Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 17:09:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reklamna kampanja Kosova  (Pročitano 17450 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 203
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

Sanjaj

Rusija je vlasnik 45 % svetskog bogatstva ( o toj , ,nepravdi ,, je kukala Madlen Olbrajt na Savetu Bezbednosti UN )  i prirodno je da ce Srbi vecinski biti okrenuti Rusiji , ne samo zbog bogatstva nego i zbog etnicke, verske , istorijske ,  jezicke , kulturne srodnosti ......  Smile

Onda je jedan čovek rekao NE čika
staljinu.
Shvatam ja vas neo-komuniste, ali ipak, previše je previše.

Jos jedan  hipermoderni  liberal iz boljsevicki -  titoistickog sinjela   ......  Smile ..  koji  je usput budi receno toliko omunjen i otudjen od stvarnosti  da druge proziva za  neokomunizam  ....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 203
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
....
« Poslednja izmena: 29. Okt 2009, 00:49:20 od Alex 011 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung 
system, malo budi obazriviji sa tim tvrdnjama, jako mi smeta da me neko nazove komunistom. \Ja smatram da ste vi ldp, lsv i ostali daleko najcrveniji u Srbiji. Znam da bi ti rado sebi pocupao kosu zbog onakvog doceka Medvedeva i prodaje NIS-a, ali navikni se, jer ce toga biti sve vise. Rusija odavno nije komunisticka, i oni upravo imaju ono sto mi nemamo. Jednog okorelog nacionalistu na vlasti kome je njegov narod na prvom mestu !

Далеко је Русија од силе каквом је ти замишљаш, као што је и тај Путин далеко од окорелог националисте.

Добро је што се поправила сарадња са Русијом. Треба извући нешто из тога, али не претеривати.
« Poslednja izmena: 29. Okt 2009, 01:20:07 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
brate, pa zar ne vidis velicinu promene Rusije pod  vodjstvom onih pi*ki Breznjeva, Gorbacovai Jeljcina i sada, sa Putinom na celu !? Pa sta bi bilo kad bi mi imali jednog takvog na celu, koji takunima samo pokaze prstom gde i sta da potpisu ?! Pa sta je sa raketnim stitom, zar nije trebalo vec do sada da bude instaliran ?! Nije Rusija jos ono sto bi trebalo da bude, ali krece ka tom cilju, i to dobrim korakom.
« Poslednja izmena: 29. Okt 2009, 01:00:22 od radulac »
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy IIs
brate, pa zar ne vidis velicinu promene Rusije pod  vodjstvom onih pi*ki Breznjeva, Gorbacovai Jeljcina i sada, sa Putinom na celu !? Pa sta bi bilo kad bi mi imali jednog takvog na celu, koji takunima samo pokaze prstom gde i sta da potpisu ?! Pa sta je sa raketnim stitom, zar nije trebalo vec do sada da bude instaliran ?! Nije Rusija jos ono sto bi trebalo da bude, ali krece ka tom cilju, i to dobrim korakom.

Puno gledaš TV. Tako su i naši penzosi verovali u priče koje su Komrakov&Co kuvali.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4

Puno gledaš TV. Tako su i naši penzosi verovali u priče koje su Komrakov&Co kuvali.

sanjaj...  Voleo bi ti da to nije istina, ali jbg, zivot je kucka...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Далеко је Русија од силе
i opet ista nebuloza po jedno zilioniti put.  Smile Smile
ma,naravno,kakva sila...to su sve divljaci na konjima,kakva sila...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
e jbg bas... na sve moje postove, ti odgovoris sa "daleko je Rusija od sile"....
bzvz...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung 

Шта је урадио? Колико је тајкуна затворио? Колико је руских беба рођено, а колико се Кинеза и осталих Азијата доселило у Русију? Колика је просечна плата, ван Петрограда и Москве?

Шта би ми с њим радили? Не би ништа, јер је човек обичан популиста. Разлика је једина што он има услове за нешто, а ми ни за шта.

Русија је земља која зависи од извоза енергената, као што је рецимо случај са многим арапским земљама. Значи кад цена нафте скочи, Русима добро иде и обрнуто.

Социјални мир у земљи се купује јефтиним ценама горива и гаса. Неко овде рече, да по провинцији имају и бонове. Еј човеч, бонове!!! Тајкуни им управљају земљом у спрези с влашћу. Све што су покрали под Јељцином, Путин им је легализовао. Затворио једног-двоје, протерао још једног, а то су они који су имали већ превелике амбиције, нешто попут нашег Богољуба, док остали и даље краду. Демографска слика им је јадна попут наше. Многе девојке за живот зарађују курвајући се по клубовима, где долазе богати туристи са запада.

И ти ми овде причаш о сили, која ће светом владати. Лепо би било и немам ништа против тога, али то се неће десити. Леп је термин нашао Шкорпи за ову прилику - гусларска Русија, која постоји у главама многих по Србији.

Далеко је Русија од силе
i opet ista nebuloza po jedno zilioniti put.  Smile Smile
ma,naravno,kakva sila...to su sve divljaci na konjima,kakva sila...  Smile

Слушај овако. Не могу ја сваки пут ићи у детаље и цртати да би се разумело, али бар је у овом случају прилично једноставно.

Уместо што се правиш паметан и неком кретенском ирнонијом покушаваш рећи не знам ни сам шта, прочитај тај први део реченице у целости, а онда размисли о смислу својих речи.

Разговор може кад год хоћеш, али од глупирања свакако имам паметнијих ствари да радим, а верујем да је и са тобом исто.

..........

Далеко је Русија од силе каквом је ти замишљаш.
« Poslednja izmena: 29. Okt 2009, 01:38:27 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Слушај овако. Не могу ја сваки пут ићи у детаље и цртати да би се разумело, али бар је у овом случају прилично једноставно.

Уместо што се правиш паметан и неком кретенском ирнонијом покушаваш рећи не знам ни сам шта, прочитај тај први део реченице у целости, а онда размисли о смислу својих речи.

Разговор може кад год хоћеш, али од глупирања свакако имам паметнијих ствари да радим, а верујем да је и са тобом исто.
vec smo mi jednom diskutovali o tome,gde sam ja bio i po stavkama navodio iskaze.
ali,posto zaista ne vidim da cu(cemo) ista dobiti novom diskusijom,zaboravi sta sam rekao.
« Poslednja izmena: 29. Okt 2009, 02:21:21 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 17:09:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.