Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 19:39:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 181 182 184 185 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Re: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 57931 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 4
Tadic je bas lepo namestio datum izbora.

Kad se ono pada drugi krug glasanja ? ...za kad su najavili jednostrano proglasenja nezavisnosti Kosova i Metohije ?  Smile
Pa da, desice se nesto neocekivano i svi ce da se iznenade pa ce da promene misljenje....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
A da se malo barem uoci praznika prestanemo da vredjamo ?
То би било лепо, али је немогуће.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja se trudim , dajte i vi ostali !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Znamo svi veoma dobro uspeh politike radikala i socijalista i 100% imate neki interes od te politike (clanovi ste njihovih partija), jer niko normalan ne moze da podrzi tako nesto.

A ko normalan moze da podrzi politiku onih zemalja koje su nas bombardovale, zavodile sankcije, pomagale redom siptarima, hrvatima, muslimanima...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Auu ljudi jedni druge castimo izrazima "ko normalan " i slicno , nemamo mi bez veze ona 4 S!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Citat
Ja ću da glasam za bilo koga čija je opcija suprotna od radikalske. Na ovim izborima glasam protiv Tome, a ne za nekog kandidata.

Нажалост тако размишља већина гласача, нећу да гласам ЗА некога него ћу да гласам ПРОТИВ некога. Тако смо 2000. гласали против Милошевића па нас ево већ 7 година јебу, прво 17 Милошевића, а касније нешто мање истих Милошевића. (ако не и горих)  Smile

Nažalost, u Srbiji su svaki izbori "prekretnica", pa se dižu tenzije, što se vidi iz ove rasprave na forumu. Realno, funkcija predsednika Srbije je beznačajna u smislu ustavnih nadležnosti i političke moći. Istinska vlast i moć nije na Andrićevom vencu, već u Nemanjinoj ulici.

Da bi glasao ZA nekog kandidata, taj neko treba da ima konkretan program, sa tačno utvrđenim ciljevima i rokovima. Realno, od ovih kandidata niko nema jasno uobličen program, sve su to prazne priče i olako izrečena obećanja.

Meni ne znači ništa da mi neko obeća "naš cilj je članstvo u EU", a da pritom ne kaže kada očekuje da se taj cilj ispuni, 2012. ili 2076 godine. Još manje mi znače fantomske ruske baze i gubernije.

U takvoj situaciji, glasam za metiljavog Tadića, ne zato što je njegov program sjajan, već zato što je najmanje demagoški, od svih ponuđenih. A, i predsednik je moje stranke, pa imam osećaj lojalnosti stranci, mada nisam član Tadićevog "fan club"-a, u okviru DS.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1824
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
Auu ljudi jedni druge castimo izrazima "ko normalan " i slicno , nemamo mi bez veze ona 4 S!  Smile
Zato nam i nema spasa.  Smile
Lazar VS Brankovic, Karadjordjevic VS Obilic, Tita VS Draza, Slobodan VS Draskovic, Djindjic VS Kostunica, Nikolic VS Tadic,Ceda VS Zdrav razum,
...i sve tako u krug od pamtiveka pa do danas i verovatno ubuduce....
Sami smo sebi najveci neprijatelji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
U takvoj situaciji, glasam za metiljavog Tadića, ne zato što je njegov program sjajan, već zato što je najmanje demagoški, od svih ponuđenih. A, i predsednik je moje stranke, pa imam osećaj lojalnosti stranci, mada nisam član Tadićevog "fan club"-a, u okviru DS. 

Tipicno za one koji nisu dosledni i neznaju šta hoce !
Taj isti Tadic se rukuje i grli  sa onim iz tvog potpisa cija je Iq po tebi nula , taj isti je zbacio Slobu i od tog istog zavisi dali ce Tadic biti ponovo predsednik  ! Da ne lažem možda ili ovo sve nije tacno ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Ево мало подсећања за оне који брзо заборављају, ако се не варам овај чика десно је неша чварак, један од оних чији је кандидат за председника чеда шмрка.  Smile

Могао си поред додати: "Злочинци, лопови и сарадници мафије". Smile Smile
« Poslednja izmena: 28. Dec 2007, 17:07:35 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 181 182 184 185 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 19:39:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.