Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 23:05:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Re: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 59112 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
smorio sam se kada je rasa zemun otisao sa foruma.
ali dobro je da je stami ostao.
bravo stami, najmudriji medju mudrima! Smile

svidja mi se to sto si ubedjen da, pazi, ti imas mudrost, vecu od pola doktora nauka i profesora na najuglednijim univerzitetima u Srbiji. Smile
IP sačuvana
social share
hebi se nadrkani.
jeste, shvatio si.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Cercile, Kraljevicu ili sta si vec u toj tvojoj glavi-kazi mi sta sam sada rekao da ovako reagujes. Citiram neku mudrost ali ima svakakvih koji ne mogu shvatiti ni sta mudraci kazu niti su je culi a zatim se podsmevaju. Ajde malko  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Ovo oko izbora je sve kao neckanje mlade prve bracne noci-zna sta je ceka i sta je neminovno a ovamo jos malo da ocuva cednost  Smile.
Zato ova predstava za narod je velika glupost.
Svi su se medjusobno vec sastali i napravili dogovore i ovo je samo nastavak zvani -predstava za narod. Dajte narodu hleba i igara. Jos da ispune ono hleba i niko ne obracao paznju na sve ovo.
Zato ce samo izbori biti a ovamo svi "nespremni" iako vidim da su kampanje vec uveliko u toku samo nema onog ruznijeg dela koji sledi za kraj-plakatiranje i unistavanje gradova stranackim plakatima i posle  ko zna koliko love za njihovo ciscenje.

Zato bih vec sada razrezao-za svaki zalepljen plakat 10 dinara za ciscenje pa otprilike se zna ko koliko zalepi i izvolite gosposdo u Fond za ciscenje grada od vasih u**anih gubica.
==========================================================
@~: Gea2025
Izvinjavam se...
što se mešam, samo bih imala pitanjce... Ako ti smeta narkoman na srpskoj političkoj sceni (a slažem se da smeta), kako ti ne smeta prostačina, sodomista, alkos... kako ti ne smeta obijač trafika... kako ti ne smeta toliko lopina prevejanih... kako ti ne smeta manekenisanje, marifetlučenje... mnogo toga je ovde istrulelo... da bismo se bacali SAMO na Čedu... on će dete na lečenje, ako u nešto fali... ali ovi ostali štop su kao zdravi, a pokvareni... Njegoš bi to lepo opisao "tragovi im smrde nečovještvom..." i još vekovim aće, plašim se, smrdeti...
================================================================

ja bih trebao ispasti najveci kritizer a ne kriticar losih strana politicara i politike, da nisam do sada stavljao do znanja greske svih politcara kada sam ih uocavao.
Jocic =trafikant=smesno da bude prvi covek policije.
Velja govor prostaka ALI mu samo priznajem ono sto je uradio za CAcak dok je bio na vlasti tamo i sda je nesto radio no upleo se ko pile u kucine jer je i on pokusao da kraducka kao i ostali,
O DS ne bih jer ima nogo likova za kritikovanje-od Gosn Izvinjavamo se do sada Djilasa prreko experata i sl.

ALI po meni je sramota da Ceda koji je zario i palio Srbijom,-koji je bio neditupav do studnetskih setnji sada postaje politicar koji zeli da zari i pali Srbijom. I njegovo druzenje sa krimosima, prevare oko svega kada je bio u DOS-u i sl. A posebna je prica sto je zbog "zasluga" za setnje dobio fakultetsku diplomu-vidjao fakultet samo kada setao a pre toga samo ko zrela kruska samo padao na ispitima .

.. skroz se slažem. Posebno za priču o unapred napisanom scenariju.
A kandidat, na žalost, još neko vreme neće pobediti
(jer se neće ni eksponirati) je budući monarh buduće parlamentarne republike Srbije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Izgleda da je vreme da se vrati Srbima monarhija -kako je sada raspolozenje prema svim mogucim kandidatima.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Izgleda da je vreme da se vrati Srbima monarhija -kako je sada raspolozenje prema svim mogucim kandidatima.
Smile i nije to samo prestanak sa dovođenjem skorojevića na predsedniče stolice. Vreme bi pokazalo koliko je to dobro zbog svega. Uostalom, da li možeš da zamisliš španskog monarha, princa Čarlsa, bilo kog monarka Danske, Norveške, Švedske... kako šuruju sa mafijašima, kako biznismenima pomeću afere, kao što mi radimo sa raznoraznim subotićima, da bi se sakrili pravi mafijaši poput miškovića, mihajlovića, jočića, ilića, koštunice, nikolića, šešelja...
Pa mi smo, mi - srpski narod . niko drugi, od tih nikogovića i skorojevića napravili "svetske face" dovukavši ih našim glasovima na čelo Srbije.
A mžemo još da pričamo i pišemo o tome, u kojoj meri bi parlamentarna monarhija unapredila i dovela u red poreski sistem, socijalnu politiku, penzije, izgradnju države u smislu opštedruštvenog dobra a ne tržnih centara. Ovoj zemlji nedostaju putevi, železnica, mostovi, škole, muzeji... a ne tržni centri, deltasitiji i sl...
Konačno, monarhija uspostavlja red od baze do parlamenta. Ovoj državi je potrebna kompletna revizija, od obrazovanja do zdravstva i ništa osim toga ne bi naše pametne mlade ljude i naše uspešne biznismene vratiilo u zemlju.
Pazi sad ovu farsu sa V. Gajićem... a da ne govorim o "ringe ringe raja" sa Robnim kućama Beograd. Ovo je bezvlašće dojučerašnjih gologuzijana prevršilo svaku meru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 416
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Nebojte se vi za moju ljubav prema Srbiji,ako mislite da je ljubav prema otadžbini to što šutite kad ovi iz ldp i ovi idioti što glasaju za njih govore da smo mi Srbi genocidan narod da se svima trebamo izviniti zbog takozvani ratnih zločina svima i svakome da smo najveći seljaci i šta ti ja znam još,onda vi šutite ja neću.

