Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: RAZMISLI! SJETI SE!  (Pročitano 11296 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2028
mob
Nokia N73me
Pa to, da okrecem novi list...
IP sačuvana
social share
: : m a r i o
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
e pa kod mene to nije tako. Ja za nekoliko nedelja idem u YU, i onda pocinjem sa plivanjem i sa bodi bildingom. Sa dijetom sam vec pocela i okrenula sam novi  list, ali za vezbanje to mi je ovde slabo (samo na fizickom koje imam svaki dan). Inace ja kad okrenem novi list, ja ga makar nekoliko meseci drzim okrenutog Smile
IP sačuvana
social share
One ring to rule them all
One ring to find them
One ring to bring them all
And in the darknes bind them.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1138
Zastava VAljevo
mob
Nokia 5100
sreća moja te nisam deb'o
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Being number two sucks.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2057
Zastava Prague, Cz
mob
Nokia 6500 + iPhone
Pa normano je da se gojite kada pijete pivo, jedete (burek Smiley) cips i po ceo dan sedite pored kompjutera.

Sto se tice ovog poslednjeg nisam ni ja nesto bolji, ali ne jedem slatkise i brzu (i ostalu nezdravu) hranu i nemam nikakvih problema sa gojenjem. To sam pokupio od brata, iako on jede kao zivotinja. Za njega je majka rekla da se vise isplati kupovati mu odelo nego hranu. Jede pet puta dnevno, ali zato provodi (najmanje) 5 sati dnevno na treningu i sve to potrosi.

A sto se tice ove slike, blizu mene zivi jedan koji je gori od ovoga. Ja ga nikada nisam uzivo video, ali bilo je na televiziji, on ima neku bolest (jedini u CR) pa su zato radili neku reportazu.
IP sačuvana
social share
WARNING: The post above may contain content unsuitable for ignorant posters.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1138
Zastava VAljevo
mob
Nokia 5100
Citat: L-U-D-A-K
Pa normano je da se gojite kada pijete pivo, jedete (burek Smiley) cips i po ceo dan sedite pored kompjutera.

Sto se tice ovog poslednjeg nisam ni ja nesto bolji, ali ne jedem slatkise i brzu (i ostalu nezdravu) hranu i nemam nikakvih problema sa gojenjem. To sam pokupio od brata, iako on jede kao zivotinja. Za njega je majka rekla da se vise isplati kupovati mu odelo nego hranu. Jede pet puta dnevno, ali zato provodi (najmanje) 5 sati dnevno na treningu i sve to potrosi.

A sto se tice ove slike, blizu mene zivi jedan koji je gori od ovoga. Ja ga nikada nisam uzivo video, ali bilo je na televiziji, on ima neku bolest (jedini u CR) pa su zato radili neku reportazu.

imam isto takvog brata
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Being number two sucks.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2057
Zastava Prague, Cz
mob
Nokia 6500 + iPhone
Jel i tvoj jede za svaki obrok (pet puta) kao ti za citav dan? Ma ovaj moj bas preteruje, ali ne zato sto voli da jede nego zato sto voli da trenira. A i sada mu je to bitno jer ide na svetsko prvenstvo i sada mu ceska reprezentacija sredjuje drzavljanstvo.
IP sačuvana
social share
WARNING: The post above may contain content unsuitable for ignorant posters.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
E i ja imam istog takvog brata!
Taj sta god da ima da se pojede on ce pojesti!
I sto je najgore od svega toliko je mrsav da to nije normalno. Ja kad bi jela koliko i  onaj sa slike bi bio mrsav za mene...
smrc, sto ja nemam tako super metabolizam...
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1138
Zastava VAljevo
mob
Nokia 5100
Ma ovaj moj ne da jede vec 'e jednog da na i nas da pojede
Obavezno pola sata posle jela mora nešto da se muva oko frizidera u potrazi za nečim hranljivim. Iskreno rečeno više i nebrojimo koliko puta dnevno jede. Kad ga pogledaš misliš "prosečan mladić" a kad sedne da jede, pitaj se kad će da prestane. Jednom prilikom je za doručak pojeo 18 jaja. Mada ovaj moj buraz radi i trenira i neznam sta vise radi ali sto je mnogo mnogo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2028
mob
Nokia N73me
Ee, samo da nas vi zeleni ne pojedete....
IP sačuvana
social share
: : m a r i o
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
Ja sam imao problem, bio sam thin dok nisam prestao da treniram vaterpolo kojim sam se aktivno bavio, (treninzi 9x nedeljno po 3h)kada sam prestao salo se stvorilo i od tada sam muke mucio, i jos uvek mucim muke. Srecom vec zadnje 4 godine treniram jiu-jitsu pa mi se to postepeno trosi.

A jos veci moj problem je sad sto sam rasiren, (od vaterpola) sala imam minimalno a svi opet misle da sam dembel dok se ne skinem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.