Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku

Napomena: Ovaj forum sluzi za pitanja vezana za koriscenje foruma, probleme u radu, probleme sa scriptom, greske ili nesto slicno. Ovaj forum ne sluzi da u njemu postavite pitanje o temi koja nije vezana za funkcionisanje foruma poput pitanja u vezi problema sa racunarom, mobilnim telefonom, gde naci ovo ili ono. Za svako od takvih pitanja postoji prikladno mesto i nacin da se pitanje postavi. Pregledajte index foruma i, ako zaista niste sigurni, gde da postavite pitanje, uradite to u forumu [Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara] , a mi cemo zatim temu premestiti gde joj je mesto.

Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rekcije na integraciju Facebook elemenata na forum  (Pročitano 24137 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Ok ja ne mogu protiv vas da se borim jer se vi oslanjate na zvanične informacije ali ono što ne znate a verujem da nimalo naivni Lightsoft zna-jeste to da otkad je Facebook pokrenuo "SocialAdds" Advertising Product-koristi i Tracking cookie i evo kako to ide:
 -Klikneš na "Like",odeš do fejsa i nalepi ti se tracking cookie koji onda dostavlja bazi info odakle si kliknuo.
 Možeš da klikneš na "like" za npr Votku a onda posle nekog vremena vidiš add za Votku na profilu. Dakle-praće si. Sada,po meni Burek omogućava praćenje navika svojih korisnika i na drugim sajtovima. Naravno da vam ovo zvuči možda i neverovatno ali koliko stvari smo pričali godinama ovde pa su se pokazale kao istinite.
  Google stvara jedan ID na netu spajajući informacije o korisnicima-pa naravno da vam neće reći aman ljudi ali da imaju načinada skontaju ko je ko "tamo" i "ovde"-imaju. Lepljivi google kuki a ima ga i Fb. Njegov "Social plug in" je skupljač akaunta po netu.
 Takodje,Big brother-Facebook stvora sve više 'partnera' u "druželjubive svrhe" gde će koristiti svoj traking kuki kroz advertajzing a potpomognuto "SocialAdd"-om. Mi ovo ne znamo sasvim sigurno ali postoje indicije da je FB zapravo CIA projekat.
 Zar nije divno(sigurno se misle),ljudi dolaze i postavljaju slike,pričaju o sebi,daju informacije sasvim dobrovoljno a stara dobra špijunaža ode u penziju Smiley !
 Nema više šta-samo dodju na face i nadju vas  Smile
 Ovo što se sada dešava je Net 2 o kome smo pričali pre par godina.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Sony xperia
Aman Tax, pa poodavno su poznate stvari. Sto li se toliko cimas oko toga. Pa jos pre 20-ak god. jedan profesor iz ovih krajeva se nije mogao zaposliti u Grckoj, jer nisu imali podatke za neki kraci period. Za nekoliko godina nisu znali gde je bio u tom periodu.
I sada se cimas oko toga. Covece, danas vec sve znaju. Ama bas sve. I ne vredi ti nista. Sam Faceebook sluzi engleskim operativcima za mnoge stvari. Jedan deo je trebao biti kupljen, ako i nije vec. Deo FB-a za Veliku Britaniju.
Win 7 ima "prozor", koji su NSA i Microsoft ubacili.
Ukucaj na Telekomov sajt za prijavu da hoces tel. prikljucak izbacice podatke.
I o cemu pricas ? Uzivaj covece. Sve znaju. A jel' te mnogo briga sto ce neko da voajerise dok ga bacas u nesvest ili sta spremas za rucak ? Mene zabole uvo. Ako im je do tih stvari, pa eto im.

« Poslednja izmena: 11. Maj 2010, 22:04:32 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Nexus 5
Ok ja ne mogu protiv vas da se borim jer se vi oslanjate na zvanične informacije ali ono što ne znate a verujem da nimalo naivni Lightsoft zna-jeste to da otkad je Facebook pokrenuo "SocialAdds" Advertising Product-koristi i Tracking cookie i evo kako to ide:
 -Klikneš na "Like",odeš do fejsa i nalepi ti se tracking cookie koji onda dostavlja bazi info odakle si kliknuo.
 Možeš da klikneš na "like" za npr Votku a onda posle nekog vremena vidiš add za Votku na profilu. Dakle-praće si. Sada,po meni Burek omogućava praćenje navika svojih korisnika i na drugim sajtovima. Naravno da vam ovo zvuči možda i neverovatno ali koliko stvari smo pričali godinama ovde pa su se pokazale kao istinite.
  Google stvara jedan ID na netu spajajući informacije o korisnicima-pa naravno da vam neće reći aman ljudi ali da imaju načinada skontaju ko je ko "tamo" i "ovde"-imaju. Lepljivi google kuki a ima ga i Fb. Njegov "Social plug in" je skupljač akaunta po netu.
 Takodje,Big brother-Facebook stvora sve više 'partnera' u "druželjubive svrhe" gde će koristiti svoj traking kuki kroz advertajzing a potpomognuto "SocialAdd"-om. Mi ovo ne znamo sasvim sigurno ali postoje indicije da je FB zapravo CIA projekat.
 Zar nije divno(sigurno se misle),ljudi dolaze i postavljaju slike,pričaju o sebi,daju informacije sasvim dobrovoljno a stara dobra špijunaža ode u penziju Smiley !
 Nema više šta-samo dodju na face i nadju vas  Smile
 Ovo što se sada dešava je Net 2 o kome smo pričali pre par godina.

