Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 01:26:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 160 161 163 164 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Re: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 59369 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia ispo iz modu
idi u policiju raspitaj se kako se završila ta istraga i do kakvih su zaključaka došli...

Одма би ме ухапсили јер навијам за Звезду.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson K510i
Meni je totalno retardirano što se Nikolić kandiduje na izborima. Izgubio je prošle izbore u drugom krugu i trebalo bi da ga je sramota da se opet kandiduje. Ajde da je izgubio u prvom, pa da se onda stranka nešto promenila ili da je došla na vlast u međuvremenu... Ne, ista meta, isto odstojanje i isti kandidat. To je suludo.
Kakve to veze ima. U Francuskoj se neka ultra leva gospodja i ultra desni Le Pen kandiduju od 70' i neke godine redovno na predsednickim izborima. I normalno uvek gube.
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Pa dobro, oni nikad ne uđu ni u drugi krug i od njih se nekako očekuju da ne pobede, već da promovišu svoju politiku. Pričam o ovima koji imaju šansu za pobedom, oni bi morali da promene svog gubitničkog kandidata.

Meni je lično super što su automatski kandidovali gubitnika i što Toma nema šanse.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia ispo iz modu
Meni je totalno retardirano što se Nikolić kandiduje na izborima. Izgubio je prošle izbore u drugom krugu i trebalo bi da ga je sramota da se opet kandiduje. Ajde da je izgubio u prvom, pa da se onda stranka nešto promenila ili da je došla na vlast u međuvremenu... Ne, ista meta, isto odstojanje i isti kandidat. To je suludo.
Kakve to veze ima. U Francuskoj se neka ultra leva gospodja i ultra desni Le Pen kandiduju od 70' i neke godine redovno na predsednickim izborima. I normalno uvek gube.

Можда губе на изборима али у суштини не губе ништа, и даље живе одлично, а не раде ништа.

Pa dobro, oni nikad ne uđu ni u drugi krug i od njih se nekako očekuju da ne pobede, već da promovišu svoju politiku. Pričam o ovima koji imaju šansu za pobedom, oni bi morali da promene svog gubitničkog kandidata.

Meni je lično super što su automatski kandidovali gubitnika i što Toma nema šanse.

Чеда и Дачић су далеко сигурнији губитници, само ће нам отети по пар милиона које ће им држава дати за кампању.
« Poslednja izmena: 27. Dec 2007, 02:19:13 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Ne znam twice gde si ti bio, ali Dačić nije kandidat na izborima već Mrkonjić.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia ispo iz modu

Моја грешка, свеједно, кандидат спс-а ко год био.

П.С.И чеда и мркоњић само ће да наштете грађанима Србије и да их коштају још више, једноставно ни један ни други немају апсолутно никакве шансе да победе, а јасно је да ће у другом кругу један подржати тадића други николића (можда не они званично али њихови гласачи сигурно). Дакле бесмислено свирање курцу и трошење пара грађана Србије.
« Poslednja izmena: 27. Dec 2007, 02:28:24 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
LG Nexus 5
Treba nešto znati u životu, a ne razbacivati se demagoškim frazama tipa "šta znači Metohija". Ako već hoćeš da diskutuješ sa obrazovanim ljudima, onda bar se potrudi da pročitaš udžbenik iz istorije za 5 razred osnovne škole.

PS. metoh kod nas znači slično kao vakuf kod vas u Bosni
Smile

Mozda si kao gradjevinar profesionalac u svom poslu ali ti istorija nije jaca strana. Pogotovo nasa istorija.
Za one koji ne znaju ili su mozda zaboravili, Metohija je zemlja u posedu i upravljanju manastira koji se tu nalaze. Laicki je to "manastirska" zemlja. Dakle, onaj koji kaze da je metohija isto sto i vakuf, ocigledno nije citao udzbenik iz istorije u osnovnoj skoli uopste.

Sta mislite, zasto siptari teritoriju Kosova i Metohije zovu "Kosova" ? Gde nestade ono "Metohija"? Ili bar "Vakuf" kako nas zemunac2 tvrdi?

Sinak, hajde da se ti i ja nađemo negde, recimo u Korčaginu, da napravimo malo takmičenje iz istorije. Daću ti 50 bodova fore, a igramo do 100. Ti biraj teme, a možeš da povedeš  stamija i rinaku da ti pomažu.  Smile Pobednik nosi 100€.

