Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reprezentacija otpisanih - Kakav tim!  (Pročitano 4410 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
Ne vredi Italijanima ni Del Piero,Toti,Casano.
Sve i da ih je pozvao smesi im se ispadanje u sesnaestini finala.

O ne,ne,ne...silno gresis sinko  Smile pa bre nas ovda sa bureka da skupi Lipi grupu bi prosli..i to bez Del Pjera  Smile Lipi je to...a i kad ti na grudima ona zabarska zastava odma znas da ce da te kenja nenormalno...

Elem...meni je i dalje,pored svih drugih,izostanak Zanetija nezamisliv!! Eeeeej jebote,Havijer da ga duva zbog tamo nekih balavaca iz domace lige... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Zaneti prkosi godinama, sve je bolji i bolji. U stvari, on je uvek isti - u vrhunskoj formi i maksimalno požrtvovan. Maradona je pajac, a i savez im je neozbiljan kad su njega angažovali za selektora. Cenim da će se brzo vratiti nazad u Argentinu, možda i posle grupne faze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Има Маскерано да игра пре Камбијаса тако да ајде некако и разумем ту одлуку. Не у потпуности ал као ајде.. Ал Пато Smile Бензема Smile

Ja za Pata razumem, otprilike. Imao je sezonu bas osakacenu povredama, mozda je jednu-dve utakmice odigrao u celim kvalifikacijama za SP (koje u najduze od svih u Juznoj Americi i traju 3 godine), i jednostavno, stvorena je ekipa bez njega. Koliko sam citao, ni on nije ocekivao poziv na SP, bas zbog povreda.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AlexaToolbar alxf
nekad godine i iskustvo nisu dovoljne da bi se islo na SP
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3969
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9

O ne,ne,ne...silno gresis sinko  Smile pa bre nas ovda sa bureka da skupi Lipi grupu bi prosli..i to bez Del Pjera  Smile Lipi je to...a i kad ti na grudima ona zabarska zastava odma znas da ce da te kenja nenormalno...
Cisto sumnjam da si stariji tako da to sinko otpada. Smile
Sto se tice onoga sto sam napisao, to je moje misljenje i stojim iza njega.
Protiv sam bilo kakve mistifikacije igraca ili trenera.Tacno je da oni vrhunski umeju da donesu prevagu ali nisu svemoguci.Ovom italijanskom timu se lose pise.Uostalom vreme ce pokazati ko je u pravu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
HTC Sensation

Citat

Cisto sumnjam da si stariji tako da to sinko otpada. Smile
Sto se tice onoga sto sam napisao, to je moje misljenje i stojim iza njega.
Protiv sam bilo kakve mistifikacije igraca ili trenera.Tacno je da oni vrhunski umeju da donesu prevagu ali nisu svemoguci.Ovom italijanskom timu se lose pise.Uostalom vreme ce pokazati ko je u pravu.

Da li sam stariji ili ne nije ni bitno,to sinko je bila fora za ono iz crtanog film(zato i smajli stoji pored),tako da zaista nije bilo nista lose i uvredljivo,pa se izvinjavam ako je tako protumaceno... Smile

Sto se tice zabara,naravno,vreme ce pokazati,ja samo pricam iz dosadasnjih iskustava....a licno bih i voleo da si u pravu,jer zaista nemaju nista specijalno u timu....nisam njihov fan ali ih postujem koliko god da su cigani!  Smile
« Poslednja izmena: 01. Jun 2010, 15:42:40 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
najvise me je znenadio izostanak Kambijasa i Zanetija, Toti se povukao 2006., Del Boj je mator, Ronaldinjo je samo smetnja u ovakvom Brazilu, Benzema ima debeo razlog da bude nepozvan jer je imao, blago receno, zalosnu sezonu u Realu, a u svakom slucaju Anri i Anelka su jos uvek bolji igraci...Guti nije igrao ni na evropskom, iako je,bar za mene, jedan od najboljih veznih na svetu, ali tu su Cavi, Xabi Alonso i Fabregas na tim pozicijama, a ipak su mladji...Frej je ubedljivo najbolji golman Francuske i jedan od najboljih na svetu, ali Domenek ima neku svoju zamisao... o Rikelmeu ne zelim ni da komentarisem.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Јестее Анри је имао фантастичну сезону  Smile

А Рикелме ионако нема мјеста у првих 11, ако већ морају трпити једног маторца, онда боље да игра Верон.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
sta je s ronaldinjom??
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Променио професију, спава испод столова у миланским клубовима и дискотекама. Фудбал игра али рекреативно у Милану.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.