Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koliki je domet Srbije na Svetskom prvenstvu?
Obrukaćemo se i vratiti kući posle tri utakmice
26.5%  (78)
Nećemo proći grupe, ali se nećemo ni obrukati
14.6%  (43)
(Lagano) prolazimo u sledeći krug
13.6%  (40)
Osmina finala
11.9%  (35)
Četvrt finale
17.3%  (51)
Polufinale
4.8%  (14)
Finale
2.4%  (7)
Ma, uzimamo titulu!
8.8%  (26)
Ukupno glasova: 294
Idi dole
Stranice:
1 ... 314 315 317 318 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu ~ 'Ajmo Orlovi!  (Pročitano 391467 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
Citat
Inace, on bi za pocetak mogao da objasni zasto nije napravio nsita sa Vojvodinom prosle sezone koja je imala ubedljivo najkvalitetniji igracki kadar

zato sto su celni ljudi partizana i crvene zvezde najveci lopovi u Srbiji.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1166
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
SonyEricsson k750i
u partizanu su profi sto se tice lopovluka,a u zvezdi se lukic i adzic polako,ali se ipak
uce lopovluku!  Smile
IP sačuvana
social share
bojana se sladi-dok je kara adi!!!
bojana pusi karu isahu avalu!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Kod Antića kao kod Klementea

Dragoslav Stepanović pre dve godine bio je viđen na klupi nacionalnog tima, ali je predsednik FSS Tomislav Karadžić prelomio i ukazao poverenje Radomiru Antiću. Stepanović je pažljivo pratio mečeve Srbije u JAR i tvrdi da je eliminacija posle prvog kruga neuspeh na SP.

- Ako se dožive porazi od Gane i Australije i ne prođe se dalje iz ove grupe, to se, po mom mišljenju ne može oceniti kao uspeh. Pogledajte kakve igrače imamo u ekipi: Vidić, Ivanović, Krasić, Jovanović, Stanković, sve same ekstrazvezde. Za takav tim bi trebalo da bude uobičajena stvar da se plasira na SP i EP, a ne da se to oceni kao neverovatan uspeh. Na kraju, mislim da je selektor Antić mnogo toga uradio, pogotovo na marketinškom i medijskom planu, otkako je preuzeo reprezentaciju, vratio je publiku na stadione, ali je Mundijal pokazao da na terenu nismo daleko odmakli u odnosu na period kada je Klemente vodio ekipu. Nismo izvukli pouke iz tog doba, nismo uradili temeljnu analizu ranijih neuspeha, i to nas je skupo koštalo - rekao je Stepanović za Večernje novosti.

Antiću se najviše zamera što je ekipu kasnu odveo u Južnu Afriku i na slaboj fizičkoj pripremljenosti ekipe.

- Za period ispravne adaptacije bi trebalo da je ekipa najmanje nedelju dana ranije došla u Južnu Afriku, pogotovo to važi za oblast gde je skoro 2.000 metara nadmorske visine, jer su tu specifični uslovi za igru. Doživeo sam tako nešto u Kini, to nije sitnica preko koje se olako prelazi. S druge strane, konstatacija da ekipa nije bila fizički spremna je potpuno ispravna. Nas su nadigrali u drugom poluvremenu Nemci sa 10 igrača, pa onda Australija. Nemam uvid šta se i kako radilo, ali je očigledno da su pripreme bile prekratke. Pokazalo je i ovo SP da mi imamo individualno izvanredan tim, ali da nismo takmičarska ekipa. Odigrali smo od šest poluvremena ukupno, samo dva dobra (prvo protiv Nemaca i Australije), dok su ostala četiri bila izuzetno loša. Međutim, trebalo bi da se vratimo malo unazad: mi smo i u finišu kvalifikacija počeli da padamo, da gubimo igru.

I Stepanović žali za propuštenom šansom pošto bi se u nokaut fazi Srbiji žreb otvorio do polufinala.

- Prva utakmica protiv Gane je bila prekretnica. Taj meč nismo smeli da izgubimo, posle toga je bilo jako teško. Nemci su nas sami motivisali, što svojom dobrom igrom protiv Australije, što stvorenim strahom kod naših igrača od eliminacije. I onda protiv Australije, kada nas je pobeda vodila dalje, a otvorio nam se „kostur" čak do polufinala da me danas jeza hvata, opet smo se sapleli, promašili pet-šest „zicera" u prvih 45 minuta. Tim koji u grupi izgubi od Gane i Australije, nema pravo da priča o nečem boljem i da se žali na sudije - poručio je Stepanović.

