Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 21:58:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Razvod posle otkaza  (Pročitano 6490 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Da, sve je to lepo u praksi. U teoriji se desava da ovakvi problemi uglavnom i dovedu do razvoda posto cim oni pocnu pocnu i svadje i prepirke. Zato i treba dobrano gledati kada se zenis/udajes
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
Najlakse je svadjati se. Tesko je pronaci kompromis. Upravo je to ispit za svaki brak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
" nista ne unizava ljudski duh kao siromastvo."

sa druge strane...test koji prodjete sa nekim u vidu besparice nedvosmileno ce vam dati odgovor na pitanje jeste li jedno za drugo i jeste li dorasli braku...i da li ste uopste dorasli zivotu.

brak nije prilivilegija samo bezbrazno bogatih...
i niti je bogatstvo kljuc za dobar brak.

jedino sto u siromastvu vase nesavrsensti i mane kao ljudskg bica dolaze do punog izrazaja.
nema paravana iza kojeg mozete da se sakrijete.

desi se da vrlo situirani uletite u brak i da se desi finansijski krah.
na neke zivotne stvari pametni uvijek trebaju da racunaju.

a cinjenica jeste da je uz novac lakse hraniti neke iluzije...

« Poslednja izmena: 22. Jan 2011, 14:45:38 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Da, sve je to lepo u praksi. U teoriji se desava da ovakvi problemi uglavnom i dovedu do razvoda posto cim oni pocnu pocnu i svadje i prepirke. Zato i treba dobrano gledati kada se zenis/udajes

To je lutrija.Nikad ne možeš znati šta može da se desi i onim najsituiranijima.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
To jeste ali samo sam hteo da kazem da se od ljubavi ne zivi. Da bi porodica funkcionisala mora imati i materijalnu obezbedjenost u nekom smislu. Ne moraju imati neke ogromne prihode ali treba da imaju dovoljno da ne moraju svaki dan da se brinu da li ce da imaju za jelo. To podrazumeva da makar jedno od njih ima neki posao od koga moze da izdrzava porodicu. Naravno da ljubav treba da bude tu ali ako cemo realno, niko ne zivi od iste pa je tako za brak i bracni zivot potrebno mnogo vise od ljubavi
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Ali da je trebala paziti sa kime pravi dete-trebala je.
Gdje nesta ljubav, emocija?  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Marko, slažem se ...generalno.Ali vidi..znam jedan slučaj...devojka se dugo zabavljala  sa jednim likom, sav smotan, neperspektvan, studirao sto godina, jedva završio, nema posao, iz radničke porodice.Inače super fin dečko.
Porodica počne da vrši pritisak na nju tipa "šta će ti on, nema od njega 'leba, ima gladni da budete, ti ćeš da rmbaš ceo život i sl".Upoznaju je sa  nekim likom, fin dečko, završio fakultet,radi, super plata, ima stan.
I tako,ostavi ona tog dečka kog je volela...posluša roditelje.
Uda se posle 6 meseci za ovo drugog.I sve je bilo idilično dok on nije dobio otkaz u firmi, privatizacija šta ti ja znam.Onda se ispostavi da je pola fakulteta završio na gurku,a dobroplaćeni posao dobio preko veze, da je jedan nesposobnjaković koji i dve godine kasnije nije bio u stanju da nađe posao jer zapravo veze s mozgom nema.

Ovaj drugi se u međuvremenu zaposlio u stranoj firmi, sasvim slučajno, bez ikakve veze, ultra brzo napredovao jer je našao posao kojii mu je odgovarao, kupio stan, auto, fino se situirao.

E, sad ona radi dva posla da izdržava i muža i dete, a njen bivši takođe radi dva posla ali da bi napravio i kuću na latiboru.
Jbg, pogrešna procena.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pa znam, nikada se ne zna kako ce ispasti. Cisto kazem da ne mozes ocekivati lagani zivot sa nekim ako ti ne radis bas nista a on/ona radi neki prosecan posao sa kojim jedva imate da skrpite racune (iz uvodnog teksta moleraj) i da zbog toga i pocinju svadje i problemi koji se u velikom broju slucajeva zavrsavaju razvodom. Nazalost, takvih parova je usled slabe ekonomske situacije sve vise. Mada, po mom nekom razmisljanju, razvodi se desavaju ne samo zbog toga vec zato sto sve vise i vise ljudi ulice u brak bez ikakve procene da li je partner odgovarajuc kao i da li je moguce uopste napraviti solidnu bracnu zajednicu u kojoj ce moci normalno ziveti kako oni tako i njihova deca. A da se nikada ne zna kako ce ispasti uprkos nasoj inicijalnoj proceni, i ne zna se
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Поплаву развода, похлепе и отимачине туђих кућа, пљачке туђих уштеђевина имамо сваки дан на програмима телевизија. Богаташи су они који се разводе и којима брак служи за пљачкање других. Није онда чудно да се и код малопаметних склоних оном мајмун ради што мајмун види развија идеја да у економској невољи дођу до новца за лагодни живот разводом.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Marko, slažem se ...generalno.Ali vidi..znam jedan slučaj...devojka se dugo zabavljala  sa jednim likom, sav smotan, neperspektvan, studirao sto godina, jedva završio, nema posao, iz radničke porodice.Inače super fin dečko.
Porodica počne da vrši pritisak na nju tipa "šta će ti on, nema od njega 'leba, ima gladni da budete, ti ćeš da rmbaš ceo život i sl".Upoznaju je sa  nekim likom, fin dečko, završio fakultet,radi, super plata, ima stan.
I tako,ostavi ona tog dečka kog je volela...posluša roditelje.
Uda se posle 6 meseci za ovo drugog.I sve je bilo idilično dok on nije dobio otkaz u firmi, privatizacija šta ti ja znam.Onda se ispostavi da je pola fakulteta završio na gurku,a dobroplaćeni posao dobio preko veze, da je jedan nesposobnjaković koji i dve godine kasnije nije bio u stanju da nađe posao jer zapravo veze s mozgom nema.

Ovaj drugi se u međuvremenu zaposlio u stranoj firmi, sasvim slučajno, bez ikakve veze, ultra brzo napredovao jer je našao posao kojii mu je odgovarao, kupio stan, auto, fino se situirao.

E, sad ona radi dva posla da izdržava i muža i dete, a njen bivši takođe radi dva posla ali da bi napravio i kuću na latiboru.
Jbg, pogrešna procena.

Eh...koliko sam ovakvih prica cula. Samo moja se ka nije htela da poslusa roditelje kad su joj ocitali bukvicu oko ociglednosti pasjeg ponasanja u buducnosti naseg bivseg zeta. Jbm li ga je l to moja milka , mama, imala neku kristalnu kuglu al odmah da ga nanjusila. Udala se moja seka za zivotnu ljubav. A on posle 10 godina odlucio da ne radi, da on uzima bolovanje kad je dete bolesno, i na kraju otisao sa igracicom na sipci.

Brak je lutrija. Kakav si tiket kupio, kako si ga ispunio nema nikakve veze sa dobitkom.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 21:58:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.347 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.