Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koliki je domet Srbije na Svetskom prvenstvu?
Obrukaćemo se i vratiti kući posle tri utakmice
26.5%  (78)
Nećemo proći grupe, ali se nećemo ni obrukati
14.6%  (43)
(Lagano) prolazimo u sledeći krug
13.6%  (40)
Osmina finala
11.9%  (35)
Četvrt finale
17.3%  (51)
Polufinale
4.8%  (14)
Finale
2.4%  (7)
Ma, uzimamo titulu!
8.8%  (26)
Ukupno glasova: 294
Idi dole
Stranice:
1 ... 351 352 354 355 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu ~ 'Ajmo Orlovi!  (Pročitano 389391 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Nismo sila al smo silica  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ma da.Sad cu da ti objasnim.Taj Agire je ono sto je Bekvalac u Vojvodini.Sad ce da dovedu nekog skupog (kao sto je Erikson) on ce da ispusi a Agire da vadi. Smile

Da.Lijepo.Daj mi da smijenimo Antica pa onda da angazujemo Kosanovica?ma ne,Zivadinovica..ili Sanstraca...da ...njega... Smile Smile Smile

Koji ste vi bolidi od ljudi.
O cemu pricas ti?

Ma da.Sad cu da ti objasnim.Taj Agire je ono sto je Bekvalac u Vojvodini.Sad ce da dovedu nekog skupog (kao sto je Erikson) on ce da ispusi a Agire da vadi. Smile

Da.Lijepo.Daj mi da smijenimo Antica pa onda da angazujemo Kosanovica?ma ne,Zivadinovica..ili Sanstraca...da ...njega... Smile Smile Smile

Koji ste vi bolidi od ljudi.

heheheh, vidi sad, sta si ti zapeo za bata djoru i kosana, jel ih tol'ko volis? pa imamo mi i drugih trenera... zasto se ne bi prilika ukazala recimo  Radovanu Curcicu iz javora, on bi sigurno radio i za 100.000 eura godisnju platu... ili nekom drugom mladom treneru, nemojte stalno spominjati taj nas "strucni" staracki dom.. Evo, na pamet mi pada i Mateus, koji uopste nije neki trener, ali ima ono sto nama treba, disciplinu, autoritet, plus je vec radio u Srbiji i verovatno bi dosao kad bi ga pozvali, taman da nadje novu zeMsku  Smile

nemam ja nista protiv da Antic ostane, ali da lepo izadje i kaze, kao ovaj trener Mexika, koji po meni nije napravio neuspeh, ljudi su ispali od Argentine u osmini finala i to su prvi gol primili iz cistog ofsajda, e tako i Antic da izadje i kaze, ja sam kriv za ovaj neuspeh, za poslednje mesto u grupi, analiziracemo nase greske, i pokusati da ih ispravimo pre pocetka i tokom kvalifikacija za evropsko prvenstvo, a ne "radomir ce iz ovoga izaci jaci", mislim  Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smile

edit: tesko da ce dovesti nekog "skupog" kao sto ti kazes, odnosno skupljeg od Agirea, koji je primao 4 miliona godisnje  Smile

Znas li ti koliko je Erikson primao? Smile

Ako mi imamo boljeg trenera od Antica ja sam za smejnu,ali,mi ga nemamo.Ko ce da nam bude selektor...
Kosanovic?
Djukic?
Jokanovic?
Zivadinovic?
Santrac?
Petkovic?
Dostanic?
Muslin?

O cemu bre vi pricate... Smile

Do juce smo ispadali od Azerbejdzana i ne zna koga sve,a sada serete tu,sve je to do neznanja!!!Da nam je sviran penal,ko sto je svima protiv nas sviran,bili bi u 1/8 i sta onda?Sta bi ste tad pricali?

Jednostavno.Treba zakljucati ovu temu!!!!!!!!!

Ako pricamo o trenerima koji su jos aktivni Bora Milutinovic je tata za naseg Misera...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
netreba antic da ode
ali treba da prima manju platu
ostalo da zavisi od rezultata
vidim svi nasi reprezentativci i strucni stab se utrkuju da podrze akciju za kupovinu opreme za male klubove
cast pantelicu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Od fudbalera jos su tu Mrdakovic i Babovic ali nisu reprezentativci... ovi nasi reprezentativci imaju para da kupe sve nase klubove a ne mogu da daju "pisljivih" 500 evra...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95
Citat
Ako pricamo o trenerima koji su jos aktivni Bora Milutinovic je tata za naseg Misera...

