Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koliki je domet Srbije na Svetskom prvenstvu?
Obrukaćemo se i vratiti kući posle tri utakmice
26.5%  (78)
Nećemo proći grupe, ali se nećemo ni obrukati
14.6%  (43)
(Lagano) prolazimo u sledeći krug
13.6%  (40)
Osmina finala
11.9%  (35)
Četvrt finale
17.3%  (51)
Polufinale
4.8%  (14)
Finale
2.4%  (7)
Ma, uzimamo titulu!
8.8%  (26)
Ukupno glasova: 294
Idi dole
Stranice:
1 ... 294 295 297 298 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu ~ 'Ajmo Orlovi!  (Pročitano 392749 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Meni nije jasno kome se zahvaljujete na ovoj temi... te hvala vam te ovo te ono. Dočekajte ih na aerodromu ili im pošaljite poruku, pismo, telegram. Ovde vas ne čuju!  Smile

Uvek mnogo isčekujemo od fudbalera i uvek ga ispušimo. Zato im ne treba posvećivati toliko pažnje i siliti se sa prognozama. Mnogo ih pritiskamo, oni se ukenjaju i posle ne valja nam ovaj, ne valja nam onaj. Ako vam se ne sviđa nešto vi šaljite pisma savezu. Ili postanite neki qrac pa se vi pitajte. Toliko eksperata a svi sviraju qrcu.

Elem... htedoh reći da je za sve.... Džabulani kriv... jebeš mu mater.
Bar će na Euru 2012 biti druga lopta.
Pa nama je taj isti Dzabulani pomogao da Pantelaar postigne goll  Smile

P.S. Posle utakmice u studiju ona Kilibarda zena se smorila ko ker a Sareni se pita dal EPP ima 3 ili 5 slova Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Jun 2010, 02:32:37 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Izvinjavam se na duplom postu.

Zelim da se izvinim svima sto sam odreagovao onako...

Bio sam pod neverovatnim utiskom, emocije su me zahvatile i nisam mogao da izdrzim.

Nije nas htelo... kad sam procitao Stankovic sta je rekao stvarno... ne znam... da cetvrti sudija kaze glavnom za penal protiv Gane a da ovaj ne svira koji stoji na 3 metra... ne znam, sta smo mi Srbi nekom skrivili??? Sta? Smile Smile Smile

Sad da pitas sudiju jel bio penal rekao bi da jeste. On jednostavno nije smeo da ga svira jer bi ga neki afrikanac ubio na sred ulice zbog toga sto bi uticao da Gana ispadne...

Ma bre lebac mu jebem Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4

Антара остани!!

То је све што имам да кажем после нашег наступа на овом првенству. Човек може да извуче максимум из овога што имамо а то и није много иако се чини да јесте.

Пре свега велика је штета што нам се ово издешавало. Рекао сам пре утакмице да смо ми и Гана били кандидати за то друго место и да смо у последњем колу имали идеалну ситуацију - ми играмо са слабијим ривалом а Гана са фаворитом групе. И џаба.
Јбмлига то је то, ми имамо проблем са психом и крај. Менталитет нас јебе и крај. Не менталитет српски, већ српски фудбалски. Рецимо кошаркаши имају српски кошаркашки менталитет, а то је победнички менталитет. Али ето ми имамо једног Партизана који игра ЕЛ и имамо Звезду Врчац и ФМП који играју Улеб. Где нам је представник у ЛШ и ЛЕ? Дакле није исто, друге су скроз околности. У тим спортовима смо у врху, ал фудбал је далеко специфичнији од свега осталог. Фудбал ипак игра цео свет.

Имамо велику ВЕЛИКУ кочницу. То се из авиона види. Ајде реално сагледајте ситуацију у којој се ти момци налазе. Значи ми смо нација у којој је фудбал био ако не први онда међу топ3 спорта. Резултата и није било толико али ипак то је било нешто посебно. Фантастична лига фантастични клубови фантастични играчи... ма једна од најјачих нација у Европи. Оно што нас је спутавало на репрезентативном нивоу су међусобна препирања премије адидас и шта све не. Али опет знало се да је један Ајакс у време свог врхунца прижељакивао Џају и Звезду да победе ПАО да би са њима играли финале КЕШа. То је велика част и показатељ да смо знали да играмо фудбал.
Е онда долази до распада свега тога кваитет нестаје а оно што вреди бежи напоље главом без обзира. У свему томе се губи континуитет и све креће низбрдо, а оно што се издвоји из кукоља иде у репрезентацију. Ево ово сада је по мени најбоља екипа у последњих 10 година. Е сада ти момци који чине репрезентацију треба да истрче на терен и да играју фудбал знајући да ће ако крене по злу велики део Срба код куће седети псовати и причати како су Пикси Дејо Моца Васовић Џаја и друштво шнирали противнике од шале и играли са најјачим екипама светским на крв и нож. Па ајде се сад запитајте колики је то притисак поредити те са неким ко је и за тебе део неке славне фудбалске историје ових простора. А ове генерације сада нису ни до колена оним ранијим. И онда се наравно у мору неуспеха било какав успех уздиже на ниво тих историјских генерација и ту играчи пуцају јер су се одједном нашли негде где никада нису били и што је за њих фантазија. Психа је ту у банани и то еј то. Онда Красићу лопта побегне при пријему, Станковић пасом омаши саиграча за 4 метра итд итд. То нас јебе и јебаће нас још јако дуго јер се још не назире начин како се са тим изборити. И зато смо сада прошли како смо прошли.

