Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 07:02:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Re: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 58815 puta)
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Ima bar deset hiljada pametnijih, sposobnijih i pored toga mudrih Srba koji su bolji od Tome i Borisa.
Ako bi se Srbi merili po svojim politicarima, onda bi mogli u kolektivni suicid.
Najzalosnije je sto posteni ljudi nece da se kompromituju i zbog politike prljaju ugled. Tesko su sticali ugled i onda zbohg nekih majmuna iz stranke da sve upsrljaju za minut.
pa sada u Srbiji politkom se bave -izgledz- samo oni koji ne znaju drugo da rade ili su veoma slabi u svojim oblastima.
A i druga stvar je sto nema dugorocne strategije za Srbiju -nego od trenutka do trenutka i kako im se kaze izvanaka.
Zato skoro nece neko neprofanisan i posten - a pre svega mlad i prespektivan uci na politcku scenu Srbije.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6230
@Stami
Posten covek se zgadi od njih. Ti ne mozes par minuta da provedes u toj nesposobnosti i narocito neznanju, zlonameri i lazi.
Ali uzeli su voz pre 20 godina, uzjasili medije, prostudirali balvanske glave, poturaju irelevantne pikantne informacije, formiraju javno mnjenje i ne moze sih skinuti. Vidi samo koliko radikali dobijaju na bljutave kampanje. A tek ostali. A slazu se ko braca rodjena.Nikao da ih skines.
Naizgled se svadjaju, ali zaposljavaju jedni drugima rodjake i poverljive ljude da ne lici na nepotizam, brane jedni druge ma koliko izgledalo da se svadjaju i samo sto ne kazu: jebi se narode kad si glup.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Čedomir Jovanović u trci za predsednika
Neću praviti razliku između Tadića i Nikolića

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović spreman je da se kandiduje na predsedničkim izborima. Jedini način da se to ne dogodi i da LDP podrži Borisa Tadića na predsedničkim izborima jeste malo verovatni scenario da se Demokratska stranka odrekne saradnje sa Demokratskom strankom Srbije.

- Pre odluke da uđem u izbornu trku u kojoj neću praviti razliku između Tomislava Nikolića i Borisa Tadića, želim da se raščisti jedna stvar - da li je Tadić za saradnju sa DSS i Vojislavom Koštunicom, ili za partnerstvo sa LDP i građanima koje predstavljamo. Prošlo je vreme u kojem se može sedeti na dve stolice - kaže Jovanović u razgovoru za „Blic“.

Slično ste govorili posle parlamentarnih izbora. Tadić je ipak formirao Vladu sa Koštunicom?

- Predsednički izbori predstavljaju priliku za promenu kursa države kada je reč i o reformama, Kosovu... Spremni smo kao partija na dogovor sa DS, ali jasno je da bi to moralo da znači prekid koalicije sa DSS i spremnost demokrata da se pobedi Koštunica. Da je Tadić u maju prihvatio predlog LDP i da su održani opšti izbori na kojima bi se ujedinile demokratske snage, sada bismo imali drugačiju Srbiju - punu optimizma koji proizilazi iz činjenice da smo na izborima pobedili narodnjačke, konzervativne i populističke snage - od SRS do DSS. Tadić ima još jednu priliku da ispravi grešku - i to su upravo izbori pred nama. U svakom slučaju, građani moraju da imaju alternativu onome što nude Koštunica, Tadić i Nikolić i zato će LDP sigurno učestvovati na tim izborima.

Da li ćete ipak pozvati vaše birače da ga podrže u drugom krugu?

- LDP na izbore ide sa ambicijom da učvrsti svoju poziciju lidera demokratskih promena u Srbiji, koja će presudno uticati na rezultat na narednim parlamentarnim izborima. Verujem da ćemo ući u drugi krug i da ćemo dobiti podršku svih građana koji iskreno žele evropsku i modernu Srbiju. Za režim - predsednički izbori predstavljaju priliku da poprave svoje koalicione odnose tako što će svako rešiti problem statusa - Koštunica da učvrsti premijersku, a Tadić predsedničku fotelju. Za LDP - ovi izbori su prilika za promene u kursu kojim se Srbija kreće, za najdinamičniju promenu od 5. oktobra. Za nas je to prilika za nametanje novih prioriteta u ekonomiji, obrazovanju... Prilika za motivisanje čitavog društva.

Verujete da ćete se naći u drugom krugu i da u njemu neće biti Tadić. Niste li nerealni?

