Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 14:42:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 158 159 161 162 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Re: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 59413 puta)
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Marketinški stručnjaci o kampanji za predsedničke izbore 20. januara

Dovoljno vremena za one koji znaju šta hoće

Beograd - U odnosu na parlamentarne izbore januara prošle godine, kada su u ovo vreme kampanje političkih stranaka bile u najvećem jeku, trenutno su, osim nekoliko predstavljanja predsedničkih kandidata na nacionalnim televizijama, kampanje "na leru", iako će trajati samo mesec dana.

Milan D. Stevanović Pixel, stručnjak za kampanje, ističe za Danas da će predsednička kampanja biti "kratka i dosadna", ali da može imati značajne posledice po Borisa Tadića i Tomislava Nikolića, jer onaj koji od njih dvojice ne pobedi može imati velike probleme u svojoj partiji.

- Kampanja je zakazana bez velike analize, jer Demokratska stranka misli da će pobediti po inerciji. Smatram da će ova kampanja biti jedna od najbezličnijih, ako imamo u vidu kako je bilo prošle godine u ovo vreme, kada je tekla kampanja za parlamentarne izbore - objašnjava Stevanović. Prema njegovim rečima, bez obzira na to što građane Srbije očekuju Novogodišnji i Božićni praznici, ako političke partije odluče da efektivno rade iskoristiće i praznike. On zaključuje da predsednička kampanja može imati velike posledice i po predsednika Liberalno-demokratske partije Čedomira Jovanovića, "jer ako on dobije više glasova nego na parlamentarnim izborima, moguće je da će biti sledeći predsednik".

Direktor MEKKEN Erikson PR Borislav Miljanović objašnjava za Danas da, s obzirom na kratak vremenski period trajanja kampanje, ono što je do sada urađeno imaće "mnogo veći značaj" nego ranije.

- Upravo zbog kratke kampanje, nema mnogo vremena za političke stranke da menjaju stavove, pre svega onih neodlučnih građana, i zato će to što su do sada rekli, uradili i kakav su imidž kandidati formirali biti vrlo bitno po njih, jer ova kampanja ne može da utiče na već izgrađene stavove glasača - navodi Miljanović. Kako objašnjava, svaki kandidat će koristiti svoje metode i najjače adute za pridobijanje mišljenja glasača.

- Ključna tema će biti Evropska unija i svako od njih će koristiti glavni arsenal za EU, ili protiv nje - zaključuje direktor agencije MEKKEN Erikson.

Glavni i odgovorni urednik časopisa "Tabu" Žozef Lončar ističe da, bez obzira na to koliko će kampanja trajati, ona može da utiče na glasače "ukoliko se napravi komunikacioni most s ciljnom grupom, odnosno ako ciljna grupa identifikuje poruku koja joj se šalje".

- Ako se ciljna grupa ne prepozna u vašoj poruci onda niste dešifrovali koja vam je ciljna grupa i kako treba s njom komunicirati. Bez obzira na period određen za predizbornu kampanju, moguće je da predsednički kandidati iz prve pogode poruku u koju će poverovati njihova ciljna grupa - objašnjava Lončar za Danas. On misli da sve stranke imaju strategiju kako će razvijati kampanju i ističe da još mogu da se organizuju veoma dobre predizborne kampanje.

Izvor: Danas
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 3Gs
Радикали су погрешили када нису предложили  Мају Гојковић. Било би неизвесно.

Moram da se slozim sa ovim.. Mislim da bi mnogo vece sanse imali da su kandidovali Maju koja je verovatno jedina osoba iz te stranke koja se ponasa i deluje normalno. Srecom, kandidovali su cika Tomu..
Neverovatna glupost. Po čemu zaključuješ da je Maja normalna i da se ponaša normalno?
Istina jeste da je normalnija od lopova i kriminalaca poput Milorada Buhe i njemu sličnih ( da ne nabrajam koliko ih ima po Novom Sadu), ali da je čitava to već nije istina.
Odakle joj pravo da troši silne milione građana Novog Sada samo da bi ona i ove godine mogla da pleše kaošto je sa retardiranim Joksimovićem i kompanijom. Mada ja ne krivim ni Zdravka Čolića ni ovog ni onog, već samo nju.
Pa nju da su kandidvali radikali izgubili bi u startu 30% glasova...

Dakle, čista glupost...