Taj Bora Milutinovic je pozivan hiljadu puta.Pisi propalo.
Antic je vrhunski trener.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung S500
Ako je tebi ovo uspjeh, onda ste vi čak i lošiji nego šta sam ja mislio da ste loši.

Ako je tebi uspjeh činjenica da ste u istom rangu (zadnji u grupi, 2 poraza, 3 boda) sa ekipama tipa Alžira, Hondurasa, Sjeverne Koreje (koji su također zadnji u grupi), Novog Zelanda (koji je osvojio 3 boda) ili pak Slovenije (koja ima jednu pobjedu), i ako je tebi uspjeh činjenica da su u drugi krug proši "giganti" tipa Slovačke i Japana dok ste vi spakirali torbe i sjeli na avion, onda OK.

Nek' ti bude, i nek se ovo vaše nazove uspjehom.

Ali onda to znači da vi niste ozbiljna reprezentacija.

Jer, za jednu ozbiljnu reprezentaciju dva poraza u tri utakmice i posljednje mjesto u svojoj kvalifikacijskoj grupi nije i ne može bit uspjeh.

Za jednu zemlju koja se diči klupskim prvakom Evrope i svijeta, i kojoj prvotimci igraju u najjači evropskim klubovima (ako se ne varam, imate igrače koji su u prvih 11 ManUtd-a, Chelsea i Intera), zadnej mejsto u skupini dva poraza od tri utakmice je katastrofa.

Da, i Francuska je otišla doma kad i vi. Italija je otišla doma kad i vi. Ali i za Francusze i za Talijane to je jebena katastrofa od koje se trese cijeli nogometni savez, zbog koje selektori podnose ostavke a tisak, javnost i svi ostali seru lči ga seru po iogračima, vodstvu i svima onima vezanim uz reprezentaciju.

Zašto? Jer je riječ o katastrofi.

E sad... hoćete li vi to vaše zadnje mjesto u grupi proglasti neuspjehom, jer to jest neuspjeh za jednu ozbiljnu nogometnu naciju, ili ćete vi to vaše četvrto mjesto proglasti uspjehom i time se svrstat uz bok Novom zelandu i Sjevernoj Koreji koji su slavili 6 mjeseci jer su se uopće plasirali na turnir, to je isključvio vaš problem.

Ali negiranjem činjenice da zadnje mjesto u grupi i dva poraza u tri utakmice predstavlajju neuspjeh za jednu ozbiljnu nogometnu naciju vi sebe u biti proglašavate nezbiljnim poluamaterima.

Pa vi sami odlučite šta ste i kakvi ste.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Za veliku vecinu to je neuspeh , svi treneri i struka su jednoglasni da je to neuspeh ,propuštena je velika šansa zbog otvorenog žreba da se plasiramo do polufinala . Diskutovati o tome da li treba (po meni treba) Antic da ostane na kormilu je nešto sasvim deseto ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.86
Za veliku vecinu to je neuspeh , svi treneri i struka su jednoglasni da je to neuspeh ,propuštena je velika šansa zbog otvorenog žreba da se plasiramo do polufinala . Diskutovati o tome da li treba (po meni treba) Antic da ostane na kormilu je nešto sasvim deseto ...

Da, slažem se da jeste neuspjeh, jer nam je cilj bio prolazak u drugi krug... Ali isto tako, ja ne zamjeram nikome ništa... Naročito nakon utakmice sa Australijom...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung S500

O tome nisam ni pisao. Ne poznajem dovoljno sve ono šta se zbivalo oko vaše reprezentacije, ne znam kakvu ej ekipu Antić preuzeo niti kakve je ciljeve postavio, niti kakav je mandat dobio, niti znam kakvi sve treneri mogu bit potencijalni kandidati za selektora.

Tako da u tu priču treba li Antić ić ili ne trebao ne mogu ulazit...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Trener koji je "ozdarvio" atmosveru u FSS  odveo reprezentaciju na SP , pobedio Nemacku , zaslužuje popravni ispit , ni Hrvati nisu zbog neuspeha neodlaska na SP otpustili Bilica .   
« Poslednja izmena: 01. Jul 2010, 17:11:22 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 351 352 354 355 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.