Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 21:13:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Razlike u godinama.  (Pročitano 78452 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Ma ja to kazem vise iz iskustva ,ne mudrujem .I meni da je neko rekoa to isto pre deset godina ,ja bih jos burnije reagovala od tebe  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 
Pa to je zato sto ti mozda nemas problem sa tim da ti ljude govore sta bi trebalo da radis. Ja to ne volim i nikad necu voleti i radicu samo kad moram ili na nekom profesionalnom nivou. Sugestije prihvatam ali ne ako nisu osnovane...Kako neko uopste moze da me ubedjuje u to sta ja znam, a sta ne, a tice se samo mene i niko drugi to ne zna bolje od mene same?
Ti si ipak taj koji je 24h sam sa sobom, ostali to sto ti govorem ogu samo da nagadjaju.
« Poslednja izmena: 16. Sep 2009, 19:26:56 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4910
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Pa to je zato sto ti mozda nemas problem sa tim da ti ljude govore sta bi trebalo da radis. Ja to ne volim i nikad necu voleti i radicu samo kad moram ili na nekom profesionalnom nivou. Sugestije prihvatam ali ne ako nisu osnovane...Kako neko uopste moze da me ubedjuje u to sta ja znam, a sta ne, a tice se samo mene i niko drugi to ne zna bolje od mene same?
Ti si ipak taj koji je 24h sam sa sobom, ostali to sto ti govorem ogu samo da nagadjaju.

Osma,imas problem sa autoritetom ako je tako kako pricas  Smile ...
pitaj Bambinu ako mi ne verujes  Smile
IP sačuvana
social share
tvrdji od hard core-a

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Pa to je zato sto ti mozda nemas problem sa tim da ti ljude govore sta bi trebalo da radis

Ja ne znam osobu koja burnije reaguje od mene kad joj neko soli pamet tj govori kako i sta bi trebalo uz zivotu.
Ali nekad treba poslusati i druge ,ne kazem za tebe ,vise govorim iz nekog iskustva.Nekad drugi bolje od nas vide nasu situaciju nego mi .Ja sam eto jako ,jako nerealna kad sam ja u pitanju ,previse sam subjektivna sto je nekako i logicno .Znajuci to ,uvek se posavaetujem sa bliznjim,dragim osobama koje znaju sta je za mene dobro ,a sta ne .Naravno ,od dezurnih tetaka nezadovoljnih svojim zivotom bezim kao djavo od krsta .Takve najvise vole da savetuju druge sta i kako ,a u njihovom dvoristu balega .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 
Zasto je problem sa autoritetom ako ne volim kada neko dodje i ubedjuje me kako ja zapravo ne mislim ono sto mislim, a pritom nije ni trunku kompetentan da to prica?  Smile  

Rekla sam da neke stvari mogu da prihvatim samo kada moram, a to su situacije sa nadredjenim ljudima.

.Znajuci to ,uvek se posavaetujem sa bliznjim,dragim osobama koje znaju sta je za mene dobro ,a sta ne ..

Pa naravno, ali drugo je kada dodjes kod osoba koje su ti bliske i koje znaju kako dises...Zamisli da ja sad, koja ne znam ni kako se zoves, dodjem i krenem da te ubedjujem kako, ne znam, ne bi trebalo da imas stav prema vezama kakav imas(i izvucem citat od neke XYZ osobe koju ja smatram mudrom).
Mislim, apsurdno(A ako i nekad jesam radila tako nesto, a moguce je  Smile Izvinjavam se, nije mi bila namera, zanesem se. Samo mi treba skrenuti paznju da se mnogo petljam u posla koja nisu moja  Smile).

Mislim, Bambina smatra da nije za nju da se zabavlja sa nekim starijim...I ja sam uverena da se nikada necu zabavljati sa nekim ko ce biti godina mojih roditelja sada. Meni je to bolesno i sebe ne vidim u tako necemu.

Ubedjivati mene ili nju ili bilo koga polazeci od pretpostavke da smo u krivu jer nismo probale je, u najmanju ruku, nekulturno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4910
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Citat
Pa to je zato sto ti mozda nemas problem sa tim da ti ljude govore sta bi trebalo da radis

Ja ne znam osobu koja burnije reaguje od mene kad joj neko soli pamet tj govori kako i sta bi trebalo uz zivotu.
Ali nekad treba poslusati i druge ,ne kazem za tebe ,vise govorim iz nekog iskustva.Nekad drugi bolje od nas vide nasu situaciju nego mi .Ja sam eto jako ,jako nerealna kad sam ja u pitanju ,previse sam subjektivna sto je nekako i logicno .Znajuci to ,uvek se posavaetujem sa bliznjim,dragim osobama koje znaju sta je za mene dobro ,a sta ne .Naravno ,od dezurnih tetaka nezadovoljnih svojim zivotom bezim kao djavo od krsta .Takve najvise vole da savetuju druge sta i kako ,a u njihovom dvoristu balega .

Lolana,u pravu si u potpunosti  Smile...pusti ti Osmu, vidis da je popila svu pamet sveta pa ne mora da prihvati niciji predlog jer ona zna najbolje  Smile ...(izvini Osma,malo se salim  Smile)
IP sačuvana
social share
tvrdji od hard core-a

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 
Pa za sebe znam najbolje sigurno...Ajde, molim te, kreni da me ubedjujes da ja npr. u stvari ne volim sutlijas jer do sada nisam probala Azijsku hranu  Smile Gluposti, ne znas ni kako se zovem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Ubedjivati mene ili nju ili bilo koga polazeci od pretpostavke da smo u krivu jer nismo probale je, u najmanju ruku, nekulturno.

Ja ne kazem vama da probate  (nisam ni ja u vasim godinama bila sa nekim starijim vise od 5 g).Ja ti kazem da evo ja sada sa 33g ,imala sam ljubavnika starijeg 13 godina i savrseno smo se razumeli .Meni je to jedno vreme jako prijalo ,ali on je imao i druge mane pa sam morala da prekinem na vreme.Daleko od toga da vas nagovaram da se zabavljate sa nekim starijim .Zaista daleko od toga .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung 111111
@ osma_putnica
Ne razumem tvoju diskusiju..pa naravno da svako zna sta je za njega najbolje......Kako moze da zna neki Pera sta je najbolje za mene ? Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 
@ osma_putnica
Ne razumem tvoju diskusiju..pa naravno da svako zna sta je za njega najbolje......Kako moze da zna neki Pera sta je najbolje za mene ? Smile

Pogledaj prethodnu stranu, mozda ces razumeti, sad da objasnjavam 123456789 puta bas i ne mogu.

Daleko od toga da vas nagovaram da se zabavljate sa nekim starijim .Zaista daleko od toga .

Naravno i ne kazem za tebe, nego ono sto je Lerr napisao je meni ravno recenici ''Nmas ti pojma ni o cemu, ne znas dok ne probas''. Ok je to, do neke granice, ali ne mozes to pretpostavljati za svaku osobu... I to sto sa komentarima, nikad ne mozes udovoljiti ljudima, kada pazis da nekog ne uvredis i govoris samo u svoje ime onda te drugi ljudi ubedjuju u suprotno, kao da znaju bolje od tebe..

Mislim...Ajde sad svi da se bodemo u venu da bi proverili da li je stvarno to toliko stetno kao sto ljudi pricaju jer - ne mozes da znas dok ne probas.

« Poslednja izmena: 16. Sep 2009, 19:50:03 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 21:13:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.