Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 11:28:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Re: Predsednički izbori u Srbiji  (Pročitano 58164 puta)
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610

ilić: kandidovaću se za predsednika srbije
Tanjug - Пре сат и 22 минута

BEOGRAD - Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić rekao je da će se kandidovati na izborima za predsednika Srbije, za koje predlaže da zbog rešavanja statusa Kosmeta, budu održani na jesen iduće godine.

"Srbija mora dobiti priliku da bira kandidata koji je sinteza evropskih integracija i čuvanja nacionalnih interesa. Zato ću se kandidovati", kazao je Ilić.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
nije razmatran predlog nijednog zakona potrebnog za izbore
Tanjug - Пре 17 сати

BEOGRAD - Vlada Srbije na današnjoj sednici nije razmatrala nijedan od zakona čije je usvajanje preduslov za raspisivanje predsedničkih, lokalnih i pokrajinskih izbora, izjavio je na konferenciji za novinare posle sednice vlade ministar prosvete Zoran Lončar.

On je rekao da vlada nije razmatrala nijedan od tih zakona, jer nadležna ministarstva nisu podnela nacrte.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Мало си пожурио,
у рикверц,врати се на тему испред,
још Влада није ни предложена,а камоли изабрана!

Прикочи,
а онда ћемо о председнику.
Лоше процене на старту.
Председник ???
А шта то беше?

Iskreno, nadam se da ćemo zaboraviti. Možda će se nešto dogoditi, možda će pasti neki meteor... nešto... pa će doći na red da se glasa za monarhiju. Jer ako ostane ovako, "crna nam je vrana na prozor zakljucala"Smiley Mislim da će Mišković da uđe u igru tako što će da gurne novog kandidata, nekog ko mu je mnogo mnogo dužan što je još uvek na pozicijama i tako će bit i vuk sit i ovce na broju i Delta City završen!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple 15
Gojković: Kandidovaću se za predsednika Srbije
Autor: Tanjug | 21.09.2007 - 11:38

Gradonačelnica Novog Sada, članica Srpske radikalne stranke Maja Gojković najavila je da će se kandidovati za predsednika Srbije, ali tek 2012. godine, piše današnja "Politika".

"Naravno, imam ambiciju i kandidovaću se za predsednika Srbije. I ne znam zašto to mnogima izgleda jeretički, izdajnički. Ja nisam rekla da forumi stranke o tome ne treba da odlučuju, to je iluzija. Delovalo bi malo donkihotovski da kažem da ću sama sebe kandidovati", kazala je ona u intervjuu beogradskom dnevniku.
Gojkovićeva je demantovala da je u skobu sa zamenikom predsednika SRS Tomislavom Nikolićem zbog prethodne njene najave da bi mogla da se kandiduje na predsedničkim izborima u Srbiji.
"Imali smo on i ja dug razgovor i sve smo to raščistili. On ne smatra da treba suzbiti nečije ambicije u stranci, on je dobro shvatio da ću se ja, ako se budem kandidovala, kandidovati 2012. godine, a počinjem svoju kampanju ako treba od sutra ujutro", kazala je Gojkovićeva.
Kada je reč o njenim odnosima s liderom radikala Šešeljem, Gojkovićeva je rekla da joj se čini da predsednik SRS nije zadovoljan njenim nastupima.
"Ja sam duboko ubeđena da tu nešto postoji, imam neki svoj lični osećaj", rekla je ona.
Upitana da li taj osećaj ima zbog poslednje skupštine SRS, kada je ostala bez potpredsedničkog mesta u stranci, Gojkovićeva je rekla da je "možda i zbog toga", ali je dodala da je Šešelj tim činom možda želeo i da reformiše stranku i da "izabere novi tim koji će SRS konačno da dovede do pobede".

