Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 02:37:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rekreativna nastava?  (Pročitano 17128 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
Ako je drzavni vaspitac u pitanju, vaspitac je veza izmedju organizatora i roditelja i nema moc odlucivanja o broju kreveta. Bolje reci vrlo cesto kada se dodje u odmaraliste vaspitac vidi koliko je kreveta dobio, i broj soba koji mu je na raspolaganju. Primer isto sa zlatibora ove godine gde su se vaspitaci bunili sto imaju manje kreveta ali to je ostalo samo na tome da su vaspitaci nezadovoljni i razocarani u organizaciju i oni su ti koji roditelju treba da objasne zasto im je dete delilo krevet sa drugima.

Evo ovo ti je odgovor od vaspitacice iz Uzica Smiley
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 
vito ...pa sta ako su pavali zajedno ???
pa to su mala deca a krevet je bracni ...zamisli nisi to platio ? pa sta onda?
jesu li se lepo proveli ?
jel bilo deci zanimljivo ?
jel isunjena svrha njihovog odlaska tamo ? Smile

moje dete se skoro vratilo sa Testere . kupali su se po 2 decaka u kadi jer je vaspitacici bilo tako lakse. jbg treba okupati 20 decaka Smile
pa sta sada >?
nisam platila da se zajedno kupaju ?
zamisli. Smile

eto kako roditelji prave od svoje dece one koji su nespremni za zivot i za druzenje?
tako sto preteruju na sve moguce nacine  Smile

i u slucaju deteta sa 11 godina ...hoce da se vrati autobusom ? kako zna da ucenjuje ? to ste ga naucili ali ga zato niste pustali da se socijalizuje  Smile

roditelji su ti koji prave greske. sad je kasno da sa 11 godina trazite savete na forumu  Smile

takve stvari ste trebali prepoznati ranije, jeste ali ste probleme gurali pod tepih i niste resavali ....
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6

@ Orfanelin
Hvala na odgovoru.
Moj je kratak.  Drzavni je vrtic. Ocigledno ove vaspitacice nisu bile sposobne da organizuju rekreativnu, ili im je bio samo novac u glavi, jer su u svim sobama bila deca po troje u bracnim. Sve jedno sta je od ova dva, treba po meni da odgovaraju. Niko nama kao roditeljima nije nista objasnio posle puta sta je bilo sa smestajem, pa samim tim je isklucena prva alternativa i ostaje ova druga, a to je novac.  Zato sam gore i rekao. Mora da odgovaraju. Hej 14000. Na njihove male plate, pa to je san. Pa hajde ja cu im predloziti nekoliko visoko profitabilnih poslova, ali neka se ostave vaspitavanjem i to dece(3-7).

@ sandra80
Tebi bi trebalo da odgovorim opsirnije, ali ne mogu.
Vazno mi je kako su se proveli, ali mi je najvaznija njihova bezbednost. Ako znamo da se dete formira do 5 godine, a onda trazi potvrde za to, onda mi je zao, ali ne prihvatam tvoj stav koji se odnosio na mene i to u potpunosti. I moji su se kupali po dvoje, ali je to bilo u prisustvu vaspitaca, i to smatram manjim grehom, od dodirivanja pod jorganom 12 sati dnevno, i tako 7 dana.
zamisli nisi to platio ? pa sta onda?  Ovo isto necu komentarisati, jer bi potrajalo, ali samo da znas da da ne dozvoljavam da se neko igra sa mojim detetom i mojim novcem i pritom da zaradjuje prljav novac na moje oci.

Ovaj poslednji deo tvoga posta koji se ne odnosi na mene uglavnom podrzavam.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
Vito01

Ne organizuju vaspitacice rekreativne nastave. One nisu odgovorne sto je tvoje dete spavalo u bracnom krevetu sa jos 2 deteta. U slucaju za koji ja pouzdano znam je situacija bila da su se vaspitacice zalile i direktoru odmaralista i svom direktoru i organizatorima puta i svima do kojih su mogli da dodju ali su oni zataskali to i rekli da je sve uredu. Roditelji obicno hoce da oni organizuju sve i da se oni pitaju gde ce dete da bude pa kad lose izaberu onda su vaspitacice losi pedagozi sto ne mogu da izmisle krevete.... Mozda bi trebale da ih ponesu od kuce za svaki slucaj?

