Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koliki je domet Srbije na Svetskom prvenstvu?
Obrukaćemo se i vratiti kući posle tri utakmice
26.5%  (78)
Nećemo proći grupe, ali se nećemo ni obrukati
14.6%  (43)
(Lagano) prolazimo u sledeći krug
13.6%  (40)
Osmina finala
11.9%  (35)
Četvrt finale
17.3%  (51)
Polufinale
4.8%  (14)
Finale
2.4%  (7)
Ma, uzimamo titulu!
8.8%  (26)
Ukupno glasova: 294
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu ~ 'Ajmo Orlovi!  (Pročitano 391577 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Citat
Ne kapiram kako tako mnogo ljudi na istu grupu momaka gleda totalno razlicito u odnosu na to kako odigraju nekoliko minuta ili nekoliko tekmi...Kako se misljenje menja od nerealnih visina,do neprijatnih omalovazavanja i pljuvacine.Ali to je valjda svojstveno nama...

Слажем се Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Nemci jesu Nemci,Gana jeste Gana,Australija jeste Australija..
Srbija jeste Srbija , i šta sad zar nismo najmanje drugi  Smile
Citat
Evo ja mislim da cemo da budemo prvi u grupi...I bez obzira na sve mnogo verujem u ovaj nas kolektiv
Lako je biti optimista , ako pogodiš receš jesam li rekao a ako ne pogodiš receš da je uspeh za ovaku Srbiju i pojavljivanje na SP . Smile šalu na stranu , svi mi navijamo od srca za naše i ako je neko skeptican ne znaci da u dubini duše ne veruje da možemo da doguramo daleko !  Smile
« Poslednja izmena: 03. Jun 2010, 22:55:05 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.55
Моје мишљење и поглед на ову репрезентацију Србије(што фудбалску, а тако исто и кошаркашку) ће да промени само нека не фудбалска ствар, свађа, колапс... А у томе смо мајстори, мора се признати  Smile Мада, уз ову атмосферу је јако пријатно, мада ствари и нису баш идеалне.

А то да нас се други плаше, апсолутно. Не знам људи како ви, али види бре ко нама игра у репрезентацији. Поглајте спој младости и искуства. Па само то је довољно да будемо респектовани. Но, надам се да ће бар Аустралијанци да наседну како смо пацери, за Немце нема шансе, а за Ганце странце још мање. Али исто и ми морамо да будемо свесни квалитета осталих репрезентација и да на основу тога прогнозирамо реалне домете као и да пружимо максималну подршку. Као до сада  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Lako je biti optimista , ako pogodiš receš jesam li rekao a ako ne pogodiš receš da je uspeh za ovaku Srbiju i pojavljivanje na SP . Smile šalu na stranu , svi mi navijamo od srca za naše i ako je neko skeptican ne znaci da u dubini duše ne veruje da možemo da doguramo daleko !  Smile

Znam,ali skeptici danas su oni za koje smo nakon meca sa Francuzima vec bili svetski sampioni,a onda su pogledali dve trening tekme,a posto ne kapiraju fudbal mosle kako smo jadni i igramo lose,pa sad pricaju da je uspeh ovo ili ono,valjda im je splasnula euforija od kvalifikacija,a u nekoj kafani im je neko za njih "strucan" reko nesto lose za igru u ove dbe tekme i sad kenjaju...O tim tipovima ja pricam
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Sve je to u redu ali ove dve pripremne utakmice bez postignutog gola uz poraz od NZ su ako ništa znak za uzbunu , manite se opravdanja tipa pripreme , kiša i slicne gluposti . Vidim neki sebi dopuštaju ekspertize formacija i taktike zanemarujuci sve ostalo od mentaliteta pa do tradicije , lako je iz fotelje navoditi preko PS i raznoraznih menadjera , treba potcati i oznojiti se . U svakom slucaju trebali bi proci grupu i to kao drugi  a sve ostalo je ravno podvigu , ja cu za naše navijati kao i mnogo puta do sada iz svog srca nadajuci se da mi nece puci zbog silnog nerviranja !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ја се не бринем. Мислим да ће се права Србија показати против Камеруна. Ако и та утакмица буде као ове 2 е онда смо најебали.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Kao što sam rekao juce , Kamerun dobijamo sa 3 gola razlike , živi bili pa videli , Valter  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ja sam ubedjen da cemo da razguzimo Kamerun, a cak i da se to ne desi, ne bi trebalo gubiti veru u ovaj tim, pa jos kad je tako malo do pocetka SP, a mi smo neprevazidjeni u stvaranju lose atmosfere ni iz cega, mozda su jedino Englezi u tome ispred nas. Cist primer je izjava Vidica da je ovo mozda njegovo poslednje SP, i onda malo kasnije vest da Vidic posle SP-a napusta reprezentaciju. Komentari na tu vest su razni i svakakvi, a prednjace oni u pljuvanju Vidica, prici kako se on ne zalaze dovoljno za reprezentaciju, pa cak do toga da nam nije ni potreban. To sve dolazi do igraca na ovaj ili onaj nacin, tako da bi im trebalo pruziti maksimalnu podrsku bez obzira na ishod utakmice s Kamerunom i tu se treba ugledati na Nemce koji su svakog trenutka uz svoju reprezentaciju
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Cudi me da Su Nemci uz svoju reprezentaciju , koliko ono imaju osvojenih SP , 3 ili  Smile Ko god nece da igra za reprezerntaciju svoje zemlje zaslužuje prezir bio on Vidic ili ovi NBA košarkaši !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ne razumem kakve veze ima to sto su osvojili tri SP-a, sta sad, mi ne treba da budemo uz nasu reprezentaciju zato sto nemamo nijednu osvojenu titulu, ili mozda Spanci, koji su prvi favoriti ne treba da budu euforicni i da se nadaju i da bodre svoje igrace jer nikad nisu osvojili SP? I u redu je pljuvati Vidica ili bilo koga drugog za nesto sto nije rekao?
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.