Izgubili 30%??? Sta, samo 10-15% bi im ostalo?... Ne kazem ja da je ona nesto posebno dobra.. Pare za ZC.. so what? U svakom vecem gradu u Srbiji se organizuje proslava NG sa nekom "estradnom zvezdicom".. To ljudi vole, sta ces.. Dalje, ljudi vole da na visokim drzavnim funkcijama imaju ljude iz svog grada.. Time bi prikupila jos malo glasova Novosadjana.. Dalje, zenka je.. Sto bi prikupilo jos malo glasova zenske populacije (one koje nisu preterano upucene u politiku bi verovatno kapirale kako bi "cool" bilo imati zenku za predsednicu, kako bi ona vise paznje obratila na socijalnu politiku, etc..).. I trece, Maju Gojkovic ne vole samo radikali. Gotive je i mnogii drugi koji nisu previse politicki opredeljeni i koji glasaju za licnosti, a ne za stranke.. Sa druge strane, Toma Grobar se smucio verovatno i pojedinim radikalima, o drugom normalnom zivlju da ne pricam.
« Poslednja izmena: 27. Dec 2007, 01:04:03 od kokota »
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 280
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung d600
Citat
On zaključuje da predsednička kampanja može imati velike posledice i po predsednika Liberalno-demokratske partije Čedomira Jovanovića, "jer ako on dobije više glasova nego na parlamentarnim izborima, moguće je da će biti sledeći predsednik
Čega predsednik  Smile
IP sačuvana
social share
Vodi me majka u cirkus Kolorado...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Baš mi je čudno kako nema nekih istraživanja? Zanimaju me procene.
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Neverovatna glupost. Po čemu zaključuješ da je Maja normalna i da se ponaša normalno?
Istina jeste da je normalnija od lopova i kriminalaca poput Milorada Buhe i njemu sličnih ( da ne nabrajam koliko ih ima po Novom Sadu), ali da je čitava to već nije istina.
Odakle joj pravo da troši silne milione građana Novog Sada samo da bi ona i ove godine mogla da pleše kaošto je sa retardiranim Joksimovićem i kompanijom. Mada ja ne krivim ni Zdravka Čolića ni ovog ni onog, već samo nju.
Pa nju da su kandidvali radikali izgubili bi u startu 30% glasova...

Dakle, čista glupost...

Сваке године свака градска власт у том истом Новом Саду спичка паре грађана на дочек и не видим у чему је разлика кад то уради спс, спо, дс или срс? Једина је разлика што ти можда не волиш радикале па ти њихово трошење пара смета, ја рецимо нисам присталица ниједне партије и апсолутно ми је свеједно ко ће за дочек да спичка наше паре да би платио чолу, жељка, апсолутно романтично, трубаче, балашевића, цецу или кога год.

Шта има да се процењује кад су све анкете наручене и намонтиране. Реално мислим да ће тадић и тома имати највише гласова и да је други круг неизбежан.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Citat
Шта има да се процењује кад су све анкете наручене и намонтиране. Реално мислим да ће тадић и тома имати највише гласова и да је други круг неизбежан.

ne smeju baš previše da lažu, ali jesu namontirane. istina je uvek blizu kada uporediš dve tri.

meni je jedino čudno što toliko dugo nema procena, a izbori su blizu. realno još se ne zna ni ko su kandidati, ali bilo bi lepo imati nekakav podatak.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 3Gs

Ja cekam kvote na kladionici da izadju.. Smile ..Mislim da ce zanimljive opklade biti duel Kostunica - Ceda (2) i Toma - Tadic (1 prvi krug, dvojka drugi..) ... Takodje Veljakse manje od 5%..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia ispo iz modu
Citat

ne smeju baš previše da lažu, ali jesu namontirane. istina je uvek blizu kada uporediš dve tri.

meni je jedino čudno što toliko dugo nema procena, a izbori su blizu. realno još se ne zna ni ko su kandidati, ali bilo bi lepo imati nekakav podatak.

Па кампања је почела тек пре пар дана, полако сигурно ће бити неких процена мада је готово 100% сигурно да ће ова двојица имати највише гласова.

Ja cekam kvote na kladionici da izadju.. Smile ..Mislim da ce zanimljive opklade biti duel Kostunica - Ceda (2) i Toma - Tadic (1 prvi krug, dvojka drugi..) ... Takodje Veljakse manje od 5%..

Не знам да ли се Вук кандидовао али ако јесте онда је сигуран фикс да ће узети мање од 5%, нешто типа поклон тип.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung D900
@twice ja sam već rekao da sam politički neopredeljen jer smatram da su svi političari lopurde teške. Meni je sve to isto radikali, dss, ds, sps, nema razlike, drugi naziv ista govna - lopovska...

A inače 4 godine unazad te pare za doček je spičkala ista osoba. MG
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
rekoše iz SPO pre neki dan da neće imati kandidata na izborima  Smile

mislim da je malo glupo pričati u % dok se ne saznaju svi kandidati. za sada ih je samo 4 predalo kandidaturu, a hoće i mađar Pastor (ako skupi 10000 potpisa). ostali nisu baš sigurni.

meni je mnogo bitnije kolika je procenjena izlaznost i koliko ljudi će glasati za kandidate. ne procentualno, nego brojčano.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 158 159 161 162 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 14:42:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.