Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Jan 2026, 21:57:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Referendum u Crnoj Gori  (Pročitano 59226 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 
Ne razumem zašto samo Srbi imaju pravo da vole svoj narod i državu, a svi ostali su odmah zločinci.

Kad se Srbi odreknu pretenzija na tuđe teritorije Balkan će da bude mirno i normalno mesto za život, a do tad će EU, USA i svi ostali oko Srbije u tome da im "pomažu". Smile

Aha
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Hocu zvaku necu kusur!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 371
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6630
provereno znamda su u Nikshicu za 20e uzimali lichnu kartu... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 569
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
prelistao sam samo zadnjih par strana vidim nema ovih slika....poslednji pozdrav crnogorskoj "braci" a poseban pozdrav Dijani iz Podgorice (Milograda) sto se dobro ljubi.
slike govore sve

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

siptari.jpg
(24.7 KB, 500x336)
ustase.jpg
(30.16 KB, 500x329)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
Da,cekamo je 88 godina.Ali ovih 17 su bile tako nesnosne...ne znate vi kako je stajati u masi dok te policija bije a gomila razularenih cetnika gadje svim mogucim predmetima.Ne znate kako je to biti smatran ustasom,izdajnikom i sovinistom upravo zbog masinerije zla koju je Srbija pokrenula.Ne znate vi kako je tesko boriti se za slobodu.Naravno da ne znate,vi(ne narod,ne krivim narod,vec vasi zvanicnici i vojska) ste se trudili da oduzmete tu slobodu svakome u bivsoj nam velikoj drzavi!Vi ste oni koji su pricali Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica,dkljane treba cekicem zakucat za Vezirov most,i tako dalje.Vi ste oni koji ste proglasili cetnike borcima protiv fasizma!zato,prijatelji moji,razmslite sami o corbi koju ste samu sebi zakuvali.Ako sijes vjetar,poznjeces buru!
а ти не знаш вероватно како је то када доживиш да чујеш"говно србијанско"што сам ја чуо у војсци.Није било намењено мени већ мом другу,али ме је погодило свеједно...Војску сам служио у Црној Гори,али ми ни на крај памети било да ћу чути ишта слично,ал' ето...(било је и добрих људи тамо,али је ово оставило горак укус који још осећам)
Немој молим те да ми причаш ко је закувао чорбу и ко је сејао ветар,то су празне приче.Одродили сте се од нас и одвојили по сопственој вољи и сада је то готова прича,али немој да нас тераш да се осећамо кривим због тога или да се слажемо са том одлуком-можемо је прихватити по закону али не и по срцу...
Сви би ви сада да се ми радујемо зато што сте смислили нови језик,нову историју,нову цркву и шта све не...
Опет кажем,што је по закону-по закону,али не очекујте да вас још и тапшемо по рамену...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 118
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N96
i prije svega nama predsjednik nije mafijas, nego premijer :p(to govorim jos dok su svi bili zajedno sa srpskim politicarima)
@Zvonko  ta ideja je potekla iz srca crne gore gdje je 90% crnogoraca a to sto su tu ideju prihvatili bolje muslimani i katolici nego ostali pravoslavci meni puca ...... za to. Za mene su svi isto. Gradjani drzave u kojoj svi imaju ista prava i obaveze. Upravo je to prednost kod nas sto se dijelimo na ljude i na pogani Smiley
Ranije je crna gora primila izbjeglice iz svih krajeva ex yu, 1999 svaki treci stanovnik cg je bio izbjeglica, neki sto su ranije pobjegli i dobili cg drzavljanstvo i glasali su protiv nje na referendumu vjerovatno se lose osjecaju Smile ali shvatice i oni jednog dana da su pogrijesili...
i sto se tice siptara i ostalih gluposti zvezdas pogledaj prvo svoje dvoriste i sto si izgubio, i samo ne daj boze da me takvi moraju braniti jer bi na kraju i ja bio izbjeglica po nekom kampu i na kraju opet placao fax kao stranac sa puno ponosa.
Sta sam izgubio....pa mnogo toga ali mi je najvise zao sto sam izgubio siptare i crnu goru :mrgreen:hehehe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 54
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia 6120
.... Pi*ke .... Neka ih sa bracom siptarima i ustasama, daleko im lepa kuca..... ZIVELA SRBIJA !!!!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

crnagora.jpg
(80.67 KB, 600x800)
« Poslednja izmena: 24. Maj 2006, 23:22:17 od j0hny »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Apple 15
Koliko puta moram da ponovim...

Bez vredjanja drugih clanova!
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Johny jesi legenda , jel ti ovo iz neke privatne arhive
« Poslednja izmena: 25. Maj 2006, 00:13:44 od miksad »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Нека Лајчак не тражи да одустанем од примедби

Унионисти оспоравају „резултат” у Рожајама, Улцињу, Плаву, Тузима, Бару и Подгорици

ПОДГОРИЦА – Лидер блока за заједничку државу Предраг Булатовић изјавио је јуче на конференцији за новинаре да ће тај блок тражити „поништење гласања на више бирачких места на црногорском референдуму. Реч је о неколико десетина хиљада бирача у Рожајама, Улцињу, Плаву, Тузима, Бару и Подгорици, на којима је блок за независну Црну Гору, наводно, остварио значајну предност”.

Булатовић је појаснио да се примедбе односе на „неосновани упис бирача и бирачки списак, на то што су поједини бирачи гласали два пута на различитим бирачким местима, као и да одређен број бирача који је гласао на референдуму има бирачко право и у Србији и у Босни и Херцеговини.

Новинарима је лидер Социјалистичке народне партије казао да се нада да ће Европска унија усвојити приговоре униониста „који говоре о повреди Закона о референдуму, јер ЕУ има глас који одлучује у Републичкој референдумској комисији. Странке које се залажу за заједничку државу са Србијом исцрпеће сву законом предвиђену процедуру за приговор”.

