Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 03:02:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: da li verujete u reinkarnaciju
da
45.7%  (37)
ne
32.1%  (26)
ne znam
22.2%  (18)
Ukupno glasova: 81
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reinkarnacija Inkarnacija  (Pročitano 106551 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Citat
4.Pa procitaj ranije navedene tekstove i o onome decaku na 2. strani pa ces mozda promeniti misljnje.
ne znam koje veze ima sa temom taj decak  Smile
ja sam doziveo i video sta treba. ja u vezi ovoga ne menjam misljenje.
Citat
5.Naravno da bi ubio nekog radi svog vecnog zivota, samo ljudi koji na svom putu mogu da gaze druge uspeju u zivotu
na drugoj temi si rekao da verujes u Boga. misliiim... sta reci.
tebe interesuje zemaljski zivot, a ne nebeski.

nesto mi pada na pamet. koliko bi bile bolne "opravke" ljudskog tela. zamisli imas 300 godina i ides na generalnu. a ako bi ti dali anesteziju bio bi uradjen narednih nekoliko godina.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

al sam COOL

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 872
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Mitsubishi 111
Citat
4.Pa procitaj ranije navedene tekstove i o onome decaku na 2. strani pa ces mozda promeniti misljnje.
ne znam koje veze ima sa temom taj decak  Smile
ja sam doziveo i video sta treba. ja u vezi ovoga ne menjam misljenje.
Citat
5.Naravno da bi ubio nekog radi svog vecnog zivota, samo ljudi koji na svom putu mogu da gaze druge uspeju u zivotu
na drugoj temi si rekao da verujes u Boga. misliiim... sta reci.
tebe interesuje zemaljski zivot, a ne nebeski.

nesto mi pada na pamet. koliko bi bile bolne "opravke" ljudskog tela. zamisli imas 300 godina i ides na generalnu. a ako bi ti dali anesteziju bio bi uradjen narednih nekoliko godina.
ovo na kraju sa anesteziom nisam skontao, a sto ne bi mogao da verujem i u boga i da koristim nauku u moje svrhe, a ostajem pri stavu da na putu ka uspehu moras da zgazis nekog drugog i taj decak se seca proslog zivota pa ima veze sa temom ali to nije reinkarnacija vec je DNK nekog drugog dospeo u njega, verovatno.
« Poslednja izmena: 23. Jan 2010, 17:30:38 od stojan111 »
IP sačuvana
social share
cappi de tutti cappi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Citat
ovo na kraju sa anesteziom nisam skontao,
znaci, sve ima svoj rok trajanja. ako bi menjao delove tela, organe, vene, zlezde... itd. pretpostavljam da bi mnogo bolelo kada bi se radilo bez anestezije. kada sam rekao "za generalnu opravku" mislio sam na to da se menja vise delova tela, te bi iz tog razloga morala da bude neka anestezija "za uspavljivanje konja". znaci ko zna posle kog vremena bi se probudio od anestezije. ko zna koliko bi vremena proslo dok ne prodje osamucenost posle budjenja. itd.
Citat
a sto ne bi mogao da verujem i u boga i da koristim nauku u moje svrhe, a ostajem pri stavu da na putu ka uspehu moras da zgazis nekog drugog
a u kog Boga verujes ? sta si po veroispovesti ?
Citat
i taj decak se seca proslog zivota pa ima veze sa temom ali to nije reinkarnacija
da, bas tako. to nije reinkarnacija.
Citat
vec je DNK nekog drugog dospeo u njega, verovatno.
naravno. i nema ni teoretske sanse da ti tvoj DNK ubacis u nekog drugog i da pri tome izbacis njegov DNK.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

