... - pa, kad su posekli moje pretke, knezove Iliju Birčanina i Aleksu Nenadovića, krenuo je prvi srpski ustanak da bi 137 god. kasnije moj treći komšija, Žikica Jovanović-Španac, rokn'o žandara prenoseći tako 2. sveCki rat i na naše pro100re a samo par decenija pre toga mi čukundeda gine na Mačkovom kamenu, 1. sveCki... - a, da, Desanka Maksimović sedela s'mojom prababom u Gimnaziji i...
...naravno da dolazim na okupljanje, mis'm i red bi bio da se pojavim pošto sam "Burekdžija" od 2003'e ali pošto sam 9-a generacija VAljevaca neću razgovarati s'onima čiji je čukun-dedin pra-deda bio sa sela a po 'ladan vops idu "gradjani" čiji je pra-dedin deda nosio opanci - ovo pišem uz dužno poštovanje svima
- 'oću li imati s'kime da pričam? - Anea, o'kleN si rodom?! - Simo, ko ide po pivo!?!
PPL, nemo'se "popapučavate", svi smo isti i što nas više budNe došlo to će biti bolje. [smilie=frisko40.gif] :jackdirt:
Cetvrtu godinu za redom organizuje se avgustovsko okupljanje clanova Burek Foruma u Beogradu.
Gde smo do sada bili: 2003 - Ada 2004 - Kosutnjak 2005 - Kalemegdan 2006 - Ada ili Kosutnjak
Trenutno nista nije fiksno osim datuma ali okvirno: Plan je da se nadjemo u gradu (ili na Trgu Republike ili ispred Hotela Moskva) i da se zatim svi zajedno uputimo na lokaciju koja ce se u dogledno vreme znati, gde cemo uz rostilj i propratne sadrzaje konacno imati priliku da se upoznamo ko ljudi. Temu postavljam danas da bi imali vremena da isplanirate dolazak.. Uskoro, kada se sve detaljno bude znalo ova poruka ce biti dopunjena...
Imajte u vidu da ako dolazite iz drugih gradova uvek mozete da se dogovorite sa jos par clanova koji bi hteli da se pojave da dodjete zajedno, da, ako vam eventualno roditelji prave problem da dodjete mogu ja ili neko drugi da poprica i pokusa da vam obezbedi da dodjete...
To bi otprilike bilo to za pocetak...
Svaka cast. Ovo je jos jedan postupak vrlo specifican za Beograd. Da nismo oni koji se sakrivaju iz screen-a, koji su puni kompleksa i dopisuju se sa onima iza zida u drugoj sobi.Svaka cast. Cestitke i moderatoru i clanovima.