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6230
SRS do pobede! Smile
Cinjenica je da Srbija nema drzavnika.Od svih njih Tadic je najmanje zlo.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
Cekaj da Maja stasa, radikali ima da procvetaju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Nemogu Radikali imati dva kandidata. Moraće u tom slučaju Maja da se odcepi od radikala.
Neznam ni kako će Velja da bude kanidat, šta je onda sa koalicionim dogovorom?
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Mene sve nešto strah da pravi budući predsednik nije na ovom forumskom spisku za glasanje. Sumnjiv mi Velja, a sasvim je dovoljno po meri ovog vremena, sumnjiv mi i Dinkić koji (kao) nije po meri ovog vremena. I malo sam razmislila, prespavala, nikako još nije vreme za monarhiju. Pa država koja je ovoliko ogrezla u kriminalu bi očas posla rešila pitanje pretendenta na presto. Malo li smo kraljeva poubijali...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Velja  Smile sumnjiv  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Ministar za infrastrukturu najavio kandidaturu za predsednika
Velja Ilić bi da promeni fotelju
Konačnu odluku o kandidaturi Velimira Ilića će doneti Glavni odbor stranke. Za sada smo u Novoj Srbiji jednodušno za njegovo kandidovanje. Biračima treba kandidat desnog centra, kaže Dubravka Filipovski iz NS
Beograd - Datum izbora u Srbiji još nije na vidiku, ali za spekulacije o mogućim kandidatima, izgleda, nije rano jer, treba dosta vremena da se srpske stranke nagode ko će s kim u izbornu trku. Dok se DS i DSS natežu hoće li imati zajedničkog predsedničkog kandidata - Borisa Tadića, Velja ne gubi vreme i pompezno najavljuje da bi stao na crtu sa Tadićem i Nikolićem, a očekuje da će i Koštunica aminovati njegovu ideju. Iako je i Ilić insistirao na šestom principu pre formiranja vlade, čime predsednik i premijer ne bi trebalo da budu iz iste stranke, ministar se izgleda predomislio. U Novoj Srbiji kažu da taj famozni šesti princip više nije aktuelan jer ga je Tadić odbacio, a ni premijer nije biran po njemu. Prema prvim reakcijama, čini se da se niko nije nešto posebno „uplašio“ od Ilićeve najave da će ući u „izborni ring“. Za radikale je najbolji kandidat, a ko bi drugi, nego Toma. Kažu, nema mu ravnog.

- Još se ne zna ni kada će izbori, ni ko će koga podržati, u suštini, ima mnogo ali... Da Velja Ilić nešto vredi, bio bi u radikalima, ovako, nema mnogo diskusije. Neka se kandiduje i on, nemam ništa protiv. Samo, plašim se da ni tada ne bi mnogo promenio svoje „prepoznatljive manire“. Nijedan kandidat ne može da bude konkurencija Tomi Nikoliću - kazao nam je Zoran Krasić iz SRS-a.

U Veljinoj stranci smatraju da je Srbiji baš potreban jedan takav kandidat za predsednika.

- Smatram da bi u demokratskoj Srbiji trebalo da bude više kandidata. Tadić je kandidat levice, Nikolić ekstremne desnice, a onda se pitam za koga bi glasali građani koji nisu ni na jednom polu. Gde su glasači desnog centra? - pita se Dubravka Filipovski, potpredsednik NS aludirajući da je njen šef pravi kandidat desnog centra. Glasova sagovornica je dodala da je među političkim strankama u ovom trenutku neophodan konsenzus za promenu Ustavnog zakona, kako bi se izbori odložili za narednu godinu i da najava kandidature Ilića u ovom trenutku ne znači da će se izbori održati skoro.

- Tek kad se izbori raspišu, konačnu odluku o kandidaturi Velimira Ilića će doneti Glavni odbor stranke. Za sada su u Novoj Srbiji jednodušno za njegovo kandidovanje, jednostavno, takva je atmosfera u stranci, te smatram da neće biti prepreka da Ilić bude naš kandidat za predsednika - kazala nam je Filipovski.

Iako Velja čeka Koštuničin „blagoslov“, u toj stranci još su tajanstveni. Ne razmišljaju o eventualnoj podršci, a ne žele čak ni da komentarišu. Takođe, rano im je i da govore da li će imati sopstvenog kandidata ili će, ipak, podržati svog koalicionog partnera Tadića. Đorđe Vukadinović, politički analitičar Ilićevu kandidaturu vidi kao neku vrstu poruke, najave, upozorenja, pretnje i to, kako nam je rekao, upućenu svim strankama.

- Dva glavna kandidata se već znaju - Tadić i Nikolić, ali Velja verovatno želi da im pokaže da ima još onih koji, realno, ipak mogu uticati na tok, ali i na ishod izborne trke. NJegova kandidatura još nije sigurna, a i kada bi bila, realne su šanse da bi ga Koštunica podržao. Bez te podrške, ne verujem ni da će trčati izbornu trku - rekao nam je Vukadinović.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 11:28:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.