al sam COOL

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 872
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Mitsubishi 111
Citat
ovo na kraju sa anesteziom nisam skontao,
znaci, sve ima svoj rok trajanja. ako bi menjao delove tela, organe, vene, zlezde... itd. pretpostavljam da bi mnogo bolelo kada bi se radilo bez anestezije. kada sam rekao "za generalnu opravku" mislio sam na to da se menja vise delova tela, te bi iz tog razloga morala da bude neka anestezija "za uspavljivanje konja". znaci ko zna posle kog vremena bi se probudio od anestezije. ko zna koliko bi vremena proslo dok ne prodje osamucenost posle budjenja. itd.
Citat
a sto ne bi mogao da verujem i u boga i da koristim nauku u moje svrhe, a ostajem pri stavu da na putu ka uspehu moras da zgazis nekog drugog
a u kog Boga verujes ? sta si po veroispovesti ?
Citat
i taj decak se seca proslog zivota pa ima veze sa temom ali to nije reinkarnacija
da, bas tako. to nije reinkarnacija.
Citat
vec je DNK nekog drugog dospeo u njega, verovatno.
naravno. i nema ni teoretske sanse da ti tvoj DNK ubacis u nekog drugog i da pri tome izbacis njegov DNK.

ja ne bi iso na menjanje organa po organ vec bi, ako bi to bilo moguce, svoj DNK sa svim imformacijama prebacio u drubo telo.
verujem u isusa hrista. Pravoslavni hriscanin.
Nije to za decaka reinkarnacija vec lici na nju.
a sto se tice ovog DNK-a jos nema, ali ce biti Smile
IP sačuvana
social share
cappi de tutti cappi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Citat
verujem u isusa hrista. Pravoslavni hriscanin.
pa kakav si ti to vernik kada hoces da se zakucas za zemlju ?
jel ti to ne verujes u carstvo nebesko ?
Citat
a sto se tice ovog DNK-a jos nema, ali ce biti  Smile
razmisli, da li stvarno ima sanse za tako nesto.
da zamenis celokupnu DNK. ajd kosu odseces, nokte pocupas... i kako posle? da ga menjas u svakoj celiji? mislim da je lakse umreti nego se smarati sa tolikom zamenom. ko zna koliko bi te to kostalo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Oprostite nisam bio u mogućnosti da pratim temu,pošto radim na svom blogu,ali kada sam pročitao da bi neko ubio nekog zbog večnog života,baš sam se zgrozio...strašno.
To je dokaza da kod ljudi vlada nagon a ne svest.
Da su ljudi na niskom stepenu svesti.
Samo podizanjem svesti i čišćenjem duše od greha se dobija večni život,Raj.
Zamena DNK ne postoji.
DNK se menja podizanjem svesti i sve je vezano za podizanje svesti i moralna dobra.
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Evo malo poučnih stvari o reinkarnaciji i o trojstvu:
http://slobadidi.blogspot.com/2010/01/piramide.html
IP sačuvana
social share
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
e ja mislim da je stojan111 jedini ovde realan a svi vi ste mediokriteti. bez uvrede samo misljenje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Mišljenje ti je glupo,bez uvrede Smile,jer ti i nije neko mišljenej,kao ni stojanovo.
Kada bih odmah rekao da je sve DNK i da je promena DNK,ali kroz kristalizaciju svesti i nikako drugačije.
Da ostaneš u istom telu nema šansi.
Promenom DNK se prelazi u šestu dimenziju,ali do promene vodi pokajanje i kristalizacija svesti.
Pročitali ste nešto o promeni DNK,što su neki kvazinaučnici lansirali i sada kao i oni zastupate kvazi mišljenje,kao što je i sve kvazi na ovoj planeti.
Ovo što pišem vodi ka razvijenijoj svesti ,ka kristalizaciji,ali treba da se shvate principi koji vode ka tome. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel One Touch
Mišljenje ti je glupo,bez uvrede Smile,jer ti i nije neko mišljenej,kao ni stojanovo.
Kada bih odmah rekao da je sve DNK i da je promena DNK,ali kroz kristalizaciju svesti i nikako drugačije.
Da ostaneš u istom telu nema šansi.
Promenom DNK se prelazi u šestu dimenziju,ali do promene vodi pokajanje i kristalizacija svesti.
Pročitali ste nešto o promeni DNK,što su neki kvazinaučnici lansirali i sada kao i oni zastupate kvazi mišljenje,kao što je i sve kvazi na ovoj planeti.
Ovo što pišem vodi ka razvijenijoj svesti ,ka kristalizaciji,ali treba da se shvate principi koji vode ka tome. Smile
  A u kojoj si ti dimenziji? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 03:02:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.126 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.