Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 17:11:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Referendum u Crnoj Gori  (Pročitano 53604 puta)
Svakodnevni prolaznik

Jezik pregrizla kravo ofucana,olosu prefigana,;)

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 214
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5800
@Brbljivica
Ako ovdje nije bilo produktivnog dijaloga ne znam gdje je bilo, vrati se malo unazad ili eventualno svrati u Recycle pa citaj malo bljuvotine Cg-a. Nijedan mod. ili smod nije potezao za vecim merama osim brisanja uvredljivih poruka nevazno sa koje strane dolaze.
To sto se vi u svakoj prici nalazite uvredjeni starno ne kapiram. Sta vi hocete ja stvarno ne znam, trazili ste nezavisnost, dobili mislim da je sva prica po tom pitanju zavrsena. Ko je kako i sta glasao me ne zanima ali mrzim kad neko pateticno pokusava da kaze da je referendum prosao u fer atmosferi a nije. Ne zelim ni jedne ni druge da opravdavam jer me Cg ne interesuje vec duze vrijeme. Tako da svako svojim putem ili ajte prijatno....

jesi li ti crnogorac brate sudeci po tvom "nicku" rekao bih da jesi ali ok ovo ne bi trebale da budu riijeci jednog crnogorca naravno molim da se ne uvrijedis pozz
« Poslednja izmena: 26. Maj 2006, 13:29:29 od vlado-pg »
IP sačuvana
social share
The Books Of Knjige---Jezik pregrizla kravo ofucana,olosu prefigana,nuznice nesalomiva,bjezi da te ne gledam magarice gnjila, od od Mrs mrs ,,, mrs idi procisti se,procisti se malo oko kuce!!---The Books Of Knjige
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Pa s obzirom da Skocko debilni je kao neki vodja koji je pro DPS-ovac sve je moguce, samo ne zaboravite da na tkz. juznoj tribini dolaze 90% podgoricana 2,5% barana 2,5% Niksicana i 5% Beogradjana, tako da se u sustini svodi da cete se lemati medju sobom  Smile
Crnogorac i imam dobre razloge zasto sam Cg zaboravio  Smile
Inace mislim da ti je ovo 50 opomena da pocnes koristiti dugme izmeni.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
RRK RASPRAVLJA O PRIGOVORIMA NA TOK REFERENDUMSKOG PROCESA

Još se ne zna kada će biti saopšteni rezultati referenduma u Crnoj Gori. O 241-om prigovoru koje je podneo Blok za zajedničku državu opštinske komisije trebalo je da odluče do sinoć do 21 čas.

Prigovore koje nisu rešile opštinske komisije proslediće republičkoj referendumskoj komisiji koja na njih mora da odgovori u roku od 24 sata. RRK raspravlja o ranijim prigovorima na tok referendumskog procesa u Nikšiću, Plavu i Danilovgradu.

Lajčak: Neka referendumske komisije obave svoj posao

Predstavnik Evropske unije za crnogorski referendum Miroslav Lajčak odbio je da se izjasni o tvrdnjama da do isteka roka za predaju prigovora Bloku za zajednicu sa Srbijom nije omogućen uvid u biračke spiskove u Rožajama, Nikšiću, Budvi i Bijelom Polju.

'Ne bih to komentarisao, jer nisam u Podgorici, dobijam različite informacije i nisam u stanju da ih verifikujem. To i nije u mojoj nadležnosti već je deo zakonskog procesa i odgovorne su opštinske referendumske komisije i Republička komisija i neću da se mešam u njihov posao', rekao je Lajčak.

'Rekao sam da neki od lidera Bloka za zajednicu idu u sukob sa rezultatima referenduma, ali treba da su svesni da ovog puta to nije sukob sa vladom, već sa EU koja je deo procesa i koja je dala garancije', upozorio je Lajčak.

Institut 4S: Proceduru referenduma poštovati do kraja

Rezultat referenduma u Crnoj Gori ne može biti smatran legitimnim i konačnim sve dok ne bude otklonjena svaka, makar i najmanja sumnja u regularnost referendumskog procesa i samog glasanja, ocenio je danas briselski Institut 4S u saopštenju prosledjenom Tanjugu.

