Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 18:08:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Re: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 61051 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Oce, oce kao sto je pobedjivao i do sada.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Baš tako nekako !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 2610
Vanja
Dosadi i Bogu i narodu propagirajuci stavove LDP-a kao njihov clan. Stvarno ne verujem koliko ti dopustaju moderatori sa tim tvojim paretijskim delovanjem na forumu.
da je pravde u zemlji Srbiji ceda bi bio odavno u zatvoru a ne da je svojevremeno setac sa pocepanom koznom jaknom i pocepanim patikama postao jedan od bogatijih Srba, podpredsednik privremene Vlade , Covek koji je sa ostalim mandovima u Srbiju uveo "Sablju" a nije znao niti mogao da posece sve sto vredi, i sada kandidat za Predsednika Srbije.
Neverovatno.

Inace ovi izbori su tolika farsa da ne moze od pocetka da se veruje u pobedu bilo kog kandidata.
Mladjani Dulic je raspisao izbore kada pola Srbije slavi krsnu slavi Svetog Jovana -20. januara. Pa ko ce izaci na izbore. A sto je najbitnija caka u svemu od broja izaslih         pobednik ili dva kandidata se dobijaju.
pa to znaci da ako izadje samo 10 % od izaslih ko osvoji 50% +1 glas on pobedjuje.
Pa to znaci da ce taj cov3ek biti Predsednik samo oko 5 % gradjana Srbije.
S R A M O T A sta sve uradi DS u poslednje vreme( gori su postali od Slobe i SPS - Tadic hoce da i zakonski vecno vlada Srbijom i da umre kao Predsednik Srbije) samo za ostanak na vlasti.
Znam da se u politici gazi nekada i preko leseva zarad ciljeva  ali ovoliko gazenja od strane zutih pa to nije normlano.
Srbija nikada jadnija i ne daj Boze da TAdic ili Ceda pobede.
bilo ko samo ne oni - za dobro Srbije i lepse buducnosti Srbije.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
E, pa i ti Stami, dosadio si i bogu i narodu propagirajući radikale i socijaliste. Zar ti misliš da si ovde omiljen i da ti zavodiš red i da određuješ štaće ko da kaže. Ima ovde ljudi koji misle svojom glavom a ne da im drugi suflira. A što se tiče presednika države, najbolje je rešenje Čeda.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 385
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Gledam danas onaj Djilas poceo kampanju za Tadica. Znao sam ja da je on govedo al da je bas toliko nisam verovao dok nisam video svojim ocima. Zamislite coveka, udje u neku baru do pola i kezi se dok ga slikaju. Da se udavio u zabokrecini bio bi samo jedan manje izvor smrada. Taj bi i rodjenu majku prodao (ako vec nije) za kampanju precedniku ulickanom.
Pokopace ih sve Toma, a oni ce se za 5 godina ponovo vratiti u onaj sljam iz koga su pobegli kada je neko zaboravio da ih zakljuca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1479
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
E, pa i ti Stami, dosadio si i bogu i narodu propagirajući radikale i socijaliste. Zar ti misliš da si ovde omiljen i da ti zavodiš red i da određuješ štaće ko da kaže. Ima ovde ljudi koji misle svojom glavom a ne da im drugi suflira. A što se tiče presednika države, najbolje je rešenje Čeda.
De idi ubi se majke ti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Vid'o sam po štapu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 467
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Velju-Buzdovana za predsednika.
Onaj desno je Čeda.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Velja i Čeda.jpg
(34.29 KB, 450x470)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Koštunica bira između Ilića i Tadića
Autor: N. M. Jovanović - Ž. Jevtić | 15.12.2007 - 20:04

Demokratska stranka Srbije najverovatnije će bojkotovati prvi krug predsedničkih izbora. Najveći problem DSS je kako da se odredi prema kandidaturi lidera Nove Srbije Velimira Ilića, pogotovo zato što se ozbiljno razmišlja o tome da u drugom krugu podrži Borisa Tadića za predsednika Srbije, tvrde izvori „Blica“ iz vrha vladajuće koalicije.

