Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko zasluzuje pedalu iz Vlade Srbije?

Glasanje završeno: 02. Sep 2013, 18:55:58

Ivica Dačić
7.5%  (16)
Aleksandar Vučić
3.3%  (7)
Rasim Ljajić
0.9%  (2)
Jovan Krkobabić
8.9%  (19)
Suzana Grubješić
4.2%  (9)
Mlađan Dinkić
13.6%  (29)
Ivan Mrkić
0%  (0)
Verica Kalanović
2.8%  (6)
Milutin Mrkonjić
13.1%  (28)
Velimir Ilić
7.9%  (17)
Nikola Selaković
0.9%  (2)
Goran Knežević
7.5%  (16)
Žarko Obradović
10.7%  (23)
Slavica Đukić Dejanović
5.6%  (12)
Zorana Mihajlović
1.4%  (3)
Bratislav Petković
0.5%  (1)
Milan Bačević
1.9%  (4)
Alisa Marić
2.3%  (5)
Sulejman Ugljanin
4.2%  (9)
Hocemo izbore!
2.8%  (6)
Ukupno glasova: 33
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rekonstrukcija Vlade Srbije ~ Istina ili mit!?  (Pročitano 28656 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Ма, где год... опет ће нас опљачкати...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Smile Pa daj im sansu bar 15 minuta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Ja sam optimista, dajmo coveku sansu dok se ne pokaze je li Dinkic ili nije.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Samsung SGH-E590
Sad kad bude veci Dinkic od Dinkica! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Sad kad bude veci Dinkic od Dinkica! Smile

немогућа мисија  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Smile Pa daj im sansu bar 15 minuta  Smile

Smile

No, kad se vec pisu tekstovi o pomenutom

Intervju iz 2006  http://www.srpskadijaspora.info/vest.asp?id=6724

A evo i rad feat. njegove kolege  Smile   http://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=959174

Kasnije mozda i procitam ali ko hoce klik  Smile
« Poslednja izmena: 13. Avg 2013, 21:36:01 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Motorola 
Citat sa prvoga linka koji krouli postavi :

" Tajno društvo sportista

Univerziteti Harvard, Jejl i Prinston su najbolje rangirani u Americi. Harvard je najbolji, jer je poznat po kvalitetu obrazovanja, ali je Jejl popularniji, jer ima mnogo življi društveni život. To mu i daje poseban šmek. Na Jejlu mnogo mladih ljudi studira političke nauke i mnogo njih je na različite načine društveno agažovano. Univerzitet Jejl uz to ima i svoja tajna društva, čiji su članovi ugledni studenti, odnosno sinovi i kćeri političara i uticajnih ljudi širom sveta, koji ovde studiraju.
Postojanje studentskog tajnog bratstva na Jejlu je deo te njegove elitističke tradicije i deo mistične slike o ovom univerzitetu. Video sam na Jejlu da postoje zgrade bez prozora, da niko ne priča o tome šta se unutra nalazi i šta se unutra radi. Čuo sam da u tajnom društvu Jejl postoje lože za odabrane i da ti ljudi mogu da vam pomognu da završite univerzitet bez ikakvih problema. Kako to tajno studentsko bratstvo funkcioniše za mene je tajna i danas kada sam i ja postao član tajnog društva Jejl.
Kada mi je ponuđeno članstvo u bratstvu imao sam dileme da li da pristupim ovom tajnom društvu ili ne. Pristao sam kada mi je objašnjeno da je glavna svrha pripadnosti tajnom bratstvu studenata druženje. Neka bratstva odlikuje konzervativna kultura, neka su liberalna skroz, neka tajnovita, a neka otvorena. U mom bratstvu su bili i stariji I mlađi Džordž Buš. Moje tajno bratstvo je najameričkije na Jejlu, odsnosno najotvorenije, jer se uglavnom bavi sportom. Ja sam bio izuzetak, nisam se bavio nijednim sportom u Srbiji, pa sam u SAD počeo da igram tenis. Nema tu neke mistike, jer moje bratstvo je zaduženo na Jejlu za druženje i zezanje. A o drugim tajnim bratstvima na univerzitetu ne znam ništa – priznao nam je Lazar Krstić. "