'Značaj istorijske odluke i minimalna razlika izmedju dva moguća ishoda referenduma iziskuju dodatan napor svih aktera - obeju strana, referendumske komisije i Evropske unije - kako na krajnji rezultat ne bi pala nikakva senka', ocenio je institut. Neophodno je stoga odustati od svakog vida pritiska na rad referendumske komisije, koja mora da ozbiljno ispita sve prigovore na proces, dodaje se u saopštenju. Kad sve sumnje budu otklonjene, obe strane treba da budu spremne da prihvate rezultat referendumske utakmice i da pokažu demokratsku zrelost, smatra briselski institut.

'Referendumski proces mora biti okončan bez mrlja i osećaja prevarenosti i ogorčenosti, jer jedino tako stabilnost u Crnoj Gori i proces evropskih integracija Srbije i Crne Gore neće biti ugroženi', zaključio je Institut 4S.

Izvor: Rts
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
@cg_ac
Gledao sam i ja tu emisiju. To pokazuje samo svih ovih godina kakav je bio lobi za otcepljenje. Cela emisija je bila tendenciozna, pocev od pocetka gde se kaze da je sve pocelo na evropesmi gde su pobedili no nejm a da su im srbi to ponistili (naravno ni pomena o glasanju crnogoraca, pa smo mi ispali divljaci) pa ostatak emisije koji je poznat kao propagiranje nezavisnosti . Inace, taj francuz je potomak kralja Nikole, cak mislim princ prestolonaslednik(potomak onog koji je izdao pa zbrisao)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@cg ac
Mislim da bi mnogo više poruka , po tom osnovu, trebale završiti u recycle...ali percepcija ti je malo zakazala. Ti bi makar trebao biti objektivan.By the way, "prošetaj", pa vidi kakve su izjave ostale aktivne.
Mislim da imam kredita da to kažem jer nikog nisam vrijeđala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
@Rasha_Zemuin

taj o kome govoris da je izdao i zbrisao je najvise pomogao Srbiji u 1 svjetskom ratu. Koliko je Crnogoraca poginulo na Mojkovcu zbog toga sto su cuvali odstupnicu sprskoj vojsci. Moj pradjed je poginuo tamo. Kralj Nikola je emigrirao iz sasvim drugih razloga (bio je primoran). Ne znam kako neki ljudi pricaju o stvarima koje ne znaju. Kod nas je svako strucnjak....
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Brbljivaca nemam ja nisam bio objektivan, nadji jednu moju poruku koja je uvredljiva i da prosetaj nazad slobodno i ako nadjes neku uvredu priznajem gresku. Ako se nalazite uvredjenim to sto neko da izjavu da vise ne zeli da bude sa vama jbg imate onda problem. Ja prvi ne zelim nikakav kontakt sa CG kazem javno i glasno ne zbog referenduma vec zato sto imam svojih osnova za to. Ovo mi je palo samo kao kec na desetku.
I da nemojte pocinjati istorijsku raspravu jer necu zaliti da ovo stavim pod lock.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Da ne odemo u off ali niste vi cuvali odstupnicu Srpskoj vojsci jer ste se brinuli za Srbe, nego da bi Srbi nastavili da ginu za vas, sto se nastavilo i sledecih 80 godina. Dok vam je bilo Srbije, nijedan rat vas nije posteno dotakao, jer smo vam mi cuvali dupe. Otud i onaj grafit od pre 7 godina kao rekapitulacija vaseg cinjenja: Gadjajte malo i nas, nijesmo picke!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Sad se stvarno glupiras! Pogledaj procentualno koliko je Crnogoraca poginulo u I i II svjetskom ratu u odnosu na broj stanovnika? Ako je ko ginuo u ratovima ginuli su crnogorci. Ovo jeste off topic ali kad neko namece teze kojima nije mjesto...
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
Сада и један и други раздвајате исту војску,исте битке,исте жртве...Зашто када нас ни непријатељ није разликовао...Мојковац,Брегалница,Куманово,Скадар,Гучево,Цер,Битољ...све је исто...Није добро гледати Мојковац као услугу и шта би било да није било српске војске касније...Једни су друге помагали кад су били у прилици и њихове кости су се измешале у заједничким рововима.Немојте их раздвајати јер бар оне сведоче о заједништву кад ми нећемо...
Опет сам у off-у,али имам потребу да кажем да се не сме одвајати Петар Бојовић од Митра Мартиновића,Живојин  Мишић од Јанка Вукотића...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 17:11:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.