Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Jan 2026, 03:31:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Referendum u Crnoj Gori  (Pročitano 59581 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 684
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Da,cekamo je 88 godina.Ali ovih 17 su bile tako nesnosne...ne znate vi kako je stajati u masi dok te policija bije a gomila razularenih cetnika gadje svim mogucim predmetima.Ne znate kako je to biti smatran ustasom,izdajnikom i sovinistom upravo zbog masinerije zla koju je Srbija pokrenula.Ne znate vi kako je tesko boriti se za slobodu.Naravno da ne znate,vi(ne narod,ne krivim narod,vec vasi zvanicnici i vojska) ste se trudili da oduzmete tu slobodu svakome u bivsoj nam velikoj drzavi!Vi ste oni koji su pricali Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica,dkljane treba cekicem zakucat za Vezirov most,i tako dalje.Vi ste oni koji ste proglasili cetnike borcima protiv fasizma!zato,prijatelji moji,razmslite sami o corbi koju ste samu sebi zakuvali.Ako sijes vjetar,poznjeces buru!
Smile Smile Smile Smile Smile

Mogu da razumem zasto se normalni Bosnjaci, Crnogorci, Hrvati itd pojavljuju na srpskom sajtu kakav je ovaj Burek forum i sto uzimaju ucesce u diskusijama iako se o mnogim pitanjima ne slazemo, ali mi zaista nikako nije jasno sta ovde trazi jedan totalno zatucani hardcore dukljanin kao ti koji pljuje po svemu sto je srpsko i jos pritom ocekuje da ga vecina ovde prihvati kao nekakvog normalnog sagovornika?

Znam da je vas dukljana relativno malo ali valjda imate neke svoje forume gde mozete od jutra to sutra da sa istomisljenicima pljujete po tim velesrbima, cetnicima, klerofasistima, SPC itd? Ako nista drugo, imas neke ekstremnije hrvatske forume gde bi se savrseno uklopio i po stavovima i po maniru, ali koji te djavo tera da se nameces bas na jednom srpskom sajtu sa takvim poganim recnikom? Ja da odem na neki vas dukljanski forum svaku bi rec dvaput merio pre nego sto bih je izgovorio, jer znam da bih u suprotnom zasluzeno popio ban, a ti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Aum Namah Shivaya

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 278
Zastava Nikšić
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Apple iPod Touch
Citat
provereno znamda su u Nikshicu za 20e uzimali lichnu kartu...
Ne mlati.. Ja ti provjereno kazem da je cijena licne karte bila 100e minimum Smile Smile A na dan referenduma 400, uvece do 1000. Ovo za Niksic govorim za ostale gradove ne znam Smiley

@Andrija66
Ti ako si istinski liberal, znaci Slavko Perovic a ne ova masoncina i izdajica Miko Zivkovic, ne trebas i ne smijes da imas nikakvu mrznju prema srbima. LSCG je prvi poceo da zagovara projekat nezavisnosti CG prije 17 godina, ali se uvijek zalagao za bratske odnose sa Srbijom. Ova sadasnja srbofobija je proizvod danasnje vlasti i debilnosti naroda koji ne umije da sabere 2 i 2. Hrvati mozda imaju nekih povoda da mrze srbe ali mi (Crnogorci) nemamo. Rekli ste da je iz srca Cetinja protekla ideja o nezavisnosti, a da nije nas problem sto su je manjine prihvatile... OK OK, iz srca Cetinja je ocuvana SPC. U srce Cetinja se nalazi ruka svetog Jovana Krstitelja (SPC). Tamo se nalazi dio Casnog Krsta (ako ga Vladar nije dao Malteskim Vitezovima ili Papi). Na Cetinje su zivjeli "veliki" Petrovici na koje se svi pozivaju, a koji su sami sebe smatrali srbima... Da ne nabrajam sad.. Pa sto se ne vratite tome?? Nijeste mi jasni.. Nasa zastava je grb porodice Petrovica. A ta porodica je sebe smatrala srbima. Tekst od Himne nam je napisao fasista i ustasa Sekula Drljevic.... Cemu sve to? Zasto bjezite od istine pobogu? Stvarno nikad necu razumjeti ovaj nas narod.. :|
Zivio Niksic i Slavko Perovic Smiley
IP sačuvana
social share
Peace, Love, Unity, Respect
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 54
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia 6120
Da,cekamo je 88 godina.Ali ovih 17 su bile tako nesnosne...ne znate vi kako je stajati u masi dok te policija bije a gomila razularenih cetnika gadje svim mogucim predmetima.Ne znate kako je to biti smatran ustasom,izdajnikom i sovinistom upravo zbog masinerije zla koju je Srbija pokrenula.Ne znate vi kako je tesko boriti se za slobodu.Naravno da ne znate,vi(ne narod,ne krivim narod,vec vasi zvanicnici i vojska) ste se trudili da oduzmete tu slobodu svakome u bivsoj nam velikoj drzavi!Vi ste oni koji su pricali Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica,dkljane treba cekicem zakucat za Vezirov most,i tako dalje.Vi ste oni koji ste proglasili cetnike borcima protiv fasizma!zato,prijatelji moji,razmslite sami o corbi koju ste samu sebi zakuvali.Ako sijes vjetar,poznjeces buru!
Smile Smile Smile Smile Smile

Mogu da razumem zasto se normalni Bosnjaci, Crnogorci, Hrvati itd pojavljuju na srpskom sajtu kakav je ovaj Burek forum i sto uzimaju ucesce u diskusijama iako se o mnogim pitanjima ne slazemo, ali mi zaista nikako nije jasno sta ovde trazi jedan totalno zatucani hardcore dukljanin kao ti koji pljuje po svemu sto je srpsko i jos pritom ocekuje da ga vecina ovde prihvati kao nekakvog normalnog sagovornika?

