Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koliki je domet Srbije na Svetskom prvenstvu?
Obrukaćemo se i vratiti kući posle tri utakmice
26.5%  (78)
Nećemo proći grupe, ali se nećemo ni obrukati
14.6%  (43)
(Lagano) prolazimo u sledeći krug
13.6%  (40)
Osmina finala
11.9%  (35)
Četvrt finale
17.3%  (51)
Polufinale
4.8%  (14)
Finale
2.4%  (7)
Ma, uzimamo titulu!
8.8%  (26)
Ukupno glasova: 294
Idi dole
Stranice:
1 ... 318 319 321 322 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu ~ 'Ajmo Orlovi!  (Pročitano 390814 puta)
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 4
sta sam napisao,a da nije istina
sta vam smeta Dzaja
mogao bi antic malo krivice da preuzme za ovo
svi su mu krivi samo ne on  Smile
Не вриједи теби објашњавати, да је упао гол у првом полувремену против Аустралије (а онда би још који) ти би овдје писао другу причу, а овако сад кад си разочаран најлакше је пљувати по њима, дали су срце на терену али ти то не видиш и боли те туки за то, ти си сједио у фотељи и паметовао шта би они требали да раде. Ако ћемо гледати ко је плаћена звезда онда не треба да гледамо спорт и нервирамо се, сви су они звезде и плаћени су добро. Џаја ме сад разочарао, нисам ни знао да пише колумну за хрватске новине, смијешно. Он би исто дизао Антића у небеса да смо имали среће у првом полувремену али нисмо имали, то је фудбал, као што рече Антић "Не побјеђује увјек бољи".

Хвала онима који су дочекали репрезентацију, свака им част.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
Фреди оћул ја добити одговор?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
sta vam smeta Dzaja
Bravo care, svaki komentar koji si napisao u vezi Mistera je 100% na mestu Smile Smile Smile

A Dzaja je poptpuno u pravu, Slovenci nisu ni ocekivali da ce proci Ruse i samim plasmanom su zadovoljni i treba se vratiti uzdignute glave a mi? Da podignemo cela u vis i da budemo srecni sto smo izgubili od AUSTRALIJE???

Preznojeni Mister nikad nece preuzeti odgovornost na sebe jer je picka od coveka...  u doba kada je Partizan bio u totalnom rasulu samo je kenjao a kad su ga zvali da pomogne (ne, nece dobiti milionce) nije hteo i nastavljao da kenja kao njegov drugar Golac... more nosi se selektore znas gde? Verujem da znas...

« Poslednja izmena: 25. Jun 2010, 18:36:07 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia N97
Kakav sve olosh nashao da pametuje o Anticu idi begaj.  Smile Idi Dzajo lepo sviraj klavir.

Antic bi trebalo da ostane selektor. Ako cemo da ga menjamo nekom dilejom ja sam za Zhivadinovica  Smile "come on Laura"  Smile ... ako cemo nekim mladim trenerom onda sam ozbiljno za Cureta iz Javora ... a najradije bih doveo nekog Schwabu da nam jebe milu majku, pod uslovom da Antic nece.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Antic bi trebalo da ostane selektor.

vidi se da si psiholog Smile

evo jos jednog pametnjakovica coveku je prosto krivo sto javnost nije reagovala burnije... "Vidim da su reakcije javnosti blage, a da ja lično smatram da smo doživeli veliki neuspeh."

Karadžić: Ovo je neuspeh

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić bez i malo ustezanja je istakao da su "orlovi" na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi doživeli veliki rezultatski neuspeh

- Možemo da kažemo da se nismo obrukali. Možemo i da kažemo kako smo imali veliki broj šansi protiv Australije, ali u fudbalu se ne broje prilike, nego golovi i bodovi. Lično mislim da smo doživeli još jedan neuspeh. Nije bilo razloga za takav rasplet, jer smo imali sve uslove. Nikada fudbalska organizacija nije tako ozbiljno prišla jednom takmičenju. Imali smo kvalitet, ali nismo uspeli jer smo naivno izgubili dve utakmice -  rekao je Tomislav Karadžić.

Prvi čovek našeg fudbala dodao je da je FSS ranom eliminacijom sa Mundijala doživeo finansijski fijasko, ali da mu je najviše žao igrača koji su imali otvoren put do polufinala.

- Krivo mi je zbog igrača, jer imaju kvalitet. Mogli su da postanu slavni, jer bi nas u osmini finala čekao duel sa Amerikom, a kasnije verovatno sa Urugvajem. To su ekipe koje nisu bolje od nas. Što se tiče FS Srbije gajili smo blagu nadu da bismo mogli da se plasiramo u četvrtfinale, a možda i napravimo korak više. To bi nam donelo dodatnih pet miliona dolara, naša kasa i bila punije i to bismo iskoristili za ulaganje u infrastrukturu.

