Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koliki je domet Srbije na Svetskom prvenstvu?
Obrukaćemo se i vratiti kući posle tri utakmice
26.5%  (78)
Nećemo proći grupe, ali se nećemo ni obrukati
14.6%  (43)
(Lagano) prolazimo u sledeći krug
13.6%  (40)
Osmina finala
11.9%  (35)
Četvrt finale
17.3%  (51)
Polufinale
4.8%  (14)
Finale
2.4%  (7)
Ma, uzimamo titulu!
8.8%  (26)
Ukupno glasova: 294
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu ~ 'Ajmo Orlovi!  (Pročitano 391466 puta)
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Ok,neka misli to,njegovo misljenje treba uvaziti,ali ne treba mu to pred prvenstvo...

Ne volim to kad se neko nadje prepametan da iznosi svoje misljenje...kao "on je zabrinut",umesto da kaze "ma nema veze,igracemo dobro na svetskom",on po novinama prica negativno...Svi mi treba da budemo reprezentacija,to je 23 najboljih igraca od nas nekoliko miliona koliko nas ima.Dakle oni u ovom sportu predstavljaju sve nas...Glupo je na taj nacin iznositi misljenja,ne prilici mu...

Neka se suzdrze svi oni koji "misle" ili koju su "zabrinuti" makar dok ekipa ne ode na prvenstvo
« Poslednja izmena: 04. Jun 2010, 15:07:36 od Il_Padrino »
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Vujošević savetuje Antića

Duško Vujošević je podelio Srbiju. Dok ga jedni beskrajno vole, drugi očima ne mogu da ga vide, ali niko ne može da mu ospori rezultate i uspehe. Zbog toga mnogi traže savete od njega, a on je odlučio da ukaže kolegi Radomiru Antiću šta mu nedostaje da "orlovi" budu još bolji na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

- Pratim fudbal, ali sebe ne doživljavam vrhunskim poznavaocem. Verujem u našu reprezentaciju. Samim plasmanom na SP su napravili veliki uspeh. Selektor Antić je sjajno raspodelio igrače, koji igraju u velikim evropskim klubovima, da budu u funkciji tima i takav zbir njihovih kvaliteta garantuje rezultat. Možda nam na sredini nedostaje jedan veliki mađioničar. I baš SP bi trebalo da izbaci nekoga u svetsku orbitu. Zašto to ne bi neko bio iz domaćeg prvenstva, ako odigra vrhunski na toj poziciji - pita se Vujošević u razgovoru za Sport, verovatno aludirajući na Radosava Petrovića.- Nadam se prolasku u drugi krug, a za nešto više potrebna je doza sreće.

Trener košarkaša Partizana prognozira ko će biti novi svetski šampion.

- Teško je sada prognozirati, jer nije poznato sa kakvim će timovima reprezentacije otići u Južnu Afriku. Za sada su favoriti Brazil, Argentina i Engleska.

Vujošević ne krije za koga će navijati.

- Naravno, za Srbiju. Uz našu reprezentaciju simpatišem i Brazilce, a od igrača najbolji su mi Kaka, ali i Argentinac Mesi.

Izvor: Sportal
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Pa nije samo on zabrinut "ANTIĆ: Nisam zadovoljan!" , "Bane Ivanović: Loši smo, ovo ništa ne valja!" itd , ne znaci ako je neko zabrinut ili nezadovoljan da je zlonameran , mislim da je dobro na vreme shvatiti da nešto ne valja i to probati ispraviti a ne zabijati glavu u pesak i govoriti bice bolje . Ja se nadam da su nam ove dve utakmice poslužele za nauk i da cemo biti bolji na SP .Kako god prošli ja sigurno necu pljuvati i omalovažavati ni Antica ni igrace , a nedao bog da ne prodju prvo kolo jer ce pljuvacine biti na pretek , ja ih sigurno necu pljuvati ali necu ni zabijati glavu u pesak i govoriti kako je sve dobro a u dve utakmice nismo ni jedan gol postigli !
« Poslednja izmena: 04. Jun 2010, 15:28:13 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
Citat