Ja sam spreman da stanem iza svojih reči, da li si ti?

Ajde pokusaj da sredis svoje misli sa recima. Procitaj boldovane citate. Izuzetno je neukusno pozivati na dvoboje tipa: "Da vidimo ciji je veci". Ako stojis iza svojih reci, to znaci da ne razlikujes metohiju od vakufa, a ako ne mogu da ti docaram da su to dve razlicite stvari, o kakvom takmicenju mi uopste pricamo? Mada mi se svidja ideja. Recimo oblast oslobodilackih ratova 1875-1878. Dovoljna je samo ta oblast, nista drugo ne moras da spremas. (koja najava...) U ostalom, prati malo teme, bice okupljanje, dodji lepo da me ponizis pred masom ljudi, zar to nije veci gust?

Sto se tice teme, niko da odgovori zasto stranke u Srbiji ne daju u informacije o tome ko su glavni sponzori same stranke. Ajde lepo sve pristalice i simpatizeri stranaka/partija u Srbiji neka pitaju na nekoj sednici, skupu, hepeningu, itd. svoje glavesine zasto ne objave sponzore. Zar to ne bi bio lep gest? Samo imena i prezimena i koliko je ko dao para. Takodje treba objaviti i koliko kostaju skupe predizborne kampanje. Izlizana je fora prodavati pricu da se novac skupi od clanarine pristalica. (svojevremeno rekao Nikolic) Malo od clanarine, malo od drzave i extra kampanja. Da mi je znati koliko "hiljada evra" je godisnja/mesecna clanarina kada se besomucno vrte reklame, lepe bilbordi itd.

Burek ima dosta clanova. Potrebno je da skupimo 10 000 potpisa za bilo koga ovde. Kad zabode pare od drzave, lepo da nas vodi svuda po Srbiji da pijemo i jedemo za dz. Nikakvu korist necemo doneti Srbiji ali joj sigurno necemo napraviti stetu, a lepo cemo se provesti, obicicemo celu Srbiju, ako nista, bar cinimo plemenitu stvar, upoznajemo svoju zemlju, kud ces veci patriotizam... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 

Моја грешка, свеједно, кандидат спс-а ко год био.

П.С.И чеда и мркоњић само ће да наштете грађанима Србије и да их коштају још више, једноставно ни један ни други немају апсолутно никакве шансе да победе, а јасно је да ће у другом кругу један подржати тадића други николића (можда не они званично али њихови гласачи сигурно). Дакле бесмислено свирање курцу и трошење пара грађана Србије.

Ma po tebi niko nema šanse da obedi. Širiš tu nekakav defetizam, umesto da glasaš.
Kao nema za koga. Takvi su nam i doveli Slobu na vlast, jer su poštal penzoše
da izguraju "njihovoga" Slobu, a sada ćete pustiti nacoše da izguraju Tomu
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Станко, а шта каже твој врхунски аналитички ум? Да ће Чеда и Мркоњић да воде неизвесну борбу у другом кругу? Јасно је као дан да у првом кругу добија Николић, а у другом Тадић.

А факат нема за кога да се гласа. Али треба одабрати мање зло, па ипак изаћи на изборе. До када траје пријављивање кандидата?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 228
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Pobedice Boris Tadic, a onda ce kostunica razvaliti vladu, jer mu ne odgovara nikako Tadic sa novim , osvezenim mandatom.

Oforimice se nova vlada, od gubitnika kostunice, koji ima jedva 10% podrske u srbiji, i vecitog gubitnika Tome , koji ce ulaskom u novu vladu, anulirati jos jedan poraz, i prikazati ga kao pobedu......naravno tu je i podrska Velje i Palme, kao i SPSa.........

DS ce, imati predsednika, ali ce biti izvan vlade, dok ce kostunica ispasti opet nevidjen sibicar, majstor dvorskih spletki, makijaveli na balkanski nacin.......sa kombi partijom, bice opet premijer . Toma ce biti prezadovoljan da uvali svoje ljude u vladu, upravo u momentu kada se privatizuju najvece drzavne firme......a bolji tajming nije mogao da izabere......

Predvidjam izuzetno tesku sledecu godinu, i jos mnogo posle njih.......kada radikali, kostunica velja i palma zajasu srbiju, to ce biti njen definitivan kraj.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 160 161 163 164 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 01:26:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.341 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.