Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 16:47:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Re: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 58191 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6230
Pa gradsjanski rat ne bi ni bio los.
Konacno bi se okupirao i ostatak zemlje, a ne samo 15%.
Tako bi Srbi, bili jedini narod u Evropi koji nije u stanju cak ni drzavu da si napravi.
Do sada smo je trazili tamo gde je nema, sa gradjanskim ratom bismo dokazali da nam ne treba ni tamo gde je ima. Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
srbi imaju državu a ako ti se ne sviđa potrebno je da sakupiš dovoljno istomišljenika da je promeniš iznutra ili da iz nje odeš... to je vrlo prosto... siguran sam da za čoveka tvojih intelektualnih gabarita i enormnog mentalnog potencijala, što se vidi iz svakog posta pa i ovog poslednjeg, gde si jednom suptilnom analizom pokazao šta se sve u tebi krije, možeš naći državu po svojoj meri... znam da su takvim gigantima sva vrata u svetu otvorena... od tebe zavisi! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6230
@stevie
Nemas drzavu u tome je problem.
Ja govorim o mojoj i tvojoj drzavi. Opet cinis gresku da nekoga teras iz nje.
Sto ti ne bi koristio svoje giganstke sposobnosti i otisao? Verovatno sto volis govnaru. Pa dobro ja cu svoje sposobnosti koristiti za deratizaciju govana.
To sto tebi smeta nisam ja, ili moja malenkost. Tebi smeta sto ovih za deratizaciju ima sve vise i vise.
Ako mislis da nema dovoljno srpstva u meni, budi dobar pa prodaj mi koju kilu.Vidi se da imas viska.
Da ne moram da idem i koristim svoje giganstke sposobnosti.
Moze i sa tvojim autogramom, da znam odakle je. Moze pola kile filovano petokrakom a pola kokardom.
Za neku krstacu, lobanju i kalasnjikov cu se sam pobrinuti.
Tek da zasluzim pasos za nebesku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610

ovlašćenja šefa države definisana ustavom
Tanjug - Пре 3 сата и 48 минута

BEOGRAD - Šef poslaničke grupe Demokratske stranke (DS) Nada Kolundžija izjavila je danas novinarima u parlamentu da ni jedan zakon ne može šefu države dati nadležnosti koja prevazilaze one koje definiše Ustav.

Kolundžija je na taj način odgovorila na izjavu šefa poslaničke grupe Srpske radikalne stranke (SRS) Tomislava Nikolića da će predsednik Srbije Boris Tadić, ukoliko ponovo pobedi na izborima za predsednika države, inicirati zakon kojim će prvi čovek zemlje imati veća ovlašćenja od sadašnjih.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6230
Pa ovaj dvojni sitem nit smrdi nit mirise.
Neko ipak mora da bude prvi.
Ako bi parlament bio to sto treba da bude, a ne cirkus mutanata koji se vrte 20 godina a da samo uzimaju plate i obstruiraju sprovodjenje drzave i prava, onda bi normalno bilo da predsednik vlade radi po uptstvima parlamenta.
Predsednik ima tezinu neposrednih izbora, sto je veoma glavno a vidis parodije?
Covek hoce na verifikaciju, a govori se: neeee sedi di si, ni za disi nisi. Nema izbora sledecih 500 godina dok branimo Kosovo.
Bljuvotine od ljudi koji se igraju sa odgovornoscu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
@stevie
Nemas drzavu u tome je problem.
Ja govorim o mojoj i tvojoj drzavi. Opet cinis gresku da nekoga teras iz nje.
Sto ti ne bi koristio svoje giganstke sposobnosti i otisao? Verovatno sto volis govnaru. Pa dobro ja cu svoje sposobnosti koristiti za deratizaciju govana.
To sto tebi smeta nisam ja, ili moja malenkost. Tebi smeta sto ovih za deratizaciju ima sve vise i vise.
Ako mislis da nema dovoljno srpstva u meni, budi dobar pa prodaj mi koju kilu.Vidi se da imas viska.
Da ne moram da idem i koristim svoje giganstke sposobnosti.
Moze i sa tvojim autogramom, da znam odakle je. Moze pola kile filovano petokrakom a pola kokardom.
Za neku krstacu, lobanju i kalasnjikov cu se sam pobrinuti.
Tek da zasluzim pasos za nebesku.

