Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 10:57:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Re: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 61196 puta)
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 2610
kakva cudna teorija zavere za cedu kada nesto Kurir objavi nesto o njemu?
pa ne mogu svi mediji da budu bleeeeeU92 pa da ga vole i obozavaju po naradjenju  finansijera.
Ima i onih koje pljujete a stalno neke afere izbacuju - i gle cuda sve afere se polako i za Skupstinskom govornicom debelo analiziraju, pa onda od strane sluzbi Srbije,...
neverovatno da Ceda mora da skuplja 40.000 potpisa da bi se i o Miskovicu rasparvljalo a nikako da najzad da odgovor i kaze sve oko Miskoviceve otmice, love i slicno. Neverovatno hrabar momak-samo kada je na belom pa ne zna sta je rekao.
Nikako da se odluci da poslanicki imunitet ponudi i kaze : NEcu ga -cist sam i ne plasim se svedocenja. Nego kao neka *i*kica samo se*e p svuda i krije se od suocenja, saslusanja,..pred sudovima. kako li ce kada ga hapse?

Dobri suu vam momci koji beze od Cede.
Inace ima jedan momak koga znam koji je zbog love cuvao cedu ali mu se smucilo mnogo toga i pobegao nakon mersec dana glavom bez obzira . Nije mogao covek da sanja koliko love , narkotika i ostalog u prometu oko Cede .Dzaba lova sva koju on ima. I ne moze decko da veruje da jedan neuspesan student  -setac sa pistaljkom- postade jedan od bogatijih u Srbiji.
vanja ovo ti je za pohvalu sto znas Cedicu i te momke. Znaci da i sa tobom ne trebamo da se sekiramo-kada provalimo da li si na belome ili ne onda tako prema tebi i ostalima iz LDP-a( jer vas ima taman za tih nekoliko dzipova i audija) ponasamo.
Bravo majstore sto podrzavas jednog narkomana- ali najvaznije je sto ga tako zove bar jedno 100-tinak njegovih drugara i saboraca.da ga zove nekoliko ajde lazu ali kada njih preko 100 javno belodani Cedine navike onda i verujem pa makar i delimicno. 100% sam siguran samo kada nesto u zivotu vidim svojim ocima ili cujem svojim usima.\A Ceda je zaista "lik" za ,...

PUTIN odavno fali Srbiji ane neki tamo izlapeli za psihijatriju spremni Bus.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Ne znam kako se ČJ ponaša u kolima ili restoranu ali pouzdano znam za komšije koji žive u ulazu gde je njegova tazbina da su bili više puta maltretirani od stranje njegovog obezbeđenja. Nije im dozvoiljavano da se parkiraju na trotoaru blizu njegovog džipa, pretresali su ih na ulazu u zgradu a njihovim gostima nisu dopuštali da uđu u zgradu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Stoka neslana !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
@Gale10
a ko će da nas očisti od nepismenih?  Smile

Citat
kakva cudna teorija zavere za cedu kada nesto Kurir objavi nesto o njemu?

Da nema Čede i LDP, ja ne znam o Čemu bi Kurir uopšte pisao.

Citat
ali kada njih preko 100 javno belodani Cedine navike onda i verujem pa makar i delimicno

Koliko se Čedomir drogira, iz tih priča, trebao je već 5 puta da rikne.

ajde ovako da postavimo:

Jel stvarno neko iole normalan veruje u ove tripove Kurira?
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Da nema Čede i LDP, ja ne znam o Čemu bi Kurir uopšte pisao.
Pisao bi o Radikalima !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
vanja....

a da li ti verujes u proseravanja b92?
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
ne znam zašto simpatizere i članove LDP poistovećujete sa B92. za mene B92 nije idealna medijska kuća, samo je malo manje loša nego većina drugih. baš me zanima šta će Aleksandar Timofejev da uradi od Studio B. inače verujem u skoro sve što B92 objavljuje, kao što verujem i u skoro sve što RTS objavljuje... nije problem u njihovim istinama, već uređivačkoj politici. u novine slabo imam poverenja. najviše verujem Danasu i Blicu. ostale neki put kupim iz razonode.
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
ne znam zašto simpatizere i članove LDP poistovećujete sa B92. za mene B92 nije idealna medijska kuća, samo je malo manje loša nego većina drugih. baš me zanima šta će Aleksandar Timofejev da uradi od Studio B. inače verujem u skoro sve što B92 objavljuje, kao što verujem i u skoro sve što RTS objavljuje... nije problem u njihovim istinama, već uređivačkoj politici. u novine slabo imam poverenja. najviše verujem Danasu i Blicu. ostale neki put kupim iz razonode.
cisto da ti otvorim oci....idealna medijska kuca ne postoji Smile
a zasto cedu i robove poistovecuju sa b92.........paaaa...uzmi stopericu i izmeri koliko se u 24h programa spomene ceda u smislu nekog mesije ili bozanstva pa ce ti biti jasno Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
ne znam zašto simpatizere i članove LDP poistovećujete sa B92
Ako hoceš da te se ozbiljno shvati kani se ovakvih detinjarija !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Citat
uzmi stopericu i izmeri koliko se u 24h programa spomene ceda u smislu nekog mesije ili bozanstva pa ce ti biti jasno

kod Olje Bećković kod koje ne može da progovori o svojoj politici ili kod Danice u Kažiprstu da odgovara koliko mu košta odelo? molim te mi ukaži na te momente, ja sam očigledno isuviše ostrašćen  Smile

Citat
Ako hoceš da te se ozbiljno shvati kani se ovakvih detinjarija !

A ti nauči srpski.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 10:57:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.