ili nekom drugom mladom treneru, nemojte stalno spominjati taj nas "strucni" staracki dom.. Evo, na pamet mi pada i Mateus, koji uopste nije neki trener, ali ima ono sto nama treba, disciplinu, autoritet, plus je vec radio u Srbiji i verovatno bi dosao kad bi ga pozvali, taman da nadje novu zeMsku  Smile

nemam ja nista protiv da Antic ostane, ali da lepo izadje i kaze, kao ovaj trener Mexika, koji po meni nije napravio neuspeh, ljudi su ispali od Argentine u osmini finala i to su prvi gol primili iz cistog ofsajda, e tako i Antic da izadje i kaze, ja sam kriv za ovaj neuspeh, za poslednje mesto u grupi, analiziracemo nase greske, i pokusati da ih ispravimo pre pocetka i tokom kvalifikacija za evropsko prvenstvo, a ne "radomir ce iz ovoga izaci jaci", mislim  Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smile

edit: tesko da ce dovesti nekog "skupog" kao sto ti kazes, odnosno skupljeg od Agirea, koji je primao 4 miliona godisnje  Smile

Znas li ti koliko je Erikson primao? Smile

Ako mi imamo boljeg trenera od Antica ja sam za smejnu,ali,mi ga nemamo.Ko ce da nam bude selektor...
Kosanovic?
Djukic?
Jokanovic?
Zivadinovic?
Santrac?
Petkovic?
Dostanic?
Muslin?

O cemu bre vi pricate... Smile

Do juce smo ispadali od Azerbejdzana i ne zna koga sve,a sada serete tu,sve je to do neznanja!!!Da nam je sviran penal,ko sto je svima protiv nas sviran,bili bi u 1/8 i sta onda?Sta bi ste tad pricali?

Jednostavno.Treba zakljucati ovu temu!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Znaci svaka tema koja nije po ukusu se treba zatvoriti , šta god se kosi sa mišljenjima par onih koji smatraju da je ovo uspeh (što naravno nije) ostali treba da trpe . Niko vas ne tera ni da pišete ni da posecujete teme koje vam ne odgovaraju , ponašate se kao obesna deca  , nisu cuo za razmenu mišljenja ?
Citat
Do juce smo ispadali od Azerbejdzana i ne zna koga sve,a sada serete tu,sve je to do neznanja!!!Da nam je sviran penal,ko sto je svima protiv nas sviran,bili bi u 1/8 i sta onda?Sta bi ste tad pricali?
Ne pominješ sviran penal za nas protiv Francuza i iskljucenje njihovog igraca , šta bi bilo da je bilo  i da su babi damu i šta je bilo pre nema ama baš nikakve veze sa cinjenicom da je 4 mesto neuspeh !
« Poslednja izmena: 01. Jul 2010, 15:01:23 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Znaci svaka tema koja nije po ukusu se treba zatvoriti , šta god se kosi sa mišljenjima par onih koji smatraju da je ovo uspeh (što naravno nije) ostali treba da trpe . Niko vas ne tera ni da pišete ni da posecujete teme koje vam ne odgovaraju , ponašate se kao obesna deca  , nisu cuo za razmenu mišljenja ?

Tema je vise nepotrebna.Zavrsili smo putesetvije po JA.

Citat
Ne pominješ sviran penal za nas protiv Francuza i iskljucenje njihovog igraca , šta bi bilo da je bilo  i da su babi damu i šta je bilo pre nema ama baš nikakve veze sa cinjenicom da je 4 mesto neuspeh !

Pricamo SP,a ne kvalifikacijama,o tome je vec mnogo pricano.Isti ti Francuzi su pokrali Irsku,mi smo osteceni za 1/8 i niko me u to nemoze ubjediti.Penal kao suza,bez ikakve dileme.

Igrali smo sasvim pristojno,bez brukanja,a to je nas maksimum u  ovom trenutku.Ako pogledam Francuze,Italijane,Engleze..Onda nikako nemogu smatrati ovo nase neuspjehom.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Citat
Tema je vise nepotrebna.Zavrsili smo putesetvije po JA.
JA još uvek traje i ovo su odjeci na JA , jednostavno ako nemaš šta da kažeš ili ti se gadi ja te savetujem da preskaceš temu koja te ocigledno nervira , kako preteruju oni koji pljuju po Anticu tako preteruju i oni koji se prave da je ovo uspeh , bio bi uspeh da su naši igraci došli iz Zete iz Golibovaca i Mačve iz Šabca a da ioh vodi recimo Milorad Kosanovic ...

Citat
Pricamo SP,a ne kvalifikacijama
Pricamo šta bi bilo da je bilo i pozivamo se na "srecu", i jedno i drugo je prošlost !
Citat
Igrali smo sasvim pristojno,bez brukanja,a to je nas maksimum u  ovom trenutku.Ako pogledam Francuze,Italijane,Engleze..Onda nikako nemogu smatrati ovo nase neuspjehom.
Igrali smo jako loše pocevši od NZ pa preko Poljske , Gane i drugog poluvremena protiv Australije , obrukali se nismo a što se tice pobrojanih budi siguran da svi kažu da je to neuspeh ...
« Poslednja izmena: 01. Jul 2010, 15:29:02 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Da.Ali Italijani su aktuelni SP,Francuzi finalisti prethodnoh SP,a Englezi vele sila sa najjacom ligom na svijetu i puno para.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Zbog toga je njihov neuspeh veci od našeg !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Moguce,ipak smo bili sila.."Montevideo" Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 350 351 353 354 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.