Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koliki je domet Srbije na Svetskom prvenstvu?
Obrukaćemo se i vratiti kući posle tri utakmice
26.5%  (78)
Nećemo proći grupe, ali se nećemo ni obrukati
14.6%  (43)
(Lagano) prolazimo u sledeći krug
13.6%  (40)
Osmina finala
11.9%  (35)
Četvrt finale
17.3%  (51)
Polufinale
4.8%  (14)
Finale
2.4%  (7)
Ma, uzimamo titulu!
8.8%  (26)
Ukupno glasova: 294
Idi dole
Stranice:
1 ... 320 321 323 324 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu ~ 'Ajmo Orlovi!  (Pročitano 390600 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Хех класично хватање за ситнице и прављење од муве слона. Стисни муда и захвали се људима што су мушки изгарали и твојој гузици дали повода да се радује учешћу репрезентације ма СПу Smile

da se nevracam nazad i trazim svoj post jos pre pocetka prvenstva gde sam bas to uradio i bio zadovoljan
ja sam i sad zadovoljan
samo me interesuju objasnjenja zasto nismu uradili ono sto su oni kenjali sve vreme o prolasku grupe,lakom putu do finala posle grupe ako budemo drugi....... i tako
to su njihove reci,a ne moje
ja kad sam napisao da treba da budemo zadovoljni ucescem,bio sam ispljuvan nevidjeno,a ti isti sad pljulju po igracima
ja bi samo objasnjenje i nista vise i da idemo u nove kvalifikacije cistih racuna i bez repova,samo malo odgovornosti za ono sto rade
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
Tako je to moj Fredi , najlakše je posle bitke biti pametan , ja sam svoje rekao pre pocetka i bio kritikovan i nazivan pesimistom sada ti isti optimisti pljuju i upiru prstom u one koje su dizali u zvezde , herem vam se svima u naknadnu pamet !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
Ја сам дао објашњење зашто нисмо успели да остваримо свој циљ. Пре свега психа као број један, а онда и профил играча које имамо (односно недостатак оног једног који нам фали) због којег ми нисмо константна репрезентација и зависимо од тога како ће противник да одигра. Антић ту не може бог зна шта да уради, а и ово пто ради је сасвим лепо јер је ово нешто што ми одавно нисмо имали. Зато не видим разлог зашто би они били лузери.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
I ti imaš naknadnu pamet ali za tebe ne važi ono "herem vam se u naknadnu pamet" , možeš li se setiti kada sam govorio u pripremama da ovo nevalja ništa šta ste mi pa i ti govorili , jesil ti zadovoljan našim izdanjem na SP , ja nisam , naravno nije smak sveta i ne treba pljuvati i terati nikoga pogotovo Antica , to je vec neka druga prica ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

ma nebito
evo nama nove sezone domaceg klupskog fudbala,tu nikad nije dosadno  Smile
« Poslednja izmena: 25. Jun 2010, 21:18:29 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
I ti imaš naknadnu pamet ali za tebe ne važi ono "herem vam se u naknadnu pamet" , možeš li se setiti kada sam govorio u pripremama da ovo nevalja ništa šta ste mi pa i ti govorili , jesil ti zadovoljan našim izdanjem na SP , ja nisam , naravno nije smak sveta i ne treba pljuvati i terati nikoga pogotovo Antica , to je vec neka druga prica ...

Ма није накнадна памет, него сам ја то све знао и пре почетка групне фазе ал сам и поред тога веровао да можемо да прођему ту групу. И ево био сам у праву. Своје смо одрадили само што нас је срећа напустила, као и судија. Да једно од та 2 није било против нас све што сам рекао би се испоставило као тачно. И сада је тачно само што је ето за длаку пропуштено.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
Vidi zemo moj , sve je to tacno što se tice sudije i srece u poslednjoj utakmici ali naše igre protiv NZ , Polljaka , Gane , drugog poluvremena protiv Australije cak i one dve utakmice protiv Kameruna i Nemacke koje smo dobili , ruku na srce su bile ispod proseka jedne ozbiljne reprezentacije za koju se smatramo . Mi smo pokazali da u kljucnim utakmicama tipa one sa Francuzima , Austaralije nemamo hrabrosti a da u utakmicama u kojima nemamo nešto posebno izgubiti briljiramo , treba se pokazati onda kada je najpotrebnije a mi tu uvek podbacimo , i ovaj puta smo zadnji u grupi i to u grupi gde su gana i Australija . Ja ne mogu biti i nisam zadovoljan , naravno treba biti realan i birati reci da bi se opisalo stanje , nisu realni ni oni koji pljuju a ni oni koji aplaudiraju ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ispade ja realan  Smile
nit pljujem,nit aplaudiram
samo trazim objasnjenje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 4
samo trazim objasnjenje  Smile

Нисмо имали среће.
Јели ти доста?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
Koliko su mene samo puta polili hladnom vodom , još uvek se nisam navikao i svaki puta doživim pravi stres , ima onih koji su se navikli i adaptirali pa ih zabole a ja kao bekan uvek verujem i nadam se , evo   vec 10 svetsko koje pamtim  a ja ne dolazim pameti  Smile
« Poslednja izmena: 25. Jun 2010, 21:37:05 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 320 321 323 324 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.