Njegovo koautorstvo u radu koji nosi naziv (drugi kroulijev link) : " Terrorism, Reality and Everyday Life " , čiji sažetak glasi : " The basic theme is that there must be a balance between resources spent on tracking terrorist organizations, thereby preventing damage, and the resources spent on minimizing the effect of the damage they do. In particular a modern society depends heavily on twenty to thirty interdependent systems. The post-attack recuperation times of these systems are critical in determining the damage rendered. Active programs are needed to educate and involve society as a whole in minimizing the damage done and in living with the presence of terrorism. " ... mi je još manje jasan.

Ono što mi je simpatično je tekst o njegovih 6 gusto kucanih strana koje je,predstavljajući svoje ciljeve i metode da dotične ostvari,predao ministru vojnom u ostavci,naročito "politika nulte tolerancije" kada je u pitanju naplata poreza.Teško da će se sa njom složiti finansijeri stranke koja ga u Srbiju dovlači.
« Poslednja izmena: 13. Avg 2013, 21:54:52 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Eat this

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 842
OS
Linux
Browser
Safari 533.1
mob
Nokia 
Dećko doneo ratu za KiM.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Dogovoreno: Lazar Krstić novi ministar finansija

G.B.    | 14. 08. 2013. - 12:37h   13:00h | Komentara: 0
Diplomac s Jejla Lazar Krstić novi je ministar finansija, potvrđeno je "Blicu".

Krstić je, naime, prihvatio ponudu Aleksandra Vučića da u rekonstruisanoj Vladi vodi sektor finansija.

Kako saznajemo, za početak će ovaj ekonomista, a koji trenutno radi u njujorškoj kancelariji konsultantske kuće "Mekenzi", raditi na sprovođenju već usvojenog Akcionog plana Vlade Srbije, a od jeseni će poraditi i na mogućim novim merama koje bi omogućile da Srbija u narednom periodu ima održiv finansijski sistem.

Krstić je juče stigao u Srbiju i sreo se sa prvim potpredsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem. Njih dvojica su postigli načelan dogovor o tome da mladi talentovani čovek preuzme resor koji je do skoro vodio Mlađan Dinkić.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Lazar Krstić: Iduće nedelje predlog rada Ministarstva finansija, odnosno vizija buduće Srbije

Kandidat za ministra finansija Lazar Krstić rekao je danas da će iduće nedelje biti usaglašen predlog rada Ministarstva finansija što neće biti samo plan mera, već vizija buduće Srbije.

"Ne radi se samo o planu mera, radi se o viziji. Razgovaramo o tome kako bi Srbija mogla da izgleda za pet godina, šta može da se učini i gde mi možemo da budemo. Onda ćemo time proveriti ove mere o kojima govorimo", rekao je Krstić za RTS.

On je naveo da veruje da će imati političku podršku za svoj rad što je bio uslov na kojem je insistirao tokom razgovora s prvim potpredsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem.

Krstić je rekao da je u razgovoru s Vučićem utvrdio "ozbiljnost i iskrenu posvećenost" da se promeni "negativna spirala" kojom je privreda Srbije išla prethodnih godina. Krstić je prihvatio mesto ministra finansija posle svog sinoćnog razgovora s Vučićem.

Sednica Skupštine Srbije o izmeni Zakona o ministarstvima i o izboru novih članova Vlade, zakazana je za 26. avgust, kada bi Krstić trebalo da preuzeme mesto ministra finasija.

Krstić (29) je na jednom od najboljih svetskih univerziteta, na Jejlu, u Nju Hejvenu u SAD, diplomirao posle studija matematike, etike, politike i ekonomije. Krstić je radio u konsultantskoj kući Mekenzi u NJujorku kao ekspert za finasije.

Izvor: Blic

Al penavi DS  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.