- A ja pitam šta će Srbiji dva Koštuničina kandidata na izborima? Pre tri godine bio sam praktično sam - izbačen iz Demokratske stranke jer sam bio protiv kohabitacije. A onda smo za godinu dana osnovali LDP i ušli u parlament. Danas, po istraživanjima javnog mnjenja, LDP je već stigao do 10 odsto. Pa hajde da na ovim izborima skratimo put do konačne pobede naše politike. Broj naših glasača stalno raste, a tu su i oni koji su do sada izbegavali da izađu na izbore. Tu su i ljudi koji su prevareni u januaru, pa mladi, oni koji će na ovim izborima prvi put glasati. DS je politikom kohabitacije napustio jedan politički prostor koji LDP popunjava i uvećava. Ipak, još ostavljamo prostor za dogovor sa DS jer želimo da Boris Tadić bude među ljudima koji sprovode ideje Zorana Đinđića, a ne Vojislava Koštunice.

Postignut je dogovor vladajuće koalicije o javnim preduzećima. Da li je to najava dogovora o izborima?

- Međusobne ucene i politikanstvo doveli su nas do krize za koju nema dobrog rešenja. Ustavni zakon se ne može menjati bez garancija da će sutra biti poštovan, a ne opet prekršen jer se tako svidelo Koštunici. S druge strane, isti taj zakon ne može biti ispoštovan jer nas od rokova za održavanje izbora predviđenih tim zakonom deli samo 60 dana, a nisu usvojeni potrebni zakoni. Očigledno je da će biti potreban dogovor vlasti da se taj zakon promeni.

Hoće li biti izbora do kraja godine?

- Izbori će biti raspisani u najnepovoljnijem trenutku po građanske snage u društvu, kako bi na talasu nacionalizma koji je proizveden frustracijama i osećanjem nepravde koja je učinjena srpskom narodu pobedili oni koji su svojom politikom do te nepravde i doveli. Baš po oprobanom receptu Slobodana Miloševića.

Uvereni ste da će izbori ipak biti raspisani posle odluke o konačnom statusu Kosova?

- Kriza će biti najozbiljnija u proleće 2008. godine i tada će Koštunica pristati na raspisivanje izbora.

Kosovo izgovor za odlaganje izbora

DSS tvrdi da treba sačekati sa izborima zbog Kosova. DS predlaže predsedničke izbore 9. decembra. Da li to znači da se čeka da li će kosovski Albanci proglasiti nezavisnost 10. decembra?

- Kosovo je samo izgovor za postupke kojima Koštunica i Tadić učvršćuju svoje pozicije. Ako je zemlja u krizi, izbori su prilika za dogovor sa narodom da se iz te krize izađe. Želimo parlamentarne izbore jer smo sigurni da građani nisu glasali za politiku koju sprovodi Vlada Srbije. Na tim izborima oni će moći da ponude samo 1999. a mi ćemo ponuditi 2009. godinu.

Izvor: BLIC
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Srbija do Tokija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Samo se nadam da ce se Divac kandodovati.......Pa da imamo za koga da glasamo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
ceda vise nije narkoman...njegovo stanje je sad mnogo teze Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

....................drugi krug............... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile.............vrsac ga zove sve u sesnaest Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6230
Iznenadicete se koliko ce glasova dobiti.
Ali ipak nije mu vreme. Za sada mu dogadjaji idu na ruku, a ici ce mu sve vise i vise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i

Izvor: Blog B92
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
@shkorpion
Oni prave cirkuske predstave za narod svojim "svadjama" ali po kuloarima sede zajedno-jedu i piju i spremaju taktiku kako sto vise ucariti a da se Vlasi( narod) ne sete.

@vanja_gator
Blog 92 je poznat po "dobronamernosti" i narocito po "objektivnosti".
kada sam u par navrata pokusavao da nesto komentarisem i da dam komentar antiprotivan stavovoma ucesnika bleeeeeeeeeeeeeeU92 odmah mi nisu pustili komentar ili su mi javili da ne saljem takve komentare ili kada bi me pustili sa komentarom odmah bi njih desetak osulo dsrvlje i kamenje po mom komentaru da sam se par puta zapitao da li ja zaista zivim u Srbiji ili u nekoj drugoj zemlji.
Favorizovanje DS i LDP ide do idolopoklonstva prema te dve stranke a stanizacija ostalih je nevidjena.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6230
@stami
Nemoj da mi pricas. Pa to je normalno.Jednom sam imao licni problem (nije bitan, ne radi se o povlastici).
Kaze mi jedan stariji: zovi Gojkovicku i pitaj je koga ima tamo da ti sredi?
Ja ga gledam zblenut, pa kazem: Gde nju bato? Pa ona nam je bas oponent.
A on mi kaze: Ma daj covece, si ti normalan? Pa zvace i ona tebe kad joj budes trebao. Pusti mazanje javnosti.Oni jedva cekaju da nam nesto ucine, jer sutra kada se tocak menja zvace te oni ohoho.
To je bilo 1998-e.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Cedomorac je sve jaci, ali ne dovoljno za drugi krug!(bar ne jos) A da ce dobijati glasove na stetu DS-a i dalje hoce! Niko od nas nije vidovit, bice sta ce da bude, videcemo!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 07:02:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.