Pretnja smenom predsednika Skupštine Srbije Olivera Dulića bila je prva reakcija DSS na raspisivanje predsedničkih izbora suprotno njihovom zahtevu da datum izbora bude poznat tek posle sednice Saveta bezbednosti koja je zakazana za 19. decembar. Oštar odgovor vrha DS da će u slučaju smene Dulića smatrati da se raspala vladajuća koalicija učinio je da su trenutno splasle strasti, a pravi pregovori biće nastavljeni odmah po povratku premijera Vojislava Koštunice iz Njujorka. DSS se sada prvi put našao u defanzivi kada je reč o pregovorima sa demokratama. Oni sada trenutno pred sobom imaju nekoliko opcija, ali naš sagovornik iz Vlade Srbije, kaže da je bojkot najmanje dobro rešenje jer će takva odluka uticati na rejting stranke. Za DSS zato ostaju kao opcije - podrška Velimiru Iliću kao kandidatu ili podrška Tadiću.
Kandidatura Ilića Koštunici zadaje glavobolju iz nekoliko razloga: ako ga podrži i osvoji malo glasova, rejting narodnjačke koalicije će opasti. Ukoliko ga ne podrži a Ilić osvoji zavidan broj glasova, to bi učinilo da porastu apetiti lidera Nove Srbije koji je već bio nezadovoljan podelom političkog plena posle parlamentarnih izbora.
Zato je, kako sada stvari stoje, DSS je najbliže bojkotu jer spasonosna varijanta nije ni podrška partneru u narodnjačkoj koaliciji Velimiru Iliću. I ne samo zbog jačanja Ilićeve opcije na uštrb DSS već i činjenice da bi on uzeo glasove kandidatu SRS Tomislavu Nikoliću, a ne Tadiću.

Blic

Ovo zvuči kao neka perverzna homoseksualna igra.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
RIK formira nadzorni odbor
Autor: Beta | 15.12.2007 - 10:36

RIK je pokrenuo inicijativu za formiranje odbora za praćenje predizbornih aktivnosti učesnika na predstojećim predsedničkim izborima. Odbor će činiti 10 članova, od kojih će pet imenovati Vlada Srbije, a preostalu polovinu poslanički klubovi u Skupštini Srbije.

Na sednici RIK-a u Skupštini Srbije konstatovano je da već duže vreme ne postoji nadzorni odbor čija je uloga veoma važna, jer to telo sprovodi nadzor nad postupcima političkih stranaka i medija i ukazuje na eventualne nepravilnosti u njihovom postupanju.
Inicijativu za formiranje nadzornog odbora pokrenule su Srpska radikalna stranka i Liberalno demokratska partija.
RIK će u pismu premijeru Vojislavu Koštunici i predsedniku parlamenta Oliveru Duliću zatražiti da iniciraju predlaganje kandidata za Nadzorni odbor. Članovi RIK-a jednoglasno su usvojili predlog da upute dopis predsednici Vrhovnog suda Srbije Vidi Petrović Škero da "u granicama svojih mogućnosti obezbedi predlagačima kandidata najširi pristup sudovima radi overe potpisa".
RIK će od predsednice VSS-a zatražiti da omogući jedinstvenu naplatu taksi za celu teritoriju Srbije i inicira rad sudova tokom vikenda, kako bi predlagači kandidata mogli da overe potpise.
Sednica RIK-a zakazana je za danas, u 18 sati.

Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 2610
vanja, gordene.i
Evo slike Vaseg divnog Cede.
pa propagirajte ga jos vise i dobice tek onda 0,0000000000001% glasova na izborima.
Stvarno i telohranitelji beze od nadrogiranog Cede.
No tekst govori vise no sto mogu sve  tribine i blogovi LDp-a.
Gordene,i
ja ne propagiram nikoga. Ako si primetio- a vidim da nisi kritikujem sve i svakoga ko napravi nesto sto mije u inetersu gradjana Srbije.
I da se malo okrenes oko sebe i vidis sta obican narod misli o svima na vlasti mozda bi drugacije pricao. A socijaliste volim -pa ubilo se -no ne bih tebi da se pravdam jer ti nisi toliko bitan u mom zivotu.
Ako zamerim nekome na stvaljanju stvari sa sajtova politickih stranaka-to samo rade clanovi LDP-a i zasto mi ne bi smetalo.??????
da nerces ti da mi kazes da trebam da razmisljam isto kao narkoman Ceda ????
No evo teksta koji vise govori od svih vasih podrski:

GAZDA ČEDA

U ispovesti za Kurir bivši telohranitelji lidera LDP svedoče o njegovoj bahatosti, drogiranju u kolima, razbacivanju novcem, maltretiranju odanih saradnika

BEOGRAD - „Otac sam dvoje dece, radio sam kao policajac i zbog čistog obraza svoje porodice i ličnog morala morao sam da odem od Čedomira Jovanovića, koji je od nas, njegovih telohranitelja, tražio da se ponašamo kao razularena banda“, u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir tvrdi Vladimir Maćešić (33) iz Zemuna, doskorašnji telohranitelj lidera LDP.

On i njegov kolega Dalibor Janjušić (33), koji je takođe dao otkaz Jovanoviću, kažu da su odlučili da iznesu pravu istinu o lideru LDP, uz koga su bili skoro 24 sata dnevno, jer ih je ohrabrio otvoreni intervju koji je našem listu dao biznismen Nikola Sandulović.

Drogiranje

- Smetali su nam njegovo ponašanje i zahtevi da se ponašamo kao kriminalci, da plašimo ljude po ulicama... Bolo je oči i njegovo bahato razbacivanje novcem, dok narod jedva sastavlja kraj s krajem - kažu Maćešić i Janjušić.

