Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 04:06:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reklamna kampanja Kosova  (Pročitano 17304 puta)
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
nece ih priznati... svi oni znaju da to nije reseno i da ne moze da bude reseno na nacin kako je sada... koji to suverenitet ima "drzava" koja nije niti ce biti primljena u Ujedinjene Nacije ?! Zar mislis da ce Ameri vecno da ostanu dole ? I da ce sve biti isto kada oni odu ? pa i da ce njihova suprematija svetom trajati jos ne znam koliko ?!? Vec je pocelo sra*e dole u Crnoj Gori zbog teritorije.
Pa kada presuda Medj. suda pravde bude donesena, mislis da to nece imati aman bas nikakav uticaj ?!
pa zasto su EU uopste pregovarale sa Srbijom oko eulexa ako je Kosovo svrsena prica ?!
p.s. Presuda mora biti u nasu korist, jer je to jedino resenje po medjunarodnom javnom pravu .Ako bi kojim slucajem i bila na nasu stetu (iskljucivim i bezobzirnim krsenjem tog istog prava) mislis da ce secesionisticki pokreti ostati ravnodusni sirom sveta ?!

eh, Shkorpi, nekada si imao dobre ideje...

Citat: shkorpion 20. Feb 2007, 17:19:53
Treba, treba raskinuti sa svima. J...ti im mater. Ici na ruku svim mrziteljima srpstva. Smile
Ja ne razumem, zasto samo Siptare. Treba pobiti sve. Sve sto nije srpsko.
Srbi koji se sa time ne slazu, treba im staviti traku sa slovom I. Izdajnik.
Treba proizvoditi kamenje sa Seseljevim likom i kamenovati ih.
Vojsku treba raspustiti. Od kada sluze civilno, menjaju posteljine po bolnicama. Tako ce sutra ovi izdajnici menjati posteljine Siptarkama, posle kresanja. Smile
Napraviti Otadzbinske Jurisne Odrede. Oni ce drzati red, kada nova pokolenja zatraze cokoladu ili narandju.
Istuci roditelje sto ih uce raskalasnosti.
Popovi da dobiju zaduzenja, da upute protestno pismo Gospodu. Smile
Ne, ne treba ga moliti, vec mu ukazati na posledice.
I da se izjasni dal je Srbin ili nije.Ocito da je mnogo u krivu, pa stoga su se medju pravim patriotskim Srbima pojavile sumnje u njegovu lojanost.
 Smile
Pa da vidi kada na izborima glasamo za njegovu opoziciju.
Da se vidi da sa nama nema sale Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 28. Okt 2009, 16:07:59 od radulac »
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
ma,i da priznaju,i da ne priznaju,vratiti se nece.
mislim,to priznanavanje mu dodje cisto kao pokazatelj dal neko vidi nepravdu,ili ne.ne kao pokazatelj da ce neko da uradi nesto povodom toga.
meni je smesno,gotovo zalosno,kako Evropa sebe smatra vojno-politicko-ekonomsko-kulturnim centrom univerzuma,od koga sve zavisi,te,se,kad se god govori o kosovu,neke smradine(mediji,politicari...) uvek pozivaju na to kako je "veci deo EU priznao Kosovo"(i jos neke zemlje van,Evrope,naravno).pa sta to mene boli kurac?a sta je sa ostalih 4-5 milijardi ljudi na svetu?oni se ne racunaju,a?
elem,necu sad da ulazim u to,sad ce da krenu da me opsedaju hipici sto sam uopste i rekao to,tako da vraticu se na ono glavno-dakle,priznanje vise nije ni bitno.mislim...bitno je,al...ne toliko.bilo je bitno tamo negde do 2004.,2008.,s tim sto dotad se Kosovo nije ni proglasavalo za drzavu,ali,znate sta ocu da kazem.sada to vec nema nikakvog znacaja.dokle god je NATOgamad dole,mi ga necemo vratiti.znaci...bar jos...nekoliko decenija(nisam vidovit,kao genijalci analiticari i novinari,ali,znam da ce i tada biti ta,ili neka slicna bagra pod drugim imenom...)
Citat
Zar mislis da ce Ameri vecno da ostanu dole ?
oce.ti gde prodju,tu trava vise ne raste.i to i metaforicki,i bukvalno.
ta gamad je ostvarila nekoliko ciljeva zauzimanjem Kosova,i nece se oni jos duugoo dugo maknuti odande.u to sam siguran.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
ja ti ponavljam, do ne budu primljeni (a nece biti) u UN, mogu da se slikaju...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
pa?
to sto nisu u UNu,ili sto nece biti primljeni,ne znaci da ce da se pokaju i vrate teritoriju.a niti to znaci da nece moci da se "razvijaju" dalje(pod znacima navode posto jebanje,kurvisanje,svercovanje,pljackanje i slicno ne spada bas u razvoj) i da nece dobijati pomoc i pare.dovoljno je samo da amerska gamad nastavi da ih pomaze koliko je i dosad(mislim na finansije i donacije) i da budu i bolji od nas.mislim,naravno,pola njih ne zna ni osnovnu skolu(zato je bitno da svako zna kako da sklopi pusku i ubije Srbina,mater im jebem),ali,sta njih briga?lepe pare zaradjuju od tih radnji,zajedno u saradnji sa amerima,imaju nasu struju,nase kuce,nasu zemlju,nase puteve i jos plus ta pomoc od amera,i taman.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia 6230
Po cemu? PLO je bio u UN, pa ni sada nemaju drzavu. Tajvan nije u UN a jedna je od ekonomskih cuda sveta.
Mi imamo veci problem. Zaobilazenje Srbije, koje se u veliko radi. Od strateskog geografskog polozaja, postacemo rupa i slepo crevo. U pitanju je put istok zapad, koji se  u veliko radi: Hrvatska, Crna Gora, Makedonija, Bugarska Turska. Ako ne sredimo kako valja luke na Dunavu, brodovi ce samo prolaziti a to je put Stambol-Amsterdam.
To je rezultata nase stogodisnje politike. Mi jos ne znamo gde cemo.

