Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 07:24:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Re: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 58662 puta)
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Cedomorac je sve jaci, ali ne dovoljno za drugi krug!(bar ne jos) A da ce dobijati glasove na stetu DS-a i dalje hoce! Niko od nas nije vidovit, bice sta ce da bude, videcemo!

Izneverili te i narkosi i oni ne bi izdali Ratka i Radovana ali evo ti teksta da ti dokazem da ne lazem o jednoj anketi

JATACI
Anketa Kurira pokazala da nijedna poslanička grupa u Skupštini Srbije ne bi prodala informacije o haškim optuženicima

BEOGRAD - Skupština Srbije zaista bi mogla da postane „sigurna kuća“ za Ratka Mladića. Anketa Kurira pokazala je da bi ovaj i preostala trojica haških optuženika među većinom parlamentaraca bez problema pronašli jatake u slučaju da im zatrebaju. Zanimljivo je da bi se poslanici time oglušili o prošlonedeljnu odluku Saveta za nacionalnu bezbednost, koji informacije o haškim beguncima nagrađuje sa po milion (Mladić i Karadžić) odnosno 250.000 evra (Hadžić i Župljanin).

Zamenik šefa poslaničke grupe DSS-NS Miroslav Markićević tvrdi da nikada ne bi prijavio bilo kog haškog optuženika ni za kakve pare, a kamoli za milion evra.
- Obraz i budućnost moje dece su mi mnogo važniji od bilo kakvih para. Nikada ne bih želeo da ih dovedem u situaciju da budu od Boga kažnjeni zbog toga što sam ja nekog prodao - ističe Markićević.

U grupi „jataka“ je i Vjerica Radeta, poslanica SRS, koja kaže da nikada ne bi otkrila nijedan podatak o haškim optuženicima.
- Ni za sve pare ovoga sveta ne bih prodala nijednog Srbina! Ovo što je Vlada uradila, sramno je, samo me zanima čijim parama će takve usluge da plaćaju. Prodali su sve što su imali Amerikancima, Albancima i raznim „sorošima“ - kategorična je radikalka.

Mladić, Karadžić, Župljanin i Hadžić mogli bi komotno da pronađu utočište i kod socijaliste sa Kosmeta Zvonimira Stevića.
- Ja sam čovek leve orijentacije, socijalista i patriota. To što država radi raspisujući te nagrade, samo je dodvoravanje Zapadu preko prakse uvezene iz međunarodne zajednice - ubeđen je Stević.

Za divno čudo, ni mlada poslanica Čankove LSV Aleksandra Jerkov ne bi prijavila nijednog haškog optuženika. Ona to ne bi uradila jer ne može da zamisli sebe u situaciji da poseduje takve informacije.

- To je posao državnih organa, a ne građana. Ako država misli da na nalaženju optuženika radi tako što će potplaćivati građane, onda bolje da to i ne radi. Drugačije se traga za beguncima, a ne tako što će narod terati na cinkarenje. Uostalom, građani ne mogu da dođu do takvih podataka, pa je zato cela situacija apsurdna i nemoguća - smatra Aleksandra Jerkov.
Da je posao traženja i lociranja optuženika stvar države, misli i poslanik DS Vuk Dinčić. On dodaje da bismo bili neozbiljna država ukoliko bi građani dobijali tako poverljive informacije pre državnih organa.

- Ako bi se desilo da Ratka Mladića vidim u nekom kafiću, parku ili na ulici, morao bih da ga prijavim. I ne samo njega već svakoga ko se sumnjiči da je počinio krivično delo, jer bih u suprotnom i ja sam prekršio Krivični zakonik - ističe Dinčić. On, međutim, tvrdi da prosleđivanje tih podataka ne bi naplatio.
Za poslanika Partije za demokratsko delovanje Rizu Halimija prijavljivanje haških optuženika predstavlja obavezu za svakog od nas.

- I bez nagrada građani bi trebalo da informišu državne institucije, jer je to njihova dužnost. Ja bih isto postupio. Pošto nikada u životu ništa nisam zaradio na brzinu, niti zahvaljujući nekim srećnim okolnostima, tih milion evra mi ne bi bili motiv. Ionako bih te pare dao u humanitarne svrhe - tvrdi Halimi.
Poslanici DSS juče nisu želeli da odgovore na pitanje da li bi državi prijavili bilo kog haškog optuženika i šta bi s tim novcem uradili.

G17 PLUS SE PREMIŠLJA

Šef poslaničke grupe G17 plus Suzana Grubješić kaže da bi pre bilo kakve odluke dobro razmislila šta da učini - da li da informaciju zadrži za sebe ili prosledi državnim organima.
- Teško da bi novac mogao da me opredeli, jer je reč o vrednosnim sudovima i stavovima. Ne verujem da će taj novac biti nekakav stimulans za građane. Dobro zvuči, praksa je u nekim zemljama, pa što da ne probamo i mi - kaže Grubješićeva.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7

JATACI
Anketa Kurira pokazala da nijedna poslanička grupa u Skupštini Srbije ne bi prodala informacije o haškim optuženicima

Sve si rekao o tome koliko je ovo istina, samo pogledaj koji je list u pitanju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610

JATACI

dobro da si ti pametan sa tim potpisom ali evo necega sto nisi iz Ankete pustio

Za divno čudo, ni mlada poslanica Čankove LSV Aleksandra Jerkov ne bi prijavila nijednog haškog optuženika. Ona to ne bi uradila jer ne može da zamisli sebe u situaciji da poseduje takve informacije.

- To je posao državnih organa, a ne građana. Ako država misli da na nalaženju optuženika radi tako što će potplaćivati građane, onda bolje da to i ne radi. Drugačije se traga za beguncima, a ne tako što će narod terati na cinkarenje. Uostalom, građani ne mogu da dođu do takvih podataka, pa je zato cela situacija apsurdna i nemoguća - smatra Aleksandra Jerkov.

Cudno da i prijatelji Cede narkosa nece da ga izdaju nego filuju u oblande izjave..
HA,ha,ha, propade ti potpis -izdadose te i oni koje volis i koalicioni partneri Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0

JATACI

pa nemoj racunati u poslanicku grupu ldp i lsv...oni dodju kao neka sitna sekta Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
I dss i ds i radikali su nekada bili sitne sekte... Misli o tome...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
I dss i ds i radikali su nekada bili sitne sekte... Misli o tome...
Ali niko nije trazio da se stetocine zabrane i nisu sakrili drogu koju su trebali da spale i ostalo sto je bilo u sefu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
znas kako...budala ima mnogo,a narkomana i fasista i nema nesto puno...misli ti o tome...
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Ne zna on da misli- zna samo broj 9191 na koji se niko pametan nece javiti ili ce se javiti da ih podjebava.
mapusti ga neka sanja bleeeeeeeeeeU92 snove
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E
znas kako...budala ima mnogo,a narkomana i fasista i nema nesto puno...misli ti o tome...
znaci lakse ce se istrebiti kad ih ima manje Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
znaci lakse ce se istrebiti kad ih ima manje Smile
tvoja konstatacija je tacna Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 07:24:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.