Kao sto sam rekao, niko te ne tera da koristis internet.

1. Da li si nekada u zivotu poslao mail? Da li znas da se mailovi prate, odnosno snimaju se kopije svih poslatih mailova?

2. Da li znas da se mobilni telefon moze pratiti cak i kad je ugasen?

3. Da li znas da se preko TV-a moze prisluskivati razgovor?

4. Da li znas da se fixni telefoni mogu prisluskivati?

5. Da li znas da je najbezbedniji racunar onaj koji je sakriven 10 km ispod zemlje, na tajnoj lokaciji, koju niko ne zna?

6. Da li znas da preko platnih kartica ostavljas svoj trag gde kod si robu platio?

7. Da li znas da pasosem ostavljas trag koju god zemlju da posetis?

8. Da li znas da dosta sajtova koristi traking kukije?

9. Da li ti uopste znas kako funkcionise internet?

10. Na kraju krajeva, da li tebe neko bije po usima da kliknes "like"?

Mislim da si zestoko preterao i da si selektivno paranoidna licnost.

« Poslednja izmena: 11. Maj 2010, 22:19:09 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Frizider
Mene ovo ne pogadja previse jer blage veze nemam sta je "like" i cemu sluzi al sam eto saznao da ikonica lici na ispruzeni palac. Fejs nemam, ubio sam i podle reklame a imam i belog luka u vezici okacenog o ofinger pri modemu zlu netrebalo. Al ja sam ipak ubedjen da je neko zlo u pitanju stoga podrzavam taksa maksimalno Smile
« Poslednja izmena: 11. Maj 2010, 22:25:15 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
 Znaš kako je neko rekao: "Niste paranoični? -Ne obraćate dovoljno pažnje."

Mene su nazivali paranoikom kad sam pričao o kulama a sada neki od njih kažu da nisu mogli da veruju i da to zvuči stvarno neverovatno ali eto, sada više nisu sigurni ni da je USA bila na mesecu nego da je snimak iz studija.
 Mislim,samo razmisli recimo o tome-da su bili na mesecu sada bi imali komercijalne letove do Marsa...

Znam ja da se sve prati ali eto sada rade na tome da potpuno preuzmu i kontrolišu šta se pretražuje i klikće. Google je juče blokirao Scrooglescraper pretraživač. Kad sa njega kreneš u pretragu-blokira google-ov tracking cookie i zbog toga su popizdeli nakon 5 godina i uspeli da ih unište. Eto koja je to osiona sila a time što prihvataš mirne bačke šta rade-podržavaš takav sistem. Mene baš briga šta će ko da misli o meni,zato lajem i lajaću i keziću zube svim moćnicima dok sam živ i dok god vidim u da rade gadosti običnom narodu.Kada bi svi postavljali pitanja umesto da slepo prihvataju sve što im se nametne-svet bi bio bolje mesto. A mi ljudi smo dozvolili da nam slobodu interneta gase i još nam iz očiju seva OBEY.

@Lighsoft
Samo mi je krivo što su eto i ovde 'upali'. Nema trakovanja ako nema kukija ok? A eto ti sad a ja još "dajem ideju" pre neki dan http://forum.burek.com/na-burek-u-mi-monitor-koci-t502646.msg8422737.html#msg8422737  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Wildfire S
Citat
A eto ti sad a ja još "dajem ideju" pre neki dan
E bre Taki... pa tebi ko da je Marfi ujak... ili tako neki rod. Smile

Pa kud spomenu to.  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Sony xperia
Tax, potpuno te razumem. Nije ti sve jedno da nesto do cega ti je stalo, podpadne pod opsti "trend", znas vec cega. Jasno mi je to.  Smile
Za sada se ne moras brinuti oko toga. A sta ce buducnost doneti ? Videcemo. Mislim da je i Ivan vec dovoljno rekao. Samo treba pazljivije procitati.

« Poslednja izmena: 11. Maj 2010, 22:56:46 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
nimalo naivni Lightsoft

Davno sam ja njega u stripu nazvao zli Lightsoft! Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Wildfire S
Citat
nimalo naivni Lightsoft

Davno sam ja njega u stripu nazvao zli Lightsoft! Smile

Ček' ček'
Lightsoft--->enlightened--->illuminatus--->Illuminati jbt.   Smile   Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung SGH-E630
Citat
3. Da li znas da se preko TV-a moze prisluskivati razgovor?
Ovo me podseti na priču o komšinici iz sela koja živela par kuća dalje, duševni bolesnik, i u ratno vreme sredinom devedesetih ogrnuta ćebetom vikala po ulici da je ne znam ko posmatra "iz bojlera preko televizora" i da joj ne daju mira. Morali su da joj iznesu bojler iz kuće. Svi u komšiliku su mislili da je luda, kad ono....ispade da ima tu nečega Smile  Smile Više ni u bojler nemam poverenja  Smile
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.