Nema razloga da tuzis vaspitacice jer one ne uticu na presudno na organizaciju i kao sto rekoh gore one su samo spona izmedju organizatora i roditelja. A i to sto ti ona cuva, pere, mazi i pazi dete na 10 dana, i to ne samo tvoje dete vredi sigurno malo vise od 140 evra...  A sigurno i to sto ima cetrdesetoro dece u grupi 7 sati dnevno  vredi malo vise od 35 hiljada mesecno?

Jebali vas evropski standardi i zaglupljeni mozgovi. Toliko od mene.

PS: ono gore je pisala moja majka a ovo sam ja pisao pa se zbog toga razlikuje nacin pisanja Smile
« Poslednja izmena: 28. Jun 2010, 15:21:44 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 
vito...dodirivanje pod jorganom? sta ti je covece ? Smile

pa jel rece ti da imaju 7 godina ? sta sam ja trebala da pomislim za vaspitacicu ? da od mog sina pravi latentnog pedera ? Smile...zaboga on se kupao sa decakom svako vece 7 dana ..pa sta onda?

ne vidim kako drugacije da ti objasnim da si prenapumpao pricu  Smile
tebi je izgleda vise zao novca i kradje istog na tvoje oci nego sto ti je dete sa nekim spavalo u krevetu  Smile
2 noci je moje dete spavalo sa vaspitacicinim detetom , malim milosem od 5 godina , dok nisu pronasli slobodan krevet pukom slucajnoscu , posto je klinac iz drugog kreveta pao i razbio glavu. naravno, dete je otislo kuci pa je milos imao svoj krevet  Smile

da li sam se bunila ? nisam i ne bih , a sto bih ? Smile
moje dete je odusevljeno milosem i mali ga je zgotivio toliko da su non stop bili zajedno  Smile

seti se samo.. kad ti dodju gosti , kad si bio klinac, kako te odusevljavala ideja da neko prenoci kod tebe Smile
ja sam se najvise radovala kad mi sestre dodju, sve smo spavale u istom krevetu  Smile
bilo nam je tesno ali smo pricale, i pricale i zoru zajedno docekale . a bile smo vec devojke  Smile
isto tako kad su mi drugarice dolazile ili ja isla kod njih.... Smile

sto pravis problem tamo gde ga nema ? Smile

jedino ako se tvoje dete zalilo da nije dobro spavalo, da joj je to bilo neprijatno .....onda...mada ne vidim da si to spomenuo .
vidim da spominjes samo koliko si sta platio  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6

@sandra80
Nije bitno sta sam prvo pomiljao. Ne bih zeleo da se svede moja zabrinutost na novac. Za novac su svi zabrinuti. Ali ne mogu biti ja zabrinut koji sam odvojio odredjenu svotu za nesto i tu je kraj. Problem nastaje kada neformalno saznajem da za cenu mercedesa dobijam kradenog opela. Tada naravno da cu pokrenuti i pitanje cene, ali prvo cu pokrenuti pitanje posledica voznje kradenih kola.
I drugo, pa sve vreme pominjes privremeno je tvoj sin spavao sa nekim, pa ti kao da se salis sa mnom. Ja ti govorim da je moja cerka, ali i svako drugo dete tog vrtica spavalo sa jos 2 drugarice- druga, ne privremeno, vec skoro 100 sati na tom putovanju.

@Orfanelin
U redu onda organizatora, ako to nisu vaspitacice, ali one su odgovorne sto me nisu upozorile kakav je smestaj, a SIGURAN sam da su znale kakav je smestaj, pre polaska na put, kao i to kolika je njihova zarada. I to da se razumemo Zarada legalna oko 3000 din po detetu + Zarada ILEGALNA. To je onaj deo zbog koga sam pokrenuo i ovu diskusiju. 
Da li su one kao pojedinci vise zaradile ili smo svi mi kao drustvo vise izgubili???

Jebali vas evropski standardi i zaglupljeni mozgovi. Toliko od mene. Ovo moze samo da kaze neko kome se ja ne obracam i ko je u dilu sa onima koji Ilegalno zaradjuju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
Ne samo da nije higijenski, nema mesta nego nije humano, eticki, ali sto je isto bitno suprotno praviliima.
Zatim suprotno je svakom dogovoru. Nisam platio 14.000 da bi deca bila tako smestena. Poseta je bila zabranjena.
ORGANIZATORI su bile upravo vaspitacice. Mislim ako budem imao snage i ako skupim jos koju cinjenicu, bojim se da ce da sevne tuzba.