Утакмица вечерас јебена... Прво полувреме сасвим сасвим ОК, виђено нешто што је веома личило на игру то ме је толико обрадовало да сам заборавио на оно правило да када машиш непромашиво обавезно стигне казна. И тога сам се сетио кад су нас у другом полувремену Озији полако преузели и наши се погубили. Друга би прича била да је нешто ушло у првих 45 минута. Мада опет је ту јако пуно непознаница.

Ми смо јако нестабилна екипа. Рецимо некад је Звезда против Новог Сада (који је имао јаку екипу) имала 20 и кусур корнера ал није никако могла да убоде гол поред силних статива пречки и којекаквих шанси. Онда у 70 и неком минуту 1:0 па редом све до 6:0 до краја. Некад једноставно лопта неће у мрежу ал кад једном отвориш противника то је то.
Можда би се то и нама десило да је само једна лопта ушла у првом полувремену, ал опет ми смо познати и да невиђено паднемо након постигнутог гола па је питање шта би се стварно дешавало да смо повели.
С друге стране кад смо примили гол десило нам се да смо ми тотално отворени и могли смо се напримати голова само тако. Први гол луди Кејхил којег јако готивим ето изјебао Видића који је тотално ван форме целе ове сезоне, а други јбмлига шабан погодио нуз стативу Стојкету се нема шта приговорити. Питам се само како се нама никад не деси да неки наш играч тако да неки гол, а ми имамо играче који играју и за топ тимове али и за Зенит Ајакс Валенсију Лацио Штутгарт. Где јебени Холман ил како се већ зове косати игра?!?!?
Ал добро, драго ми је што еј бар Панта дао гол. Она рука поштено говорећи нисам баш сигуран да је налпе мада нећу да тврдим пошто нисам честито ни одгледао успорене снимке. Мисим пенал, ал не смем да се закунем. У сваком случају тај пенал не би код мене променио слику наше репрезентације.

Е сад, да ли је требало боље - па јесте. Ал све некако мање верујем у наш тим због тог терета који имају па је психа онда далеко важнији играч од самог играчког квалитета.

Ал ево ако сумирам наш тим у једну фразу то било - фали нам један играч да би били фантастична екипа!
Ми имамо сјајна крила. Имамо врло добре штопере, одличног Банета десно као и супер два лева бека. Имамо једног Жигића којег само треба знати искористити на прави начин (рецимо никако не сме да се пусти да игра сам у шпицу јер је тотално бескористан!!!!!) и Панту који са дозом самопоуздања може много користи да направи у гужви у 16. Значи осредње тј. солидне нападаче.
Оно што немамо то је везни ред, душа тима, место одакле све полази и од ког зависи како екипа игра.
Станковић је човек одучен од фудбала, може да игра само у шугавој интеровској фудбалској филозофији где може да трчи крља маркира отима лопту и додаје је најближем до себе, и с времена на време опали неки дугачак пас или шут из даљине. Кузма је исти тип играча као Деки из млађих дана, значи да трчи напред назад учествује у игри коју ће један до њега да креира, шутира гризе кида, онај box to box везњак. Остало је мање више боранија. Е треба нам један који ће да се отвори узме лопту ослободи се пратиоца и крене напред повуче лопту покрене акцију и онда дистрибуира је дал на крило дал напред или евентуално навуче на себе некога и створи вишак у маневру где ће акција да се направи. Зидан. Ми таквог играча немамо од Пиксија наовамо. Рамба не рачунам јер су се њега одрекли идиоти у савезу, а оне каракушљиве балетане типа Илић ћелави Ђорђевић и тако те полутане ни не рачунам у озбиљне фудбалере за игру за национални тим на светском нивоу. Значи немамо тог човека који ће да држи лопу у нашем поседу па нам се неће десити да Гана 90 минута доминира у фудбалској игри над једном европском репрезентацијом коју су некад звали 'европски бразилци'. Са тим играчем ми смо тотално друга екипа. Овако нам једна убогаљена Француска са приде играчем мање одсече крила и ми смо готово, можемо само да молимо бога да не примимо гол. А кад нам се одсеку крила једино може да се игра кроз средину а ту онда треба да ускоче креатори Станковић и Кузма, или дугим лоптама на Жигу ког су сви већ искаутовали и крљају га у сваком скоку. Дакле Жигић је у таквој игри бескористан јер су провалили како да га чувају. Али зато га лепо погодиш у главу центаршутем да да гол или асистира па нек кга тако крљају у шеснаестерцу. Али то су сада већ неке друге приче до којих ми још нисмо стигли јер немамо играча који треба да игра на најфудбалскијој позицији у једном фудбалском тиму.

