ja sa onima iz provincije cak ni ne pricam doduse ne pricam ni sa onima, koji su sa periferije beograda.
ali neka doju i jedni i drugi, ipak neko treba d aide po ladno pivo
... - pa, kad su posekli moje pretke, knezove Iliju Birčanina i Aleksu Nenadovića, krenuo je prvi srpski ustanak da bi 137 god. kasnije moj treći komšija, Žikica Jovanović-Španac, rokn'o žandara prenoseći tako 2. sveCki rat i na naše pro100re a samo par decenija pre toga mi čukundeda gine na Mačkovom kamenu, 1. sveCki... - a, da, Desanka Maksimović sedela s'mojom prababom u Gimnaziji i...
...naravno da dolazim na okupljanje, mis'm i red bi bio da se pojavim pošto sam "Burekdžija" od 2003'e ali pošto sam 9-a generacija VAljevaca neću razgovarati s'onima čiji je čukun-dedin pra-deda bio sa sela a po 'ladan vops idu "gradjani" čiji je pra-dedin deda nosio opanci - ovo pišem uz dužno poštovanje svima
- 'oću li imati s'kime da pričam? - Anea, o'kleN si rodom?! - Simo, ko ide po pivo!?!
PPL, nemo'se "popapučavate", svi smo isti i što nas više budNe došlo to će biti bolje. [smilie=frisko40.gif] :jackdirt:
:teevee:
« Poslednja izmena: 16. Jul 2006, 02:50:01 od ShARK69 »