Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 16:22:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: da li verujete u reinkarnaciju
da
45.7%  (37)
ne
32.1%  (26)
ne znam
22.2%  (18)
Ukupno glasova: 81
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Reinkarnacija Inkarnacija  (Pročitano 105181 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Sony xperia
Masta pomesana sa necim sta se ne ume objasniti, moze nastati ovo.

Ne zaboravi da DNK sve pamti. I postoje mehanizmi da se to iscita. Ne poznajemo sve funkcije organizma. Kojim nacinom i kako, nama je nepoznato, bar jos. Iako ima indicija na koji nacin se to radi, a nekim eksperimentima su potvrdjene stvari od kojih moze glava boleti.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

al sam COOL

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 872
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Mitsubishi 111
pa dobro as ti meni reci ime teme u kojoj si pisao o secanjima ljudi posle transplantacije organa. Mada skoro si me ubedio ali ipak moj stav je ne, DNK tog pilota je mozda na neki nacin dospeo u tog decaka to ne znaci da se reinkarniro, ali...
IP sačuvana
social share
cappi de tutti cappi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Sony xperia
Citat
DNK tog pilota je mozda na neki nacin dospeo u tog decaka to ne znaci da se reinkarniro
Naravno da ne znaci. Lako moguce da je telo na neki nacin iscitalo postojeci DNK preuzet ko zna odakle, putem hrane npr. Kako, jos se definitivno ne zna. Ali da je reinkarnacija, naravno da ne znaci. Rekoh vec, dosta nepoznanica se kroz mastu sa necim identifikuje i tako predoci nekome. Pa se izrodi sve i svasta.

Na kojoj temi sam to postavlljao veruj mi ne secam se.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

al sam COOL

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 872
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Mitsubishi 111
ako je sve ovo sto smo sad smislili tacno i ako se to unapredi pa ljudi bi mogli imati vecni zivot!!! kad umru informacije im se prenesu u novorodjence i opet si beba a ipak iza sebe imas 80 godina WOW. Temu cu potraziti sam valjda cu naci
« Poslednja izmena: 22. Jan 2010, 23:44:10 od stojan111 »
IP sačuvana
social share
cappi de tutti cappi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
ako je sve ovo sto smo sad smislili tacno i ako se to unapredi pa ljudi bi mogli imati vecni zivot!!! kad umru informacije im se prenesu u novorodjence i opet si beba a ipak iza sebe imas 80 godina WOW. Temu cu potraziti sam valjda cu naci

a šta se dešava sa već postojećim zivotom novorodjenčeta? Duhovno ubijanje bebe da bi sebi stvorio mesto? WOW.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

al sam COOL

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 872
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Mitsubishi 111
cilj opravdava sredstvo a beba dok ne stekne svest o sebi, po meni, nije osoba. Nikakva steta Smile
IP sačuvana
social share
cappi de tutti cappi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
 Smile Ma kakvi da zivim vecno. Who wants to live forever  Smile
I to jos da bebi oduzmem zivot.  Smile Ni pod razno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
je to znaci da verujes i u ovo sto je meni 1. palo na pamet ako verujes u reinkarnaciju. U to verujes samo da bi ti bilo lakse priznaj.
kao prvo, nije prvo tebi palo na pamet. ta teorija je mnogo stara.
zivot nije cudo to je bioloska funkcija svakog zivog bica vrlo lako nastaje i vrlo lako nestaje. zivot nije nista drugo do bioloske funkcije ponavljam, a to sto nam mozak stvara glupe misli to je deo zivota, ali ne i stvarnosti.
ne. u danasnje vreme zivot ne nastaje lako.
da. samo bioloske funkcije za ljude na najnizim nivoima, kojima se zivot svosi na osnovne fizioloske funkcije.
da. mozak nekima stvarno stvara glupe misli.
Citat
ljudi bi mogli imati vecni zivot!!!
mozda teoretski. da menjas delove tela kao delove na automobilu.
Citat
kad umru informacije im se prenesu u novorodjence i opet si beba a ipak iza sebe imas 80 godina WOW.
nema apsolutno nikakve sanse. o tome cega ces da se secas odlucuje Svevisnji. i ako iza sebe imamo vise od 80 godina.
cilj opravdava sredstvo a beba dok ne stekne svest o sebi, po meni, nije osoba. Nikakva steta Smile
bebama za razliku od odraslih ljudi nisu "zarasli" telepatski kanali.
a da ubijes bebu da bi ti ziveo...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

al sam COOL

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 872
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Mitsubishi 111
je to znaci da verujes i u ovo sto je meni 1. palo na pamet ako verujes u reinkarnaciju. U to verujes samo da bi ti bilo lakse priznaj.
kao prvo, nije prvo tebi palo na pamet. ta teorija je mnogo stara.
zivot nije cudo to je bioloska funkcija svakog zivog bica vrlo lako nastaje i vrlo lako nestaje. zivot nije nista drugo do bioloske funkcije ponavljam, a to sto nam mozak stvara glupe misli to je deo zivota, ali ne i stvarnosti.
ne. u danasnje vreme zivot ne nastaje lako.
da. samo bioloske funkcije za ljude na najnizim nivoima, kojima se zivot svosi na osnovne fizioloske funkcije.
da. mozak nekima stvarno stvara glupe misli.
Citat
ljudi bi mogli imati vecni zivot!!!
mozda teoretski. da menjas delove tela kao delove na automobilu.
Citat
kad umru informacije im se prenesu u novorodjence i opet si beba a ipak iza sebe imas 80 godina WOW.
nema apsolutno nikakve sanse. o tome cega ces da se secas odlucuje Svevisnji. i ako iza sebe imamo vise od 80 godina.
bebama za razliku od odraslih ljudi nisu "zarasli" telepatski kanali.
a da ubijes bebu da bi ti ziveo...

1.ne mislim da je meni prvom na svetu to palo na pamet nego mi je prvo od glupih misli palo na pamet.
2.Zivot je kao nekad nastajao lakse nego danas. Malo sutra
3.ne da menjam delove tela vec da mojd DNK ubacujem u druga tela, a sve imformacije su u njemu. To naravno jos nije moguce, ali ako bude licno cu to uraditi nakon smrti. Sanjarenje ali buducnost donosi i vise od sna.
4.Pa procitaj ranije navedene tekstove i o onome decaku na 2. strani pa ces mozda promeniti misljnje.
5.Naravno da bi ubio nekog radi svog vecnog zivota, samo ljudi koji na svom putu mogu da gaze druge uspeju u zivotu
IP sačuvana
social share
cappi de tutti cappi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49641
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy S24

Siguran sam da bi vrlo brzo takvo nesto bilo "odozgo" zatvoreno. Onome ko daje zivot se tako nesto ne bi dopalo. 
« Poslednja izmena: 23. Jan 2010, 13:48:25 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 16:22:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.