Stepanovica za trenera!
on sigurno ne bi pustao obradovica umesto kolarova,ne bi drzao onog mutavog kuzmana,
ne bi zvao petrovica,pa debil antic je zvao na pripreme rukavinu,a mogao je ninkova, onda
stavlja stankovica da igra zadnjeg veznog iako on dobro zna da deki ima strasan sut,pa on u
trenucima kad gubimo menja jednog napadaca,a ubacuje drugog,umesto da je izbacio nekog iz veznog
reda pa da igramo sa 2 napadaca!
antic cak nije probao da ubaci mrdju iako je dao 2 komada japanu!

antic je kriv za 2 pora
za na svetskom!

Sve sto je rekao Stepi je na mestu! Nas su svi nadigrali u 2. poluvremenu pa i Nemci sa 10 igraca! Ni ja ne znam kako se radilo ali je ipak Deki Ilic majstor sto se tice fizicke spreme igraca Smile
Lepo kaze covek, ako izgubis od Australije i Gane nemas pravo da kukas na sudije!
I jos nesto, isto covek lepo kaze, prema tome kakve igrace imamo, nama bi SP i EP bile normalne stvari a ne neverovatni uspesi... a ne, mi se zadovoljavamo sa svim i svacim... da ne ponavljam opet kako Nemci rade a kako mi... nebo i zemlja!

A to sto policojsks kaze je totalna nebuloza. Prvo, ti ne mozes da znas sta bi radio Stepi. Drugo, govoris o Petrovicu i Rukavini, o ljudima koji maltene nisu ni zaigrali kako treba (ovaj drugi ne uopste) Smile Smile Smile Smile
Trece, ako neko ima strasan sut on onda mora da igra ofanzivnog veznog? Smile Smile

Ma i ja mnogo pricam, svako misli svojom glavam...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
Stepanovic je trener koji je posle Nemacke, koliko znam trenirao jos samo Cukaricki i Vojvodinu. U svakom slucaju nije trenirao ni jedan ozbiljan klub, niti je za njim bilo potraznje. Dakle to govori o tome koliko on vredi. Ja cak i ne mislim da je on los trener, ali ipak porediti njega i Antica je smesno i neozbiljno. Antic je svakako najbolji srpski trener svih vremena i zato treba da budemo presrecni sto se prihvatio ovog posla. Covek je legenda u Spaniji (gde ljudi umeju da cene velicinu i kvalitet za razliku od nas), materijalno je obezbedjen i mogao je da sedi tamo, pije spanska vina, delje prsutu, komentarise za spanske medije po koju utakmicu i da uziva u zivotu. Sta njemu treba sve ovo? Covek je iz cistog entuzijazma i ljubavi prema Srbiji preuzeo reprezentaciju i mi opet to ne umemo da cenimo, vec ga pljujemo. I to je bas Stepanovic nasao da ga pljuje koji je ispusio za mesto selektora zbog njega i to dva dana posle poraza se covek raspricao na tri strane...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
Да ја вас (црња и Марко) питам са којим играчима ви планирате да играте од ноге до ноге и надиграте противника? Мало вам је ова 2 полувремена па вас питам како бисте ви то надиграли неког бар 3 полувремена?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
Citat
Inace, on bi za pocetak mogao da objasni zasto nije napravio nsita sa Vojvodinom prosle sezone koja je imala ubedljivo najkvalitetniji igracki kadar

zato sto su celni ljudi partizana i crvene zvezde najveci lopovi u Srbiji.
Za razliku od prepoštenog celnika Vojvodine koji je olicenje poštenja , Ratka Buturovica zvanog Bata Kan-Kan   Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 25. Jun 2010, 15:32:08 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1166
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
SonyEricsson k750i
Да ја вас (црња и Марко) питам са којим играчима ви планирате да играте од ноге до ноге и надиграте противника? Мало вам је ова 2 полувремена па вас питам како бисте ви то надиграли неког бар 3 полувремена?

evo ja bih ti odg.

kada bi igrali ovako
                                                 Stojkovic
             Ivanovic           Vidic                          Subotic         Kolarov