Maćešić je uz Jovanovića bio od prošlog septembra, a Janjušić od 2004, s tim što je jedno vreme obezbeđivao i Vladimira - Bebu Popovića. Napustili su ga juna ove godine.

- Posle glasina da je narkoman, svih sumnji i i problema koje je pravio, zatekli smo ga kako šmrče na zadnjem sedištu džipa. Zaustavili smo auto i rekli: „Ovo je kraj!“ Posle toga celo obezbeđenje je Čedi dalo otkaz. Urlao je, histerisao, pretio svojim vezama u policiji i odbio da nas isplati. Uzeli smo džip i rekli da će ga dobiti nazad kad nam isplati pošteno i krvavo zarađene plate. Doneo je novac posle samo dva sata i mi smo mu vratili džip - tvrde Maćešić i Janjušić.

Oni kažu da se Jovanović i pre toga ponašao čudno.

- Bio je hiperaktivan. Spava po samo nekoliko sati, a normalnom čoveku je potrebna konjska snaga da izdrži taj tempo. Jednom su nas ispred restorana „Ke pasa“ zaustavili policajci zbog rutinske kontrole. Čeda je počeo da histeriše, da ih vređa i da se svađa. Ćušnuo je nešto kroz prozor, a zatim izašao iz auta i sjurio se sam u restoran - pričaju bivši Čedini telohranitelji.

Osim toga, tvrde oni, lider LDP je povremeno nosio pištolj.

- Ali, najviše nam je smetala njegova bahatost. Tražio je od nas da vozimo kao manijaci, da ulećemo u makazice, sečemo kolone vozila, prolazimo kroz crveno svetlo... Kada bi nas policija zaustavila, svađao se i vređao ih, pa je tako i nama pravio probleme - pričaju Maćešić i Janjušić.

Oni, međutim, otkrivaju i drugu stranu Jovanovićeve ličnosti - njegovu ljubav prema luksuzu i raskošnom životu.

- Čeda je stalni gost „Dake“, „Mitologije“, „Lagusta“, „Dorijana Greja“, „Pastisa“... U ovim restoranima je ostavio desetine hiljada evra. Njegovi skromniji dnevni troškovi nisu bili manji od 1.000 evra. Na ručkove je ponekad vodio i po petnaestak svojih prijatelja. Šampanjac „moet“ i „dom perinjon“, od 250 i 500 evra, tekli su u potocima. Čeda ne štedi ni na garderobi, pa smo mu svakih nekoliko dana kupovali italijanska odela i cipele, a ima i kolekciju od nekoliko izuzetno skupih satova. Najjeftiniji sat je vredan 20.000 evra - pričaju ogorčeno njegovi bivši telohranitelji.

Bebin kofer

Na pitanje otkud Jovanoviću tolike pare, kažu da Čeda svakodnevno obilazi svoje finansijere.

- Novac mu kaplje sa svih strana. Preuzimanju novca nismo prisustvovali, ali je pred nama brojao pare iz koverti i torbi. Kroz ruke mu prolaze bukvalno milioni! On i Beba su se često sastajali u najvećoj tajnosti. Ponekad bi u mimohodu, iz automobila, razmenjivali torbe. Da li je u njima bio novac ili nešto drugo, ne znamo - kažu Maćešić i Janjušić.

Oni ističu da su prihvatili da obezbeđuju Čedu verujući da je sledbenik ideje 5. oktobra i politike koju je vodio Zoran Đinđić.

- Vremenom smo shvatili ko je on. Kada bismo pomenuli pokojnog Đinđića, rekao bi nam: „Pustite Zorana, on je deo prošlosti. Sada je moje vreme.“ Tvrdimo da Čeda više nema kontakte s porodicom pokojnog premijera - pričaju naši sagovornici.

Prema njihovim rečima, Jovanović je bahat i prema svojim saradnicima, a smučilo im se i njegovo sprdanje sa biračima.

- Jednom nam je, tokom predizborne kampanje početkom godine, pokazao žuljeve na rukama i rekao kako je zezao seljake: „Pokažem im ruke i kažem: ‘Vidite, i ja se mučim’“ - ogorčeno zaključuju bivši telohranitelji lidera LDP.

DAO 300.000 € ZA BLINDIRANI „AUDI“

Čedomir Jovanović, tvrde naši sagovornici, svoje obezbeđenje plaća lično, i to u kešu.
- Zanimljivo je da smo uvek dobijali nove novčanice sa serijskim brojevima koji idu jedan za drugim. Na obezbeđenje mesečno daje od 7.000 do 10.000 evra. Tome treba dodati i dva džipa od po 20.000 evra i blindirani „audi A8“ sa sedmim stepenom blinde, koji košta oko 300.000 evra - tvrde Jovanovićevi bivši čuvari.

IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 18:08:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.115 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.