On je najavio da će početkom naredne sedmice obaviti razgovore sa svim relavantnim ljudima kako bi dobio odgovor na pitanje zašto "orlovi" nisu uspeli na ovogodišnjem Mundijalu. Takođe, Karadžić je najavio da će Radomir Antić i dalje obavljati funkciju selektora, ali možda pod drugačijim uslovima.

-Novi ugovor sa Radomirom Antićem je stupio na snagu, ali s obzirom da smo doživeli finansijski fijasko ići ćemo na rezove svih troškova. Ugovor sa selektorom projektovan na bazi pričinjenih uspeha na SP i prihoda koji bi usledili to se nije desilo. Razgovarali smo posle svake utakmice, ali nije bilo duboke analize. On ima svoje mišljenje, on je prvi naš stručnjak, nema razloga da mu ne verujem.... Nije Radomir Antich čovek sa kojim se ne može razgovarati.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije bio je dirnut potezom pojedinih igrača koji su želili da razgovaraju sa njim, pre nego što su krenuli za Beograd.

- Prvi put od kako sam u fudbalu, a dugo sam, pet šest ili šest igrača tražilo je da popričamo.Ne mogu da rešavam zagonetke i znam šta su tačno želeli. Obavićemo sigurno te razgovore. Najveća nagrada i satisfakcija za ovo što radim u fudbalu jeste izjava kapitena Stankovića koji mi je posle meča sa Australijom doslovce rekao: Žao mi je zbog svih nas, ali zbog Vas najviše, jer vidimo koliko se trudite i koliko radite. Zahvalan sam kapitenu, ali niko nije iznad organizacije.

Iskusni fudbalski radnik je poručio da će svako morati da ponese odgovornost za neuspeh u Južnoj Africi, te da je očekivao oštrije reakcije javnosti posle poraza od Australije.

-Vidim da su reakcije javnosti blage, a da ja lično smatram da smo doživeli veliki neuspeh. Ne mislim da time ugrožavam bilo koga, jer informacije koja dajem moraju da budu istinite. Nisam u problemu da sa bilo kim razgovaram i da ne uvažim drugačija mišljenje ako su bolja. Nećemo da sečemo glave, ali odgovornost svako mora da ponese.

On je svestan činjenice da će odluka Radomira Antića da utakmicu sa Australijom počne sa jednim napadačem izazvati bujicu različitih komentara.

-Sa jednim napadačem smo tražili tri boda protiv Australije! Znam da će biti mnogo polemika oko sistema koji nam je doneo mnogo uspeha, a od koga smo odustali. Međutim, to je pitanje struku. U tom meču smo možda morali da budemo agresivniji, hrabriji, da igramo sa više napadača...Čini mi se da na velika takmičenja dolazimo sa dozom bojažljivosti. Ovde nismo doživeli blamažu, ali jesmo neuspeh.

Izvor: Press

Boze, kakav smo to narod kad jedni drugima podmecemo noge c c c
« Poslednja izmena: 25. Jun 2010, 19:07:47 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
U pravu je covek... ovo je totalni neuspeh nase reprezentacije...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
Још ће волина отпустити Антића јбт...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Tepachenko, ukoliko tako nastavis... skinucu te sa liste najzgodnijih fudbalera, a prethodno cu ti oduzeti glasove Smile

moras priznati da ti je srce igralo od srece kada su svabe pukle!
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
sta vam smeta Dzaja
Не вриједи теби објашњавати, да је упао гол у првом полувремену против Аустралије (а онда би још који) ти би овдје писао другу причу, а овако сад кад си разочаран најлакше је пљувати по њима, дали су срце на терену али ти то не видиш и боли те туки за то, ти си сједио у фотељи и паметовао шта би они требали да раде. Ако ћемо гледати ко је плаћена звезда онда не треба да гледамо спорт и нервирамо се, сви су они звезде и плаћени су добро. Џаја ме сад разочарао, нисам ни знао да пише колумну за хрватске новине, смијешно. Он би исто дизао Антића у небеса да смо имали среће у првом полувремену али нисмо имали, то је фудбал, као што рече Антић "Не побјеђује увјек бољи".

Хвала онима који су дочекали репрезентацију, свака им част.  Smile

Smile
kao sto ih nisam hvalio protiv nemaca tako ne bi ni sad
za razliku od ostalih mene emocije nevode kad pisem na ovoj temi nego ojektivnost
sramota je sto su je docekali tako su pljunuli na sve one koji su se vracali kao sampioni,a ne kao ovi gubitnici
mister bi mogao da preuzme odgovornost za posao za koji je placen vise nego debelo

@EmptyClip

koji odgovor,jebiga mozda sam propustio neku stranu teme
« Poslednja izmena: 25. Jun 2010, 19:15:48 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
А пази нас је или срећа или судијска одлука делила од тог успеха. Сад пошто је за длаку измакло то није неуспех, већ као тотални неуспех. Разумеш ми смо циљали титулу ал смо тотално разочарали испадањем из групе.

Фреди питао сам те да ли су се ови момци трудили подједнако као кошаркаши рецимо или ватерполисти.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 318 319 321 322 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.