Stankovic    Ninkovic

Krasic                                               B.Jankovic

Mrdja            Jovanovic

imali bi brze napadace,krasic bi probijao,jankovic ima dobar pas i sut,a stankovic bi pomagao u napadu
dok bi ninkovic igrao defanzivnije,a ako se pitate sto subotic,a ne lukovic onda ce vam bar biti dovoljan ovaj
podatak:
subotic igra klasicnog centralnog beka,ima visinu u odnosu na lukovica tako da bi bili opasniji iz kornera posto
nema zigica!
IP sačuvana
social share
bojana se sladi-dok je kara adi!!!
bojana pusi karu isahu avalu!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Stepanovic je trener koji je posle Nemacke, koliko znam trenirao jos samo Cukaricki i Vojvodinu. U svakom slucaju nije trenirao ni jedan ozbiljan klub, niti je za njim bilo potraznje. Dakle to govori o tome koliko on vredi. Ja cak i ne mislim da je on los trener, ali ipak porediti njega i Antica je smesno i neozbiljno. Antic je svakako najbolji srpski trener svih vremena i zato treba da budemo presrecni sto se prihvatio ovog posla. Covek je legenda u Spaniji (gde ljudi umeju da cene velicinu i kvalitet za razliku od nas), materijalno je obezbedjen i mogao je da sedi tamo, pije spanska vina, delje prsutu, komentarise za spanske medije po koju utakmicu i da uziva u zivotu. Sta njemu treba sve ovo? Covek je iz cistog entuzijazma i ljubavi prema Srbiji preuzeo reprezentaciju i mi opet to ne umemo da cenimo, vec ga pljujemo. I to je bas Stepanovic nasao da ga pljuje koji je ispusio za mesto selektora zbog njega i to dva dana posle poraza se covek raspricao na tri strane...
Prvo, Stepi je trenirao Frankfurt, Leverkuzen i Bilbao tako da ne bih rekao da to nisu ozbiljni timovi.
Drugo, takodje je Stepi vrlo postovan u Nemackoj a i tu ljudi umeju da cene.
Trece, Antic svakako ne moze biti najbolji Srpski trener svih vremena jer su ispred njega svakako Milutinovic i Boskov.
Cetvrto, ne verujem da je sam Stepi trazio da se rasprica na tri strane.
Peto, Antic se obezbedio... a zasto da ne uzme jos koje milionce? Ne daju se tolike pare selektorima pre vremena...

Mi u veznom redu (kada dobiju loptu) i igramo bukvalno od noge do noge i to ti je najveci problem, pa kad ne znamo gde cemo ajd na nepokretnog Zigu. Znas, treba imati i igraca koji ume loptu u prostor da da, a tu loptu Zigic svakako tesko moze dobiti, em sto je on Zigic em sto nemamo igraca koji ume da doda u prostor.
Nemci razvalise Australiju, upravo sa ubacivanjem iz drugog plana Kedire i ostalih veznih igraca i dodavanjem lopte kroz odbranu... ali ne, mi cemo kao nesto na krila i ajd gadjajte Zigino teme pa sta bude... a onda Mister uvodi Tosica na desnu stranu a u igri mu i dalje Zigic. E tu se vidi velika greska naseg Mistera kojeg smo izgleda precenili. Oduvek je bio poznat po bunkerici pa ga zato i oterase iz Reala... njega da nije usrala dupla kruna sa Atletikom, ne bi mi pricali ovih dana ovde o njemu...

A sada da kazem jednu stvar. Vecina vas ovde misli da je Ilic prosao svoje i da je dedica koga boli k za sve... a sad jednu informaciju da vam dam... posto je FK Partizan dobio jednu vrstu tehnologije koja, uz pretrcanu distancu, meri jos dosta toga, izmereno je da je Sasa Ilic na prijateljskoj utakmici protiv Rabotnickog za 40 minuta igre pretrcao isto kilometara (malo vise od 6) kao i Nenad Milijas za kojeg samo nas Mister zna zasto ga je zvao...
A upravo je taj Sasa Ilic trenutno jedini Srpski igrac koji ume da prosledi loptu iza odbrane...

I na kraju prosta racunica, Mister se usrao, nije smeo da pusti bekove u prva 2 meca, vezni mu stoje na nasoj polovini i to je to... epilog - neuspeh. Jer - "ja sam covek fudbala".

Edit: I jos nesto, igraci poput Zigica se uvode 10, 15 minuta pred kraj i posle se nas Mister pita zasto ne igra u Valensiji... eeeeee moj selektore...
« Poslednja izmena: 25. Jun 2010, 15:57:37 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
Значи један каже да би Станковић помагао напред а Нинковић играо дефанзивније(!) а други каже да треба да игра Саша Илић да би играли од ноге до ноге. Па добро, отприлике тако сам и очекивао да ће бити одговори Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
Citat
Drugo, takodje je Stepi vrlo postovan u Nemackoj a i tu ljudi umeju da cene.
Bio poštovan , sada ga niko ne smatra ozbiljnim , bio bi Stepi i dalje u Nemackoj i vodio ako ništa ono drugoligaša a ne ovde u RS da vodi Laktaše , doticni se srozao za veke vekova ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 314 315 317 318 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.