Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koliki je domet Srbije na Svetskom prvenstvu?
Obrukaćemo se i vratiti kući posle tri utakmice
26.5%  (78)
Nećemo proći grupe, ali se nećemo ni obrukati
14.6%  (43)
(Lagano) prolazimo u sledeći krug
13.6%  (40)
Osmina finala
11.9%  (35)
Četvrt finale
17.3%  (51)
Polufinale
4.8%  (14)
Finale
2.4%  (7)
Ma, uzimamo titulu!
8.8%  (26)
Ukupno glasova: 294
Idi dole
Stranice:
1 ... 316 317 319 320 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu ~ 'Ajmo Orlovi!  (Pročitano 391657 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Па и ја кажем да не треба грувати лопте, ал питам како ми то можемо играти од ноге до ноге. Ја не видим начин и нашироко сам писао о томе на овој теми дан после текме са Озијима. Ал исто тако тврдим да је Антић не најбоље, него убееееееедљиво најбоље решење јер је успео да створи бар одређену игру преко крила. Досад смо гледали антифудбал и незнање сад бар нешто покуавају момци и то је за мене напредак и то поштујем и свиђа ми се. Да би играли фудбал фали нам играч који зна да игра фудбал а дотад можеш Муриња Капела Липија Хидинка и тебе заједно ставити на клупу репрезентације ал нема леба. Играју играчи а не тренер.

Ето ти Диасе да не чекаш више Smile
Slazem se da ne igraju igraci a ne trener ali bar nek pusti bekove da igraju slobodnije kao i veznjake... ljudi se usrali, ne smeju pola da predju jer jebote igramo protiv Gane...
I da, jos nesto... kad kazes igraju igraci, a vecina misli da imamo neverovatne iste, zasto onda ne mozemo do drugog kruga? Ima tu i treneru problem odnosnu u selektoru... ovo je, mislim, nas maksimum... bar sa ovom ekipom koja je bila u Africi... uz par izmena, mozemo se nadati necemu... i da, da zaboravimo na mentalitet jebeni...

А ја мислио ова цела прича са Сашом Илићем зајебанција  Smile
Kako ko, svako misli kako hoce, za mene nije Smile

A ne samo da mislim da je on trebalo da igra, isto tako mislim da je trebalo zvati Krstajica pozadi a ne da gledam onog Lukovica kako se muci sa napadacem Nagoje...

« Poslednja izmena: 25. Jun 2010, 16:18:29 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
Znaci spas je bio u Ilicu i u Krstajicu , ajde budi iskren i priznaj da si partizanovac  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
Џони царе, јеси ти свестан да си у последњих десет дана опљувао сваког бившег играча Звезде који игра у репрезентацији?  Smile Smile Ти говори то нешто?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
Ne seti se Ramba petkovica , što li  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
alo fudbaleri

jel vas sramota kad vidite ove doceke sportista koji sluze za ponos,a nisu placeni kao vi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Rekao sam i za Ramba, ali ili Ilic ili Rambo... ja ne znam ljudi koji je vama kurac... ovamo pricate kako je Blanko zverina a na drugoj strani mi se smejete sto spominjem Ilica i Krstajica... sto se tice Krleta, ne znam u kakvoj je fizickoj kondiciji ali je imao odlicnu sezonu u Partizanu i siguran sam da bi, ako nista drugo uspeo da nadskoci Kejhila ili da zaustavi "Isusa"...

A Trstro, sto se tice toga sto sam pljuvao sve Zvezdine igrace, pa svi su Zvezdini Smile

Salu na stranu, kritikovao sam i Lazovica, ne secam se da li Obradovica ali i on je katastrofalno odigrao i ni tu ne razumem potez Mistera, uz opravdano kritikovane (bar sa moje strane) Vidica, Pantelaara i Stankovica mislim da bi to bilo to...

alo fudbaleri

jel vas sramota kad vidite ove doceke sportista koji sluze za ponos,a nisu placeni kao vi

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 25. Jun 2010, 16:30:40 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
Луковић је једина ствар коју замерам Антићу на мечу против Аустралије. Знао је какви су у скоку, а ипак у страху од картона, или не, ставио је Луковића који руку на срце нема потребну висину и одраз за штопера.

Па добро, ниси ни Банета, Стојкета, Красића а ни Лазовића и Обрадовића споменуо  Smile
« Poslednja izmena: 25. Jun 2010, 16:33:04 od trstra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
Немој ми рећи да би ти ставио Крстајића пре Лунета и Суботића?! Smile

I da, jos nesto... kad kazes igraju igraci, a vecina misli da imamo neverovatne iste, zasto onda ne mozemo do drugog kruga? Ima tu i treneru problem odnosnu u selektoru... ovo je, mislim, nas maksimum... bar sa ovom ekipom koja je bila u Africi... uz par izmena, mozemo se nadati necemu... i da, da zaboravimo na mentalitet jebeni...

Фалила нам је спортска срећа и судија да прођемо групу. Ми смо реално најреалније били у осмини финала. То је за мене наша реална позиција. Одатле ми је тотално свеједно како би се ствари одвијале. Све преко те осмине је фантастичан успех. За даље треба знати играти фудбал и победити полураспаднуту Француску са 10 играча. Ми то са Станковићем Милијашем Нинковићем и Кузмом не умемо.

Фреди јел су се ти фудбалери трудили мање од кошаркаша рецимо прошлог лета? Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
Ma kakav bre Krstajic i Ilic , to je smešno i nije vredno komentara .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Луковић је једина ствар коју замерам Антићу на мечу против Аустралије. Знао је какви су у скоку, а ипак у страху од картона, или не, ставио је Луковића који руку на срце нема потребну висину и одраз за штопера.

Па добро, ниси ни Банета, Стојкета, Красића а ни Лазовића и Обрадовића споменуо  Smile
Spomenuo sam Lazovica, rekao sam da ni on ni Pantelic ne zasluzuju da igraju za reprezentaciju... a i sam sam rekao da sam zaboravio na Obradovica jer mislim da nije trebalo da igra protiv Australje... ali zasluzuje da bude u reprezentaaciji.

@EmptyClip

Na ovom SP bih. Nesumnjivo je da Subotic ima potencijal ali jos je on zelen u odnosu na Krstajica... sigurno da bih zvao Krstajica na ovo SP...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 316 317 319 320 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.