Nas ideal je nebeska Srbija gde u parlamentu predsedava Borka Vucic. Bradata udba je vec naredila Gospodu da pomiri komuniste i vernike na spski nacin.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
PLO nikada nije bio primljen u svojstvu clanice UN niti moze da bude. PLO moze da prisustvuje u  svojstvu posmatraca, jer je to jedno od prava kojima raspolaze po medj. pravu. Naime, oslobodilacki pokreti protiv strane ili rasisticke dominacije, odlikuju se nekim elementima imanentnih pojmu suvereniteta u medj. pravu. Jedan od tih elemenata se upravo reflektuje u odrzavanju medjunarodnih odnosa. Isto pravo npr. ima "polisario". Medjutim, u pogledu nastanka novih drzava, kao definitvan akt nastanka se uzima prijem u UN. Za sta je potrebna dvotrecinska vecina drzava clanica. Tako da do toga nece doci u slucaju Kosova.Narocito ne posle presude medj. suda pravde. A sta sa Tajvanom ? Ti mislis da to su ih priznale SAD, da Kinu zabole uvo ?! Mislis da Tajvan sme nesto da uradi dok ne pita Kinu ?! Kazem, odnos snaga u svetu ce se promeniti, sto ce za sobom povuci i promene na Kosovu. Bitno je biti na pravoj strani kada do toga dodje. A na tvoju zalost Skorpi, mislim da vecina ljudi smatra da je Rusija ta strana...

HKJ, procitaj svoj post i razmisli, da li to  stanje moze da traje vecno ?
« Poslednja izmena: 29. Okt 2009, 00:25:08 od radulac »
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Bitno je biti na pravoj strani kada do toga dodje. A na tvoju zalost Skorpi, mislim da vecina ljudi smatra da je Rusija ta strana...

Sanjaj
« Poslednja izmena: 29. Okt 2009, 00:26:38 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 203
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

Sanjaj

Rusija je vlasnik 45 % svetskog bogatstva ( o toj , ,nepravdi ,, je kukala Madlen Olbrajt na Savetu Bezbednosti UN )  i prirodno je da ce Srbi vecinski biti okrenuti Rusiji , ne samo zbog bogatstva nego i zbog etnicke, verske , istorijske ,  jezicke , kulturne srodnosti ......  Smile
« Poslednja izmena: 29. Okt 2009, 00:31:37 od Alex 011 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy IIs

Sanjaj

Rusija je vlasnik 45 % svetskog bogatstva ( o toj , ,nepravdi ,, je kukala Madlen Olbrajt na Savetu Bezbednosti UN )  i prirodno je da ce Srbi vecinski biti okrenuti Rusiji , ne samo zbog bogatstva nego i zbog etnicke, verske , istorijske ,  jezicke , kulturne srodnosti ......  Smile

U sličnom tripu su bili i komunisti , do ranih pedeseih. Onda je jedan čovek rekao NE čika
staljinu.
Shvatam ja vas neo-komuniste, ali ipak, previše je previše.
« Poslednja izmena: 29. Okt 2009, 00:34:00 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
system, malo budi obazriviji sa tim tvrdnjama, jako mi smeta da me neko nazove komunistom. \Ja smatram da ste vi ldp, lsv i ostali daleko najcrveniji u Srbiji. Znam da bi ti rado sebi pocupao kosu zbog onakvog doceka Medvedeva i prodaje NIS-a, ali navikni se, jer ce toga biti sve vise. Rusija odavno nije komunisticka, i oni upravo imaju ono sto mi nemamo. Jednog okorelog nacionalistu na vlasti kome je njegov narod na prvom mestu !
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 04:06:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.