Ma kakvo, bojanje, moj Pilče, daleko bilo.
Razmišljanje je bilo onako, uzgred.
Rekoh već da ne sumnjam u tebe.
Ja čak ne sumnjmm u tebe ni  kada ljude koji glasaju za LDP nazivaš idiotima.
Niti sumnjam u tebe zato što još uvek nisi čuo ni za jedan zločin koji smo Mi učinili Njima.
Ti si momak na svom mestu.
Ti si samo dete epohe koju nazivamo imenom onoga sahranjenog Pod Lipom.
Svi ste vi dobri ljudi.
Ne iskačete iz šablona, po meri ste vladajućeg mišljenja.
Ne, ne zezam se.
I sve one balije, ustaše, mudžahedini, svi oni četnici, koljači, ludaci, oni što su ljudima zavlačičili pištolje u čmar pa pucali ćorcima, pišali im u čizme, oni što su ljudima skidali kožu sa leđa pa nasipali solju, odsecali glave, podmetali mine ispod mrtvih i ranjenih  (primećuješ da ne navodim nacionalnost jer monstrumi nemaju nacije) sve su to nekada bili primerni Titovi pioniri, omladinci, učesnici radnih akcija, samoupravljači...
A onda, kada su se vremena promenila, oni su se prilagodili.
I  ostali su i dalje dobri,a li po meri novoga vremena.
Zato su i učinili što su učinili.
Moj ti je savet zato: budi malo više svoj a malo manje njihov, misli svojom, a ne tudjom glavom a kada se obraćaš bližnjemu svome, obraćaj mu se s ljubavlju i uvažavanjem.
Pa makar on glasao i za LPD, a kamo li za LDP.

Hoće reći, iskorači bar jednom nogom iz ovog poganog vremena.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1479
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Niko normaln ne podržava ljude koji su ubijali druge nako iz zabave,zato što su druge vjere,samo sa ne raumijem ljude koji pljuju po svojoj zemlji i naciji kojoj i sami pripadaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
jel se secas mladiceve izjave: doslo je vreme da se osvetimo turcima za onih 500 godina, tako nesto je rekao i to su snimile kamere  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
"Lideri pričali o izborima"

Beograd -- Šef Poslaničke grupe DSS-a Miloš Aligrudić kaže da su se lideri stranaka vladajuće koalicije sinoć sastali i razgovarali o izborima.

"Nisam prisustvovao sastanku, ali ću vam potvrditi da je do njega došlo, i to je nešto što je pozitivno. Treba da bude još sastanaka jer se radi o stvari o kojoj mora da se postigne dogovor", rekao je Aligrudić novinarima u Skupštini Srbije i dodao da u razgovore treba da se uključi i opozicija.

On je rekao da svaki dogovor mora da uključi najmanje jednu opozicionu stranku, a to je Srpska radikalna stranka, za koju je rekao da ne može da pobegne od odgovornosti kada je reči o važnoj temi kao što su izbori.

Na sastanku su, prema njegovim rečima, otvorena pitanja i razlozi za sva različita mišljenja, što je bilo dovoljno za zaključak da razgovore treba nastaviti kako bi bilo nađeno adekvatno rešenje.

"Duboko sam uveren da će naši sagovornici na ovu temu uvažiti sve one važne razloge koje smo mi ovde javno iznosili, a to je da je za DSS neprihvatljivo da u finišu ove faze pregovora o Kosovu imamo aktivnu, živu izbornu kampanju u Srbiji koja bi, sama po sebi, bila štetna za državne interese", kaže Aligrudić.

Šefica Poslaničkog kluba Demokratske stranke u Skupštini Srbije Nada Kolundžija ponovila je danas da ta stranka ne insistira na 9. decembru kao na jedinom datumu za održavanje predsedničkih izbora, već da, u skladu sa Ustavnim zakonom i potrebom da država normalno funkcioniše, održe izbori.

"Mi nismo imali potrebe da odustajemo ili da se povlačimo sa neke pozicije za koju smo se čvrsto vezali. Ono što je nama interes jeste da se poštuju Ustavni zakon i rokovi iz njega, da se izbori održe, da pitanje pregovaračkog procesa o Kosovu nije nešto zbog čega bi trebalo da stane sve u zemlji", rekla je ona.

"Od početka smo tvrdili da imamo ozbiljan prostor za dogovore. Ne želimo da Srbija uđe u stanje u kom bi zbog jednog važnog pitanja sve drugo stalo", rekla je Nada Kolundžija.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
On je rekao da svaki dogovor mora da uključi najmanje jednu opozicionu stranku, a to je Srpska radikalna stranka, za koju je rekao da ne može da pobegne od odgovornosti kada je reči o važnoj temi kao što su izbori.
Smile Smile Smile
a ko odlucuje o tome koja je ta opoziciona stranka?
kreteni...
IP sačuvana
social share
hebi se nadrkani.
jeste, shvatio si.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 23:05:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.