jesu li mogli gluplji naslov da stave?
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Frizider
Само кад би те Немце добили, добро није ми битније од пласмана даље ал та победа над Немцима нам фали ненормално. Да добијемо некок живог из ових топ репрезентација једном у животу да се скине тај притисак и комплекс који очигледно имамо.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Ja tu ne vidim nikakav savet .
Citat
Само кад би те Немце добили,
Tada bi smo verovatno bili prvi i gotovo sigurno izbegli Engleze i uživali u derbiju Engleska vs Nemacka , što ce jako teško biti !

„Orlovi" na skeneru Pressa

Stojković - Siguran, ali bez mnogo posla

Isailović - Solidan, mada mu je ispadala lopta

Đuričić - Nije imao mnogo posla

Ivanović - Standardno dobar

Rukavina - Standardno slab u defanzivi

Vidić - Kriv za gol, ali u njega najmanje sumnjamo

Subotić - Mnogo bolji nego u kvalifikacijama

Luković - Siguran, staložen, britak... odličan!

Obradović - Igrao samo desetak minuta

Kolarov - Prodoran, ali ponekad ostavi „rupu" u odbrani

Stanković - Kapitenski požrtvovan. Pravi vođa

Milijaš - Neigranje u klubu ostavilo traga

Kuzmanović - Preuzima odgovornost, svuda ga ima...

Kačar - Može bolje...

Krasić - Dokazao da je naše najjače oružje

Jovanović - Brz, nepredvidiv, kreativan, na svom nivou!

Tošić - Solidan, ali gledali smo ga i boljeg

Žigić - Mora da bude mnogo aktivniji. Nije baš u formi

Pantelić - Onakav zicer ne sme da se promaši

Lazović - Žustar, primetan, ali sklon nepromišljenosti

Mrđa - Veoma prijatno iznenađenje
« Poslednja izmena: 04. Jun 2010, 15:38:55 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Jedini naš trener klupski  šampion sveta , mora da se  barem malo razume u fudbal , jest da je Zvezda došla do titule sa malo postignutih golova .

Ja moram ovde da reagujem... Nije sampion sveta, nije vodio on Zvezdu u Tokiju, samo je prvak Evrope, i Zvezda je do te finalne utakmice protiv Marseja na svakoj utakmici davala bar po gol, i sta vise bas je bila efikasna... Ali necemo sad o tome...  Smile  Smile

Ljudi mora jedna stvar da se shvati... Prijateljske utakmice su prijateljske utakmice... Takmicarske su takmicarske... Ove prve sluze za uigravanje za takmicarske... Momci su bili u sred priprema, isprobavane su sve moguce kombinacije, i to sto nismo postigli gol u ovim utakmicama, ne znaci ama bas nista... Najbitnije da se niko nije povredio.

Boli mene uvo dal smo mi dali kivijima ili poljacima po 5 golova ako se obrukamo u Africi... Da je srece, da se ove utakmice i nisu prenosile, niti bili objavljeni rezultati(naravno to nije moguce)...

Ono pravo tek sledi, momcima pruziti podrsku, pa cemo videti sta ce da urade...

« Poslednja izmena: 04. Jun 2010, 16:13:01 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Nije sampion sveta, nije vodio on Zvezdu u Tokiju
U pravu si , moja greska . Vladica Popovic je vodio Zvezdu u Tokiju ali je jasno na šta sam mislio  Smile
« Poslednja izmena: 04. Jun 2010, 16:39:23 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97
Do danas sam obozhavao Baneta, a od danas cu da nosim njegovu sliku u novchaniku. Dechko je apsolutni car i genije.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Марко Пантелић

29 наступа у репрезентацији - 5 голова - НАПАДАЧ

Бане Ивановић

30 наступа у репрезентацији - 4 гола - БЕК

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.