Momče sigurno SPSSRS glib ne mrziš više od mene i od moje generacije rođene sa kraja šezdesetih.... tvoji problemi su druge vrste i ne razlikuješ bitno od nebitnog... u životu je najvažniji izbor i ti ga imaš...  otići ili ostati... ako izabereš ostanak onda moraš poštovati i one koji su ovde nezadovoljni promenama jer im one ništa nisu donele i da shvatiš da ne postoje naši i njihovi lopovi, već da postoje samo lopovi..... zašto bi ja pljuvao samo po slobinim lopovima a recimo ne i po đinđićevim... ovi potonji su sa moralnog stanovišta možda i gori... sa kokardama nemam nikakve veze, naprotiv, sere mi se na iste... ali sa srbijom sam tesno povezan... napolje ne idem ne zato što ne mogu, naprotiv, zanimanje mi je vrlo kurentno, već zato što mi se ne ide i ne doživljavam ovo mesto kao najgore za život, naprotiv... apropo života, jbg. nisam kriv što sam se preškolovao, što sam uspeo i da unovčim znanje i što imam tu privilegiju da mi u životu ništa ne zavisi od stranačkih kombinatorika i ne očekujem da dođu moji pa da onda naplatim sve godine lepljenja plakata i aplaudiranja na stranačkim konvencijama... u politiku ulaze samo hohštapleri ili oni koji su neostvareni u svom poslu uz naravno časne izuzetke .... i za sam kraj, patološki mrzim sve radikale i SPS ovce, ceo LJDP, velju ilića, dragana markovića palmu, ceo gradski DS i one iz DS koji su poslovno na njih naslonjeni, kandićku, biserku, vučicu, koraća, batića i pešićku... i poštujem tadića i koštunicu! i šta onda!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6230
@stevie
Ja sam ti u istoj situaciji. Ali ne mogu da cutim kada vidim sta se radi.
Od Milosa Velikog na ovamo, mi nismo imali drzavnika a izgledi su da necemo ga ni imati.
Bas zbog toga sto je i meni ovo jedino mesto u koje mogu da zivim, iako sam imao i imam neuporedive mogucnosti i da se relociram sa vim papirima u Englesku, ne bih da ovo mesto nestane kao srpski zivotni prostor.
Ovaj nacin vodi iskljucivo nestanku. Od ratova, preko stvaranja Jugoslavije, preko unistavajuce komunisticke revolucije, preko stvaranja na srpskoj krvi drugih nacija i zemalja, pa sve do lude zelje da imas dvonacionalnu drzavu.
Slazem se da su lopovi isti, ali otklanjanje lopova nije isto. U mesto drzave koju nemas (pravne), radikali ti nude da ih hvataju po njihovimkriterijumima,. A taj kriterijum je ako imas, onda si lopov i treba ti uzeti i dati srpskim radikalima koji su posteni.
Isti ti je i sps, a dss jos gori. Demokrate ce te opljackati i obrazloziti lepim recima a Chedini se tek ostre.
Inkompetentni Tadic ti je jedina varijanta od onih gorih, Velje Svinjara ili Tome ruskog gubernanta.
Svi su oni dzumle, ponizavanje srpske inteligencije i prizora da su Srbi takvi: nesposobni, zlonamerni i beskarakterni.
Eto zato nemas drzavu pa mislim da si me pogresno shvatio ili pogresno shvatas moja pisanija.
Ima Srbije bar nekoliko hiljada sposobnih i postenih ljudi. Ako samo zinu, oni su Sorosevci, Vatikanci, petokolonasi.
Zato i ne zinu. Sta ce im to? Ali stvar je dogurana do duvara, pa videcemo kako ce se zavrsiti.
Ja kako vidim, bez drzave.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Milićević :SPS će imati kandidata za predsednika Srbije

Portparol Socijalisticke partije Srbije (SPS) Đorđe Milićević izjavio je danas da će ta stranka imati svog kandidata na predsedničkim izborima i naveo da je SPS za to da se ti izbori održe zajedno sa lokalnim.

Milićević je na konferenciji za novinare rekao da će ta stranka imati svoje kandidate i za gradonačelnike i dodao da SPS insistira na većinskom proporcionalnom sistemu na lokalnom nivou.

On je naveo da od razrešavanja pitanja statusa Kosova treba da zavisi i vreme izbora u Srbiji.

"SPS ne beži od izbora, ali oni ne mogu da imaju istu težinu kao kosovsko pitanje", dodao je Milićević.

Kako je naveo, SPS nije za nezakonito odlaganje izbora, ali ta stranka je spremna da podrži izmenu Ustavnog zakona ukoliko izmene budu "argument" za buduće rešavanje statusa Kosova.

Milićević je rekao, da Srbija ne sme da prizna jednostrano priznavanje nezavisnosti Kosova i da treba da bude jedinstvena kada je reč o toj južnoj pokrajini.

Milić je kazao da su izjave o jednostranom priznavanju nezavisnosti Kosova "opasne" i naveo da svaka takva izjava ohrabruje Albance da ne postignu dogovor sa Srbijom.

Beta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
treba nam posebna tema o Koraksu  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 16:47:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.