Док се такво неко чудо од човека не појави треба да се уздамо у Антића цара јер је показао да уме да извуче јако пуно из овога што има. Једино што он може да ради са овом лимитираном екипом је да нађе начина да противника победи са једном једином игривом тактиком а то је преко крила. Све друго је његова генијалност и знање.

О првенству могу да кажем само да сам поносам јер је моја земља учествовала на њему, што је онда када је притисак неутралисан а психа смирена играла храбро мушки и пожртвовано, на моменте и лепо, што су се момци трудили и одиграли увек онолико колико су могли никад испод својих тренутних могућности. Приредили су ми вееееелику радост кроз целе квалификације, приредили су ми месец дана нестрпљења пред почетак светског, приредили су ми 10 дана активног учествовања на Светском првенству, нервирање, рачунања, калкулације, срећу, победу над јебеним Швабама, тугу, радост, ПОНОС. За мој укус доста и хвала им на томе. Живели! Живела Србија!

« Poslednja izmena: 24. Jun 2010, 03:03:48 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
E, a mene kopka jedna stvar... nama je sudio Urugvajac a sigurno je bolje da mu voljeni Urugvaj igra protiv Amera ili Ganjana nego sa nama... morali smo traziti izuzece!

I jos nesto, neverovatno koliko je u pravu EmptyClip! Antic je ipak izvukao mnogo iz ovih igraca... mi nismo svesni koliko smo mi Grcka... ako me razumete sta hocu reci...
« Poslednja izmena: 24. Jun 2010, 03:09:47 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
puno mi je zao sto smo izgubili ! a nije vazno lepo smo igrali ! i nismo imali srece ..

a nikako ne treba da se pljuva u igracima !

momci su igrali do 90min .. a kad je sudbina ..

zaboravili jedan penal , trebalo jos jedan gol ..

sad idemo za euro 2012 ..  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jun 2010, 04:03:57 od Bowban »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
.
« Poslednja izmena: 24. Jun 2010, 04:03:44 od Bowban »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
SonyEricsson K510i
Antic treba da ostane, a vi svi treba da mi polizete ova moja znojna muda.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

bet and win!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 167
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97
slomljen sto.. i case ali placen racun u fullu tako da to nije ni bitno...
kad ide lose, onda se sve sitnice okrecu da bude lose.. ali generalno na SP nema sta da trazis bilo koja ekipa koja ne iskoristi sanse. jednostavno ne shvatam zasto je krasic onako jako sutnuo i ne shvatam da pantelic moze da promasi onako majstorski serviranu loptu. sve ostalo, manje vise shvatam.
pali smo posle prvog gola, psihicki, antic pokusao da ih 'gurne' ali ne vredi..
bilo je vremena i za nereseno i za pobedu..
kenguri nemaju sredinu, nemaju nista..

popizdeo sam maximalno.. Smile

pozz almeyda
IP sačuvana
social share
Exoume mafia ksana! Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo polako...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12015
Zastava srbija
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung galaxy s4
Bio sam ubedjen da idemo dalje,pogotovo posle prvog poluvremena...nismo imali srece,sanse su morale da se iskoriste...vise srece drugi put ako ga bude bilo...
IP sačuvana
social share
U cik zore zviždi voz, njime odlazim u OZ
Neću da se vratim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
LG Frizider
Прво, пенал није био. Напуцана лопта долазила са леђа играчу везе са пеналом нема. То што су судије свирале до сада а поготову баш тим "Аустралцима" није никакав аргумент.

Друго, не постоји озбиљна репрезентација на свету која омаши онакве шансе а победи. Ни Италија.

Прво полувреме лепо само гол фалио, Аустралија к*ц од овце јасно се видело ко је бољи ал јебига, не вреди кукати једноставно нисмо толико квалитетна репрезентација колико смо ми мислили да јесмо Smile

Гана говно од екипе пролази даље, распале чамуге без гола из игре.

Ајмо сад лагано на квалификације за европско, да се играчи стабилизују у јаким екипама, Станковићу све најбоље доста било, идемо даље Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 294 295 297 298 ... 374
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.157 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.