„Није добро да Лајчак сада тражи од мене, као лидера блока за заједничку државу, да одустанем од инсистирања на законским правима и оспоравању резултата, ако сматрамо да они нису валидни”, оценио је Булатовић.

Упитан да ли ће, уколико се потврди да је његов блок изгубио на референдуму, честитати победнику и поднети оставку, као што је раније најављивао, Булатовић је рекао да не жели ништа да прејудицира и да ће те одлуке донети пошто се заврши жалбени процес.

Булатовић је захвалио присталицама на стрпљењу, оценивши да је опозиција на референдуму „остварила изузетан резултат” и позвао следбенике да очувају хомогенизацију и не дозволе распад блока. Такође је изразио уверење да европски представници – Лајчак и председник Републичке референдумске комисије Франтишек Липка – свој „ златни глас” неће употребити на штету блока за заједничку државу и регуларности референдумског резултата.

Иначе, рок за подношење жалби и примедби на неправилности током референдума истекао је синоћ у 21 сат.

Н. Ђурић

-----------------------------------------------------------

У бирачки списак уписана и 2.671 особа из Србије

ПОДГОРИЦА – Лидер Блока за заједничку државу Предраг Булатовић изјавио је јуче да је у бирачки списак Црне Горе у последња два месеца уписана 2. 671 особа, која има активно пребивалиште у Србији.

Он је на ванредној конференцији за новинаре рекао да је Блок за СЦГ доставио Влади Србије дискету с подацима о 22.000 бирача уписаних од расписивања до одржавања референдума и да је добијен одговор да 2.671 лице са тог списка има активно бирачко право и у Србији. Булатовић је казао да је накнадним проверама утврђено да је у бирачки списак Црне Горе са Косова и Метохије уписано 800 лица, а из Босне и Херцеговине 1.600.

„Обратићемо се Европској унији и њеном изасланику за црногорски референдум Мирославу Лајчаку како би се и ови подаци учинили неспорним, јер се ради о више од 5.000 лица на 22.000 уписаних бирача”, навео је лидер Блока за СЦГ.

Булатовић је рекао да ће тај блок уложити жалбе на најмање 100 бирачких места, на којима има око 100.000 бирача.

Он је оптужио црногорску власт за опструкцију провере бирачких спискова, како Блок за СЦГ не би могао да утврди неправилности , а као општине у којима је онемогућен увид у изборни материјал издвојио је Никшић, Будву, Рожаје и Бијело Поље. „Председник Општинске референдумске комисије у Рожајама је, према нашим информацијама, чак у иностранству, па смо приморани да на улици предамо жалбу секретару тог тела”, навео је Булатовић.

„О свему овоме свој став треба да да и ЕУ, иако је на делу очигледна опструкција црногорске власти”, казао је Булатовић. (Танјуг)

ЛАЈЧАК КРИТИКУЈЕ ЦРНОГОРСКУ ОПОЗИЦИЈУ

Неозбиљне приче о крађи на гласању

ПОДГОРИЦА – Специјални изасланик високог европског представника за црногорски референдум Мирослав Лајчак критиковао је јуче поједине представнике блока за заједничку државу због понашања након референдума. „Веома су неозбиљне приче о покраденим изборима и атмосфери линча. Они имају право да се жале, али не и да пресуђују, јер то ради Републичка референдумска комисија и Уставни суд”, рекао је Лајчак, а преносе подгорички медији.

Изасланик ЕУ је оценио да је такво понашање више политикантство, него „озбиљан процес” и рекао да му није јасно „зашто су тражили од ЕУ да посредује, ако од почетка нису били спремни да поштују правила”. „Зато бих желео да сви користе своја законска права, али да се уздрже од неозбиљних политичких изјава. То што сам тражио од почетка достојно ћу тражити до краја процеса”, рекао је Лајчак.

Поновио је да сваки учесник референдумског процеса има право да се жали на законски одређени начин и у законском року и навео да ће све жалбе бити размотрене на законом предвиђен начин, али не као што раде поједини представници блока за заједничку државу. (Бета)

ДПС: Опозиција тражи алиби за пораз

ПОДГОРИЦА – Црногорска владајућа Демократска партија социјалиста оценила је јуче да су наводи опозиције о неправилностима у референдумском процесу „покушај стварања алибија за још један пораз”.

У саопштењу ДПС-а се наводи да је „очито да је председнику Социјалистичке народне партије Предрагу Булатовићу много важније да сачува фотељу и позицију партијског лидера, него да коректно поднесе политички пораз, честита победницима и сачува политички образ своје партије”. Та странке ја навела да „неће подсећати” Булатовића на његово обећање да ће у случају црногорске независности отићи у политичку пензију, јер је постао заштитни знак свих изборних победа ДПС-а. „Увек када нам је био политички противник, ми смо славили”, навео је ДПС. (Бета)

Izvor: Politika
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Jezik pregrizla kravo ofucana,olosu prefigana,;)

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 214
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5800
nemam rijeci za ova vrijedjanja ali ok necu nikom da se zamjeram ovdje ali dajte misljenja i odgovore na temu ne vrijedjajte

odaljili smo se od teme
« Poslednja izmena: 25. Maj 2006, 01:10:06 od vlado-pg »
IP sačuvana
social share
The Books Of Knjige---Jezik pregrizla kravo ofucana,olosu prefigana,nuznice nesalomiva,bjezi da te ne gledam magarice gnjila, od od Mrs mrs ,,, mrs idi procisti se,procisti se malo oko kuce!!---The Books Of Knjige
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Jan 2026, 21:57:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.163 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.