Citat
U redu onda organizatora, ako to nisu vaspitacice, ali one su odgovorne sto me nisu upozorile kakav je smestaj, a SIGURAN sam da su znale kakav je smestaj, pre polaska na put,

A ti mislis da sam ja veverica? Smile

Nisu mogle da znaju kakav je smestaj dok nisu dosle i dok nisu videle kakav je smestaj, a svakako su trebale da kazu roditeljima da je smestaj takav kakav je pa ako neko hoce moze da odvede dete. No u svakom slucaju nisu imale obavezu da to urade jer ponavljam one nisu organizatori rekreativne nastave.

Ti mozes da tuzis koliko hoces samo ces bacati jos vise para na advokate a vidim da su ti pare bitnije od deteta. Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 
Citat
I drugo, pa sve vreme pominjes privremeno je tvoj sin spavao sa nekim, pa ti kao da se salis sa mnom. Ja ti govorim da je moja cerka, ali i svako drugo dete tog vrtica spavalo sa jos 2 drugarice- druga, ne privremeno, vec skoro 100 sati na tom putovanju.

ok . ocigledno si skroz promasio poentu moga posta.

ajde sad jos jednom...kad ce tvoje dete jos spavati sa drugaricama i drugovima 100 sati ?
pojednostavicu svoje pitanje .... da li ce vise imati prilike ?

uopste se ne salim. sve sto sam napisala ima svoju svrhu  Smile

jos nesto ....
i ovo cu napisati samo sada i nikada vise.

roditelji, od svoje dece pravite princeze na zrnu graska i princeve na belim konjima. zaboravljate da bajke ne postoje i da ce sutra neko ko se uda\ozeni imati ozbiljne probleme sa vasim omiljenim igrackama.
da ne spominjem da te "igracke" nece biti sposobne za zivot, da nesto podele sa nekim, da uzivaju, da se osamostale.
deca nam nisu drugarice i drugovi. to su neformirane licnosti za koje mi imamo obavezu, ponavljam obavezu, da ih osposobimo za zivot i sve sto zivot znaci.

prevelikim uticajem , ispitivanjem i ucescem u njihovim aktivnostima narusavate deciju percepciju o samim aktivnostima.
dete, koje se drzi za maminu suknju, nikada nece znati da se pusti od te suknje i krene samostalno u zivot.
pustite svoju decu da uzivaju u decijim stvarima ne rusite im to odraslim shvatanjem.
ne nametajte im vase vidjenje stvari dopustite da sami nesto shvate.
pomozite ako zapnu a onda ih lagano pustite same. kao i vozenje bicikla...lako i nikad se ne zaboravlja.

podstaknite ih da nesto sami zakljuce, raspitujte se o misljenjima i stavovima-ne namecite svoje ako nije potrebno,samo u slucaju da dete ima krivu sliku o necemu.

ali ..ovako ja radim , namecem disciplinu, ne guram nos u sve i svasta ,ostavljam prostor za mastu . to sam ja .
i ne zalim se po forumima.
a ovo ste vi.

da...jos nesto...nemam nikave veze sa vaspitacima , niti sa njima ilegalno skupljam novac ali sam im zahvalna za sve sto su moje dete naucile za ove 4 godine koliko je isao u vrtic.
svaka im cast.
imale su svoje ispade . ali racunam da bih ja jedno po jedno izbacila kroz prozor kad bi mi se drali svi u isti glas ...tako da ..svaka njima cast. mnogo su naucile moje dete. hvala im .
« Poslednja izmena: 28. Jun 2010, 16:43:30 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ne smatram ovo argumentovanom diskusijom. Ovde sam izmedju dve vatre. Ovako bi mogli stvarno dugo, cak i da su svi dobronamerni 100% ((ne kazem da nisu).
Nego da ne relativizujemo diskusiju, nego da pitam
Ima li neko taj Pravilnik?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 
kakav pravilnik zelis da vidis ?
evo nacicu ga ja samo kazi sta ti treba  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 02:37:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.