Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ovo je forum u kome se postavljaju tekstovi i pesme nasih omiljenih pisaca.
Pre nego sto postavite neki sadrzaj obavezno proverite da li postoji tema sa tim piscem.
ja molim nekog ako ima,da mi posalje na mail (coldone92@gmail.com ) ili da linkuje ovde sastav na temu "Prvi dani Gimnazije" Molim vas,veoma mi treba,danas imam pismeni.... hvala vam unapred... :D
Sopen bi mi svirao, Mocart bi mi pevao, ako niste znali al sam bio mali. Glava mi je velika mozak mi je mali, nadimak mi dali i Palma me zvali. Jasno kao dan, ja sam tutuban...
Molim vas ako bi neko bio ljubazan da mi ostavi sastav "Ujka Vanja', treba mi za krajem oktobra. Posto vidim da se ovde medjusobno pomazete, pretpostavljam da ce i meni neko pomoci s obzirom na to da nisam dosla zadnji dan da trazim. Unapred zahvalna Maja P. S. E da, posto sam nova na forumu, nemojte me kritikovati ako je neko vec trazio Ujka Vanju, posto nisam stigla da procitam sve postove.
Da li ima neko sastav na temu "anketa" za neki proizvod bilo koji!!!! treba mi hitno. . . . odg. please ko zna nek posalje na mail:mare93_bg@hotmail. com. . . . hvala unapred. . . ] :help: