Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Religija, Incest, Homosexualnost, Biblija, Buducnost coveka, Bog  (Pročitano 30701 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 
Kad Stavrogin veruje, on ne veruje da veruje, a kad ne veruje, on ne veruje da ne veruje.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja sam uveren da verujem da ne verujem u to sto vecina veruje jer oni veruju u ono sto ja ne verujem da verujem. Kome je sa tu verovati ja ne verujem da cu ikada znati. Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 
„Veruješ li ti u postojanje Boga?“, upitao je fanatični vernik.
Majstor reče: „Odgovoriću ti na pitanje ako ti odgovoriš na moje: Je li tvoja stolica prva levo?“
„Levo od čega?“
„Postojanje čega?“, reče Majstor.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Interesantno.  Smile
Ovo je bas dobra.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Христос васкрсе!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 313
Zastava жарково
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 73
Svtego vladiku Nikolaja su dok je bio u yatocenistvu u logoru Dahau upitali , jedan mladji strayar tacnije, da li veruje da Bog  postoji. Vladika mu je odgovorio Ne , ne verujem. Ovaj se (strazar) zadovoljno osmehnuo, jer eto konacno je i vladika shvatio da nema Boga, kada je sv. Nikolaj nastavio " Ja ne verujem, ja znam da Bog postoji"
IP sačuvana
social share
„По томе ће сви познати да сте моји ученици, ако будете имали љубави међу собом“ (Јован 13,35).

Apel za pomoc! Pomozite rad narodne kuhinje u Prekovcima!

Poklonite racunar deci Kosova!
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia E72
Svtego vladiku Nikolaja su dok je bio u yatocenistvu u logoru Dahau upitali , jedan mladji strayar tacnije, da li veruje da Bog  postoji. Vladika mu je odgovorio Ne , ne verujem. Ovaj se (strazar) zadovoljno osmehnuo, jer eto konacno je i vladika shvatio da nema Boga, kada je sv. Nikolaj nastavio " Ja ne verujem, ja znam da Bog postoji"

I onda su mu pucali u glavu, jel da?

Zbog čega bi uopšte "bog" uzimao ljude koji su dobri, koji veruju u njega? Zbog čega postoje rakovi, tumori, boleštine (ne tipa HIV-a koji je smišljen od čoveka već te "prirodne" bolesti)... Čim bolest postoji, već je predviđeno ko će umreti od njih, tako da... Radije ću verovati da bog ne postoji nego u neku "i bi svetlost i bi voda hipotezu"
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Христос васкрсе!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 313
Zastava жарково
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 73
Citat
I onda su mu pucali u glavu, jel da?

Pa njemu nisu pucali u glavu. Izasao je iz logora... takav je bio Boziji promisao za Njega. Ali svakako da su hriscanima ispovednicima i mucenicima, pucali u glavu zbog ispovedanja vere u Boga, ili ih drugacije ubijali. Zasto postoji bolest... zato sto smo pali, jos od Adama, do tada nije postojala bolest niti smrt. TO je posledica greha. Ali smrt je jedno posledicno, neprvobitno neprirodno i trenutno stanje kroz koje covek prolazi, ali je Hristos i dosao da oslobodi coveka smrti. Njegovim vaskrsenjem smrt je unistena, tako da ...umrli u Adamu, Ozivljavamo u Hrisu za vecnost.
IP sačuvana
social share
„По томе ће сви познати да сте моји ученици, ако будете имали љубави међу собом“ (Јован 13,35).

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Jedinu stvar za koju mislim da je tacna je Otkrivenje. Ali to je moguce ako je grupa intelektualaca stvorila religiju ubedila narod i posle zapisala "prororcanstvo" koje je u stvari plan kojim ce pokoriti svet.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia E72
Ma to je sve crkvino delo. Druga je stvar što je to toliko plasirano tokom 2000 godina, da svi živi moraju da veruju jer rastu uz znanje da bog postoji...a ako te svi živi u to ubeđuju, normalno je da te i ubede u to...
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Христос васкрсе!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 313
Zastava жарково
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 73
Niko me nije ubedjivao da Bog postoji...majka mi je bila komunista, otac  neutralan... ali eto! Svet oko mene i u meni me je nagnao da pomislim da postoji Neko vise Bice koje je sve to organiyovalo... stvorilo...udahnulo zivot...I tako sam vremenom shvatila da postoji Bog... dugo sam verovala u Boga kao jednu vrstu sile, ali me to nije ispunjavalo dovoljno, nije mi bilo i dalje jasno zasto smo tu, kako smo tu , ybog cega sve i zasto je sta... i onda sam tragala,  tragala i nisam nalazila, pa sam osudjivala Boga , jer ga nisam razumela, niti poznavala...e onda sam vremenom malo spustila loptu i prepustila se osecaju, onom najtananijem iz dubine same sebe, koji me je vodio i navodio na Ljubav i davanje sebe ...i onda sam shvatila da nista u zivotu ne mozes sam, istinski ne mozes, a da bliznji koji su kao ti slabi ne mogu da ti pomognu, jer su ljudi, i shvatis da moras i zelis nesto i verujes da mozes uz neciju pomoc, i onda se setis da bi taj neko ko moze da ti pomogne bio jedino neko ko je mnogo mocniji od tebe... i onda pocinjes da Ga molis da ti pomogne... i On ti pomogne, i ti onda shvatis da taj ko ti pomaze u svakom trenutku kada ti je najteye moze da bude samo neko ko te mnogo voli i kome mnogo znacis... i onda pozelis da Ga upoznas... i sto ga vise upoznajes pocinjes sve vise da mu se divis i da ga volis... shvatis da ti je On najbolji prijatelj i da je uvek Tu i da te nikada nece izneveriti i ostaviti iako mi mnogo puta ostavljamo Njega. Onda vidis da taj tvoj Bog nije neka sila, vec Licni Bog, Bog koji poznaje tebe licnog i celokupnog i koji uvek moze da te razume i utesi, i saslusa i uslisi. Hristos je najdivniji Bog, lepota nad lepotama, pomocnik nad pomocnicima, radost nad radostima, krepost nad krepostima.  Upoznavajuci ga kroz sveto pismo ti se na neki cudan nacin vezes za njega i ne zelis da ga ispustis nikada u zivotu, i da nikada ne ostanes bez Njega. Bog prastanja, koji je sa krsta raspet pozivao na ljubav, moleci se za svoje krvnike! Divote Bozije! Ljubavi neprevazi]ene! I ljubavi Bozije koji je svog jedinorodnog Sina dao svetu da  krvlju Njegovom spase vaseljenu i opere grehe praoca Adama! I da nam ostavi Tajnu veceru (Evharistiju) da se jeduci Njegovo  sveto telo i pijuci Njegovu svetu Krv, spasavamo i dobijamo Zivot vecni, i da jos ovde na zemlji imamo predukus Carstva nebeskoga uzivajuci u zajednici mira i Ljubavi, susrecuci se sa Nebom . Zar to nije predivno! Pozdrav za sve i Neka bi Gospod blagi dao svima Vama da osetite toplinu Njegove savrsene ljubavi, i da u plamenu miline i umiljenja pridjete Hristu Gospodu i spaitelju nasemu, i da mu se zaradujete svom dusom i srcom svojim! Veliki pozdrav svima i svako dobro od Gospoda! Smile Smile!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.