Znam da je vas dukljana relativno malo ali valjda imate neke svoje forume gde mozete od jutra to sutra da sa istomisljenicima pljujete po tim velesrbima, cetnicima, klerofasistima, SPC itd? Ako nista drugo, imas neke ekstremnije hrvatske forume gde bi se savrseno uklopio i po stavovima i po maniru, ali koji te djavo tera da se nameces bas na jednom srpskom sajtu sa takvim poganim recnikom? Ja da odem na neki vas dukljanski forum svaku bi rec dvaput merio pre nego sto bih je izgovorio, jer znam da bih u suprotnom zasluzeno popio ban, a ti...

U potpunosti se slazem.... Ali to je samo jos jedan dokaz da smo mi SRBI najtolerantniji. Moramo se zapitati da li takvi i treba da ostanemo kad vidimo sta nam ostali rade. Za crnogorce sam mislio da nece biti nikakvog njesra i da smo "braca" al kad sam video one slike i njihovu bracu, zgrozio sam se... Trazicete vi kad tad da vas branimo od onih s' kojima se danas grlite. No nadam se da cemo biti pametni, da vam ni mali prst ne pruzimo.
« Poslednja izmena: 25. Maj 2006, 03:23:30 od j0hny »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Не могу да верујем да су ови момци из Црне Горе толико задојени мржњом када је Србија у питању. Smile

Да ли стварно верују да су били зависни од Србије ? Smile

Да ли стварно верују да су независни од шиптара ? Smile

Тако је Србија веровала Слободану и где смо сада. Smile

Богу хвала, ми се решисмо Слободана, а Црна Гора......... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
@ Davidovac
mnogo su gledali TV i njihov dnevnik
jer su emisije i izveštaji bili da ti se zgadi sve što počinje na S.
a teško je razmišljati svojom glavom.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Gledajuci ovako rezultate, zar se ne namece pitanje: Da li ovaj referendum odrazava volju svih gradjana Crne Gore ili samo pojedinih regija? 

da, kad smo vec kod toga...

from my point of view,mnogo je važnije da su u izglasavanju nezavisnosti učestvovali i albanci i hrvati i muslimani i romi...nego da je struktura bila homogena.A to što neki jednostavno imaju problem sa ostatkom nesrpskog svijeta, nije tema za ovu diskusiju.By the way,donekle razumijem strah od albanaca, ali mislim da ne treba generalizovati stvari...oni su zadovolji svojim statusom, a da li će tako ostati- zavisi od nas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
Е видиш,ја мислим да уопште није битно што су у изгласавању независности учествовали и ови које си поменула.Од њих не можеш очекивати да буду привржени српству-да српству,јер је у томе ствар.Људи су и овде и у ЦГ разочарани и озлојеђени јер се осећају изданим од рођене браће.Да је овај разлаз искључиво економског карактера,можда и не би било толико потреса у душама оних које је ово, да кажем,откидање потресло...Али не,они су морали да промене и крв и веру да би променили државу.То је управо оно што је страшно и што ће историја памтити као један од најсрамнијих догађаја од издаје на Косову па до данас.Ово колективно расрбљивање једног дела нашег народа није забележено ни под османским јармом...
Али шта ћеш...изгледа да стварно опет"оџа риче на Цетиње..."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ovo je najbolji dogadjaj koji je mogao zadesiti i Srbiju i Crnu Goru.
Crna gora ce sada moci da se okrene pravim temama a Srbija ce moci da napusti sve bolesne projkekte ujedinjavanja "svih Srba".
Iz ovoga treba izvuci maksimum.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7

slike govore sve

Da te slike govore da je Crna Gora gradjanaks drzava.
Kamo srece da kod nas manjine nose i srpske zastave.
kako neko uopste moze u tome videti nesto lose.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Apple 15
@RufusBG

U toj gradjanskoj drzavi +30% gradjana ce ispastati zbog 4% gradjana...
S druge strane... u svakoj civilizovanoj drzavi javno isticanje ili unistavanje obelezaja druge drzave smatra se najvecom uvredom...

Posvetice se svojim temama... da...  ali bice kuku-lele kad isteknu mandati Milu i ostane bez imuniteta...

A.. da.. kako se nisam setila.. onda ce da postane:

a) diplomata
b) poslanik...

Smile

Elem.. sto se tebe licno tice: Ako si nesto zaboravio ili odgovaras na vise postova, koristi dugme Izmeni....
Verovali ili ne, ali ono ima veoma korisnu funkciju..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Jan 2026, 03:31:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.